čtvrtek 16. ledna 2014

Nové rtěnky Dermacol - Longlasting Lipstick

Pěkný čtvrteční podvečer!

Nafoceno, vyzkoušeno, oblíbeno.. konečně vám můžu přinést více informací o novince od Dermacolu - jejich nových klikacích Longlasting rtěnkách. Že jsou Dermacol rtěnky obecně oblíbené už asi všichni víme, že ten klikací systém nás všechny baví, víme taky.. tak jdeme se na ně podívat blíže.


Za účelem vyzkoušení a zrecenzování, jsem měla možnost si od zastoupení značky vybrat dva odstíny těchto rtěnek a tak jsem po dlouhém, ale opravdu dlouhém zvažování nakonec zvolila  odstíny 07 a 09. Abyste pochopili, proč jsem zvolila tyto dva - rudé rty jsem si v posledních měsících opravdu oblíbila a stále sháním ten TOP rudý odstín (možná už jsem ho našla?), druhou barvu jsem chtěla nějakou méně výraznou, univerzálnější, která by se hodila ke všem možným líčením a dala se nosit kdykoliv. Podle obrázku na e-shopu se mi zdála nejvhodnější varianta č. 09. Jak tedy rtěnky obstály?



Longlasting Lipstick odstín č. 07

Začínám věřit, že rudá barva sluší všem, pokud se zvolí ve správném odstínu. Ne tedy, že bych tím chtěla říci, že mně nějak extra sluší, ale po vyzkoušení několika odstínů různých červených rtěnek jsem došla k závěru, že tahle je nositelná a spolu s MUFE rudou se stala mojí favoritkou. Tahle rudá není typicky rudá, ale dle mého je mírně do vínova, což je prostě must-have podzimu a zimy, že jo, prostě ideál. Takže po téhle jsem jednoduše chňapla hned a doteď se ji nemůžu nabažit.




Longlasting Lipstick odstín č. 09

Jak jsem psala, po této jsem sáhla z toho důvodu, že jsem chtěla nějaký univerzálnější odstín. Podle fotky odstínu na e-shopu vypadala barvička růžová s nádechem do hněda, taková opravdu jemná a univerzální. Ve skutečnosti však vypadá odstín trochu (víc) jinak. Je to spíše oranžovo-hnědá, růžového na ní moc není :) Přesto jde o využitelnou barvičku, která se hodí k většině líčení a určitě mi tu nebude zbytečně ležet.



A teď vezmu jejich hodnocení tak nějak společně, protože rtěnky jsou svými vlastnostmi téměř totožné. První, co vás na rtěnkách určitě zaujme je obal (ať už se vám líbí, či nikoliv). Světlý obal se zlatým potiskem je dosti nápadný a určitě si ho všimne každý. Já se přiznám, že obal Lip Seduction se mi líbí trochu více, ale tenhle taky není špatný. Rtěnka má opět klikací uzávěr, což se mi samo o sobě líbí, ovšem v tomto případě na něj budu nadávat. Klikací uzávěry u těchto rtěnek totiž nefungují tak, jak mají. Rtěnky po "zakliknutí" nedrží na svém místě a vypadávají! Stává se mi to u obou a co jsem četla, tak nejsem zdaleka jediná.. tady ten klikací mechanismus prostě selhal. Naštěstí se mi ještě nestalo, že by mi to vypadlo někde v kabelce nebo tak, ale po zemi jsem rtěnku už párkrát rtěnku.. To je ale snad jediné mínus těch rtěnek, jinak je totiž opravdu miluji! Líbí se mi "potisk" na rtěnce - vyrytý název a logo, to je prostě detail, který se mi u rtěnek zamlouvá. Líbí se mi jejich skvělá pigmentace a sytost odstínů. Fascinuje mě jejich krémová textura a vláčnost a přesto perfektní výdrž. Hydratační nejsou nejvíc pod sluncem, ale ani nevysušují. Prostě s ní natřu rty a na několik hodin mám pokoj (ano, opravdu v klidu i ty 4 hodiny zvládne, což je u mě zázrak!). Snad jen se mi zdá, že odstín č. 07 je o chlup krémovější než-li kolega devítka, ale skutečně jen nepatrně. Jednoduše tohle se prostě povedlo a já mám při každé návštěvě drogérie co dělat, abych si nepořizovala další. Říkám si pořád dokola, že nutně žádné další odstíny nepotřebuji, ale obávám se, že se dlouho neudržím :)


Balení je 4,38 g a běžná cena je na e-shopu 159 Kč. Ovšem mám tu pro vás tip, jak v DM, tak v Rossmannovi tyto rtěnky momentálně seženete v akci! Rossmann je má za 99,90 Kč a DM za 110 Kč. Určitě je běžte alespoň omrknout a vyzkoušet testery, protože za mrknutí dle mého vážně stojí :) 

Co vy a tyto rtěnky? Máte s nimi zkušenosti? Líbí se vám? Co klikací balení, máte ho rádi nebo dáváte přednost klasickému uzávěru?

