čtvrtek 23. ledna 2014

MOTD: Běžný den

Pěkný čtvrteční večer!

Další školní den mám za sebou a jelikož jsem stihla před odchodem na zkoušku fotit, přináším fotky dnešního líčení. Není to nic speciálního, jen jednoduché růžovo-černé líčení, ale dlouho tu žádné "líčení" nebylo, tak jsem si řekla, proč ne. 

V poslední době do školy obvykle nosím jednoduché hnědé líčení, podtrhnuté linkami, ale dnes jsem měla chuť na něco trochu výraznějšího. Místo hnědé jsem tedy sáhla po černé a oči vystínovala paletkou Oh So Special od Sleek, které teď dávám zabrat. Na rty už jsem použila jenom barevný balzám na rty a make-up doladila tvářenkou a rozjasňovačem z Benefit kitu, se kterým si poslední dobou také celkem hraji :)




Použité produkty:

BB Cream Skin79 - recenze
Make-up Imperial Dermacol - recenze
Fixační pudr Dermacol - recenze
Tvářenka Dandelion Benefit kit
Rozjasňovač High Beam Benefit kit
Paletka E.L.F. (obočí)
Paletka Oh so special! Sleek
Super Liner Gel Intenza L'oréal - recenze
Řasenka Big Eyes Maybelline - recenze
Balzám na rty Juicy Orange Tony Moly


A toť pro dnešek asi vše :) 

A jaký make-up nosíte v těchto mrazech vy? Máte raději výrazné oči nebo rty?

19 komentářů:

  1. Panecku to jsou fotecky!! Super liceni, slusi ti. No jak koukam, tak ty si muzes dovolit klidne vyrazne oci i rty.. Ja vzdy jen a pouze oci:/

    OdpovědětVymazat
  2. Moc povedené! a i když je výrazné není jak moc vyřvané a to se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Máš hezkou barvu očí. Možná je to klam fotky, ale zdá se mi, že ten makeup hodně zdůrazňuje vrásky na čele a celkově působí dost hutně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na ty vrásky už předtím koukala jako blázen, potřebuji vyžehlit čelo! :D Ale v reálu to tak není vidět, ta fotka to děsně vytáhla :) jinak make-up hutný je, přes zimu potřebuji hutnější a hlavně krycí :D :)

      Vymazat
  4. Vypadá to,že ti jakoby zoxidoval make up,zvyraznil vrasky...a ze mas suchou plet. Chce to poradnou masku :)¨
    Oči jsou moc pěkně nalíčené :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vrásky zvýraznil, v reálu to tolik vidět není, fotka to hodně vytáhla.. a pleť suchou rozhodně nemám, právě naopak, mám extra mastnou pleť. Btw masku jsem měla zrovna včera :D :)

      Vymazat
  5. vrásek na čele jsem si taky všimla, jsou na těch fotkách docela výrazné.. ale nevím, není to tím novým foťákem? myslím, že jsi psala, že zvýrazňuje i to, co normálně vidět není :)
    každopádně líčení je moc hezké, já v poslední době jedu na podobné vlně ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tím foťákem :D jak jsem si toho všimla při úpravě fotek, tak jsem si čelo zkoumala a normálně to prostě vidět není :) foťák je pěkná mrcha, už se s ním nekámoším :D

      Vymazat
    2. ale detailní fotky dělá moc pěkně, to se musí nechat! :) :D

      Vymazat
  6. Také mě hodně zarazily ty vrásky na čele. Říkala jsem si, co se děje, vždyť ta Klárka nikdy žádné vrásky neměla, sakra :-D Ale pokud to vytahuje foťák, O.K. Mně zas dělá můj foťák našedivělé vlasy, i když je nemám :-D
    Líčení očí je krásné a tu paletku miluju.
    Donedávna jsem nosila výraznou pusu a jemné oči a teď to mám zas naopak.

    OdpovědětVymazat
  7. tak tady mi pripadas o dost starsi, jinak to vzdycky slusi

    OdpovědětVymazat
  8. Tak já mám opravdu vrásky na čele a jsem z toho nešťastná a ještě k tomu mám suchou pleť.

    OdpovědětVymazat
  9. Ty oči máš nalíčené nádherně. Celkově ti moc sluší. Jen škoda, že foťák tolik zvýraznil vrásky na čele, ale nejsi v tom sama, mně jsou taky vidět. :) Jinak ale foťák fotí krásně detaily líčení.

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné, moc se ti to povedlo. :) Jen se přidávám k ostatním, že je škoda těch vrásek. Nejsi v tom sama, taky je mám a já je navíc ani neschovávám... ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkné líčení :) já jsem na klasiku :-

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné líčení. Já, jelikož jsem v 8. třídě, si výraznou rtěnku dovolit nemůžu, ale na očích se vždycky vyřádím :) Poslední dobou vedou černé či hnědé kouřovky :)
    http://diamond-katty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Oči moc pěkné, tu paletku chci taky! Už se na ní dlouho chystám - momentálně jsem si oblíbila od Sleeku paletku Storm :-) ... Jinak k těm fotkám, na té paletce je vidět hrozně velký šum, nevím, do jaké míry ses už seznámila s možnostmi zrcadlovky, tak chci poradit - Snížit ISO a co nejvíce otevřít clonu, tedy číslo okolo 3 ;-) Na jaký režim fotíš? Já přišla na to, že nejlepší je právě ta priorita clony :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta paletka je totiž focená ještě starým foťákem, proto ten šum :) na zrcadlovku fotím na všechny možný režimy, podle toho, jak je potřeba..

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)