pondělí 13. ledna 2014

Nu Skin ReNu Hair Mask pro krásné vlasy

Pěkný pondělní podvečer!

Dlouho tu nebyla vlasová kosmetika, takže si dnes ukážeme jednu celkem fajn záležitost značky Nu Skin. Že značku neznáte? Tak vás uklidním, že jsem ji donedávna také neznala. Pak jsem objevila tuto masku a zjistila jsem, že tato značka má celkem široké portfolio kosmetických produktů. 


Oficiální popis: Hloubková kúra proniká do vlasové stvolu, aby zabezpečila potřebnou hydrataci a ztrojnásobuje sílu poškozených vlasů. Zábal obsahuje inovativní složku CS7, která funguje jako kutikulové lepidlo a posiluje každou kutikulu. Chrání vlasy před štěpením a lámáním a zároveň je vyhlazuje a dodává jim lesk. Proto se vlasy již za sedm dní lehce rozčesávají. Péče je určena pro normální, suché či poškozené vlasy a používá se 1 - 3x týdně. 


Maska ReNu Hair Mask se ke mě dostala náhodou od kamarádky, které neseděla a tak jsem se ji chudinky ujala. Balení je jednoduché, umělohmotný kelímek s víčkem, na první pohled nijak zvlášť nezaujme, to uznávám a nějakou exkluzivitu bych v balení nenašla. Každopádně je to praktické, masku z kelímku vyškrábnete do poslední kapky. Obsah je bílé barvy a gelovo-krémové konzistence a má příjemnou nasládlou parfemaci. Stačí ji aplikovat malé množství, které dávám zejména do délek, hlavně ke konečkům. Trochu ji ale dávám až ke kořínkům, ničemu to nevadí. Masku nechávám působit kolem pěti minut a poté ji opláchnu. Vymýt jde bez nejmenšího problému. Po umytí jsou vlasy krásně jemné, lesklé a voní. S rozčesáváním (v kombinaci s Tanglem) nemám nejmenší problémy, jde to samo i za mokra. Maska vlasy nijak nezatěžuje ani nemastí, naopak jsou krásně jemné, hladké a lesklé. Konečky se mi netřepí, tudíž usuzuji, že v tomhle ohledu vlásky také chrání :) Nemám masce tedy co vytknout, dle mého je velmi fajn a já jsem ráda, že jsem ji mohla vyzkoušet, mým jemným vlasům vyhovuje. Naopak kamarádce nevyhovovala, na její trochu hrubší vlasy prý byla až moc jemná a výsledek se jí nelíbil. To jen abyste věděli, že to nemusí sedět všem :)

Za mě tedy ano, i když upřímně ta její cena je dost velké mínus a tak nějak nejsem ochotná za masku vypláznout takovou horontní sumu.. 100 g balení stojí 831 Kč, což je tedy darda. Pokud vás zaujala našla jsem ji tady.



Znáte značku Nu Skin? Máte s ní někdo zkušenosti?

17 komentářů:

  1. no vypadá skvěle..ale ta cena.. do vlasů normálně investuju docela dost..ale tohle je asi i moc na mě:(
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  2. Když jsem si přečetla název článku, tak jsem si říkala, jakej jsem zase ignorant že značku neznám. První odstavec článku mě zase uklidnila:D Ta cena je teda pecka.

    OdpovědětVymazat
  3. Značku znám a když se člověk stane zástupcem, tak se dá pořídit levněji. Neznám a netuším, jaké jsou podmínky vstupu. NuSkin například nabízí galvanickou žehličku a preparáty na "vyžehlení" vrásek. Vyzkoušela jsem, fungovalo to, ale cítila jsem se jako po aplikaci lepidla. Každopádně efekt třeba na večer to rozhodně má, ale mně to nevyhovuje, protože se potom neustále drolím (tedy ty přípravky vydroluji z tváře a to se mi nelíbí).

    OdpovědětVymazat
  4. Masku ani tu značku neznám a kvůli ceně mě ani nijak nezaujala.

    R. UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  5. Značku neznám a ani mě příliš nezaujala. Nejraději mám masky od Aussie, vyzkoušela jsem v zahraničí snad už prakticky všechny a nedám na ně dopustit. U nás v dmku si kupuji 3 Minute Miracle. :)) Miraculous Style GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  6. Může být fajn neříkám nic ale firma Nu Skin je mi silně proti srsti. Typické letadlo. Snažili se mě tam dostat, lidi tam jsou zmanipulovaní, myslí si že existuje jen Nu Skin a je nejlepší na světě. Četla jsem dost recenzí abych od nich nic nekoupila - v americe je značka dokonce zakázána z důvodu klamání zákazníka. Mě se snažili nalákat na "užasný mládnoucí produkty s Galvanickou žehličkou" která mi měla údajně vyžehlit vrásky apod. Nemám ráda a dokonce ji budu uvádět v Bc práci jako příklad "strachu v marketingu". Když totiž přijdeš na schůzku okamžitě tě začnou strašit větami jako: Chceš vypadat staře a smrdět jako starý lidi? Změříme ti hladinu antioxidantů v těle - kravina! To nejde ! Ne ne ne a ještě jednou ne za nu skin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo to je to stejný jako píše slečna nahoře. Udělají vám test na polovině obličeje, tím že do večera uvidíte rozdíl. Já teda žádný neviděla. Nevím jaký fígl v tom je - podle firmy je to užasná patentovaná technologie, kterou nikdo nemá .... nevěřím jim nic a ceny mají šílené. Slečny, které vám to prodávají jsou na báze avonu - nají z toho určitý výdělek, proto se snaží prodat co nejvíc. A samozřejmě - když přestanete používat - vše se vrátí do stavu předtím a stane se udajně ještě horším :)

      Vymazat
    2. Ty jo, to je teda hroznej přístup..! Já říkám, že tu firmu jsem vůbec neznala, takže tohle jsem netušila.. Tak děkuji za info, aspoň vím, od čeho se držet dál! ;)

      Vymazat
    3. Jen cekam az se tu ukaze nejaka slecna pro ne pracujici a zacne znacku obhajovat :D pokud ano, tak alespon potvrdi vse moje tvrzeni :D ale pokud by nekomu vyhovoval tak nic nerikam. I kdyz za tu cenu je to vazne hodne :)

      Vymazat
    4. Jen cekam az se tu ukaze nejaka slecna pro ne pracujici a zacne znacku obhajovat :D pokud ano, tak alespon potvrdi vse moje tvrzeni :D ale pokud by nekomu vyhovoval tak nic nerikam. I kdyz za tu cenu je to vazne hodne :)

      Vymazat
  7. Nic ve zlém, ale masku s takovým složením můžu koupit v drogerce za 80 korun..

    OdpovědětVymazat
  8. Cena je teda šílená:D takže si o ni můžu nechat jen zdát:D

    OdpovědětVymazat
  9. Za tu cenu bych si ji nepořídila :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Za tuhle cenu jsem ochotná koupit kvalitní přírodní masku - tohle podle složení je brutální chemický koktejl, od kterého bych nečekala nic zázračného a ani dlouhodobého. No a po přečtení příspěvků ohledně té značky :-D Asi bez komentáře :-D

    OdpovědětVymazat
  11. Jsem hrozně překvapená, že jsem zde na tuto značku narazila! Už 2. měsíc testuji od NU Skin galvanickou žehličku :-), add jejich kosmetické produkty nemám ale žádnou zkušenost. Moc se mi líbí tvé recenze, tak máš novou čtenářku :-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)