29 komentářů:

  1. Tak strašně bych chtěla mít alespoň jednu doma!:) Akorát mě nezaujaly odstíny, jsou hodně přirozené a takových mám doma už hodně..;)

    OdpovědětVymazat
  2. Zkušenost nemám, zatím jen obhlížím odstíny a pořád se na nějaký nemůžu zaměřit a nechtějí se mi zalíbit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s nimi z počátku také měla problém.. všechny mi přijdou takové podobné.. celkově mám se rtěnkami dost problém, co se odstínu týče.. :) :D třeba vím, že chci nějakou tmavou, ale pak přijdu do obchodu a mám vymeteno a nemůžu si vybrat.. nakonec odcházím úplně s něčím jiným :D

      Vymazat
  3. Tyhle dva odstíny se mi také moc líbí a asi si ještě pro jeden zajdu, jsem s touto rtěnkou spokojená. :) Já mám zase na blogu recenzi na č. 06. :) Miraculous Style GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  4. vyzeraju uzasne určite ich vyskusam :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám odstín 10 a nemůžu si ho vynachválit :) Krásná barvička, hydratuje, nezalézá do vrásek a má velmi slušnou výdrž:) určitě si pořídím další odstíny :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vzdy si rikam, jak budu pouzivat rtenky a pak jsem rada kdyz se rano stihnu nakremovat =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D ono jde opravdu o zvyk, taky mi trvalo než jsem si na rtěnky zvykla a dnes už bez něčeho na rtech nevycházím z domu :)

      Vymazat
  7. Vypadají moc pěkně, dobrý pigment na rtech, možná vyzkouším, ale rtěnek začínám mít už hodně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si říkám, že jich mám dost.. ale ono se tak těžko odolává.... :)

      Vymazat
  8. Já hodinu stála u stojanu v Rossmannovi a prostě jsem si nemohla vybrat, všechny barvy mi přišly takové nijaké, věčím, že můžou být super, ale já si rtěnku asi v drogerii už nekoupím a to hlavně kvůli těm odstínům, které prostě nejsou pro mne :/

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
  9. Já je zkusila na ruku snad všechny, za 99 asi nějakou pořídím jen ještě nevím jakou.

    OdpovědětVymazat
  10. Dívala jsem se na ně v drogérii, ale ty odstíny mi přišly všechny nějak tmavé, ale musím uznat, že takhle na fotce ta 09 vypadá moc dobře...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  11. Obě jsou krásné, musím si aspoň jeden odstín koupit. Dost mě totiž zaujaly :)) A začínám být maniak na rtěnky :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. škoda, že není na výběr více odstínů :) líbí se mi ale 06 a 09 :))
    Alice in Wonderland CZ

    OdpovědětVymazat
  13. Hladam ultimatny rudy odtien..syty tmavocerveny, matny..a este matny nude odtien, s efektom "som taka krasna od narodenia" :D
    Zatial som take nenasla..ani u Dermacolu..:(

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  14. Oba odstíny jsou parádní!!! A rudé rtěnky taky miluju, akorát je pro mě problém vychytat odstín tak, aby mi nedělal žluté zuby. Rozhodně je půjdu omrknout a nějakou ukořistit :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/01/famous-beauties-eliska-buckova.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A právě rudé rtěnky by snad i měly zuby "bělit" :) nebo u mě to tak alespoň je, naopak s vínovými a růžovými mám zuby děsně žluté :(

      Vymazat
  15. Ta 09 je stejna jako rudá MUFE? Koukám totiž po nejaké levnější variantě než je MUFE ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, úplně stejná není, MUFE je více rudá, červenější, tahle je tmavší s nádechem do vínova :) Ale osobně ji mám raději, přijde mi, že mi sedí lépe :)

      Vymazat
  16. vypadají moc hezky, lákají mě už jen kvůli obalu :D :)

    OdpovědětVymazat
  17. Na tento rúž mám už dlhšiu dobu zálusk :) Kika

    OdpovědětVymazat
  18. Už dlouho o nich přemýšlím, mají super balení a krásně barvy!
    thevoguebyme.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Děkuji vám všem za komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Mám č.14 a super! Vydrží celý den a odstín mi vyloženě sedl :-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)