pondělí 16. prosince 2013

Voňavá po vanilce s krémem Possibility

Pěkný podvečer!

Vanilka.. jedna z nejpříjemnějších vůní pro můj nos. O té to dnes bude. Do rukou se mi nedávno dostalo Tělové máslo Creme Brulee značky Possibility a jestli si pamatujete, i vy jste měli šanci jeden takový získat. Já jsem se do krému nedávno s nadšením pustila a dnes vám tedy sepíšu své dojmy.



Máslo je klasicky v kelímku se šroubovacím víčkem. Kelímky já vítám, alespoň není problém s dolováním krému, vidím kolik ho zbývá a spotřebuji ho do poslední trošky. Navíc na  štítku na víčku jako bonus naleznete recept na dezert Creme Brulee, dle kterého se máslo jmenuje, to je celkem chytré a vtipné :) Máslo má tužší konzistenci, na první pohled opravdu vypadá jako ztuhlé máslo nebo mně spíš připomínalo máslový krém, takový jako se dává do dortů, akorát oproti máslu pod dotykem neroztává. Každopádně vypadá i celkem chutně a občas jsem měla co dělat, abych to nevyzkoušela :D Navíc ta příjemná parfemace ty chutě akorát  podpoří :) Voní po vanilce, ale jak jsem vysvětlovala ve videu v Oblíbencích, není to vyloženě taková ta sladká vanilková vůně, ale trochu "hořká vanilka". Do másla musíte díky tužší konzistenci opravdu hezky hrábnout a pořádně jej rozetřít. Jde to trochu ztuha a je třeba si s tím trochu vyhrát, ale nakonec se to povede. Máslo se po rozetření hezky rychle vstřebá a zanechá pokožku vyživenou. Nijak nelepí, ale takový ten pocit, že jste se právě namazali tam je :) Pokožka je opravdu krásně vyživená a po celý den hydratovaná. Navíc budete hodnou chvíli po namazání vonět. Snad jen jednu chybu tohle máslo má, není bezedné a celkem rychle ubývá :(

Seženete 200 ml za 79 Kč, k dostání je na Galaxii přání, ale momentálně je verze Creme Brulee vyprodaná. Klidně však můžete vyzkoušet Lemon Cheescake nebo Raspberry Pavlova, věřím, že to také bude stát za to :)





A otázka na vás, znáte někdo značku Possibility? Máte s ní zkušenosti?

Máslo mi bylo poskytnuto k recenzi zastoupením e-shopu, tímto ještě jednou děkuji.

9 komentářů:

  1. Nic od téhle značky jsem neměla, ale tenhle vanilkový krém mě moc láká:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych to asi fakt snědla, yummy! Vypadá fakt skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  3. neznám tuhle značku, ale másla mám ráda, někdy mám fakt chuť se do nich zakousnout, kvůli vůni, zatím odolávám :D

    OdpovědětVymazat
  4. O této značce jsem nic neslyšela, ale máslo vypadá skvěle :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. vanilku (vanilkovou vůni) miluju a máslo vypadá hodně dobře
    Vánoční giveaway

    OdpovědětVymazat
  6. s touto značkou zatím zkušenost nemám.. Celkem jsi mě, ale nalákala, vanilková vůně, to je zkrátka moje :))
    turquoise bow

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)