úterý 31. prosince 2013

Sbohem, třináctko!

Pěkný silvestrovský večer!

Nevím, kolik z vás bude dnešní článek číst, protože pravděpodobně většina z vás si momentálně užívá silvestrovské zábavy, buď ve víru tance, alkoholu nebo prostě jenom svých přátel a blízkých. Já jsem původně měla také, ale.. to by nebyl dobrý závěr roku 2013, kdyby se mi to opět nepokazilo.. a tak jsem se rozhodla pro klidného Silvestra s rodinou a balancováním nad uplynulým rokem..

Jak momentálně procházím blogger, profily a statusy svých přátel na facebooku, potkávám mnohé radostné zprávy o tom, jak byl pro všechny rok 2013 úspěšným. Já to všem přeji, skutečně, ale zároveň i přiznám, že mírně (no dobře, tak hodně!) závidím.

Zdroj

Než začal tento rok, považovala jsem třináctku za své vcelku šťastné číslo, i když na dvanáctku to nemělo. To se mi vloni i potvrdilo, však rok 2012 pro mě byl v mém životě dosud nejúspěšnějším rokem. Ale ta třináctka letos naprosto selhala. Nelze to říct jinak než: posralo se všechno, co se posrat mohlo. Promiňte mi ta drsná slova, ono to jinak prostě říci nejde.. Ale ne, nebudu tu smutnit nad tím, jak jsem udělala všechna špatná rozhodnutí co jsem mohla, jak jsem za sebou v tomto roce nechala všechny své jistoty, jak jsem přišla o spoustu milovaných lidí, jak se nedařilo ani mým blízkým a všechno kolem se jednoduše hroutilo.. Prostě se stalo a mně teď nezbývá než se poprat s následky špatných rozhodnutí, s následky ran osudu a smůlou, která mne v tomto roce provázela. Nejsem jediná, koho potkal rozchod, komu se nedařilo ve škole nebo jemu či osobám blízkým selhávalo zdraví. Já vím. Je nás spousta.. Ale přestože to člověk ví, tak stane-li se vám to osobně, srazí vás to, bolí vás to.. a nebolí to méně, i když víte, že se to stává i jinde. Stejně se s tím nakonec člověk musí poprat sám, musí se s tím vyrovnat, vstát a jít dál.. Nikdo to za něho udělat nemůže. Ale věřím, že všechno zlé je k něčemu dobré. Rány letošního roku mi daly tvrdou lekci, udělaly mne silnější a odolnější, posunula jsem se dál, změnila jsem se.. Naivitu jsem odložila stranou a začala bojovat. Půjdu si tvrdě za tím, čeho chci dosáhnout. Nebudu podléhat panice kvůli několika nepodařeným skutečnostem. Život jde dál.. Od zítřejšího dne začínám s čistým štítem, nový začátek, nový život.. Vše co bylo, nechávám za sebou a jdu dál.. 

Ale kromě toho, že mi život během jednoho roku zasadil pár bolestivých a tvrdých ran na poli osobního života, dal mi také mnohé radosti. Našla jsem spoustu nových a úžasných přátel nebo jsem znovuobnovila stará přátelství. Našla jsem nejskvělejší kamarádky, které mi pomáhají přežít školu. Našla jsem kamarádku, se kterou jsou ty nejlepší akce. Vrátil se mi do života člověk, který mi dává naději na lepší zítřky.. A mimo jiné byl mou obrovskou, mnohdy největší, radostí a oporou tento blog. Sypu si popel na hlavu, protože vím, že jsem ho letos občas flákala a nebyla jsem tak skvělou blogerkou, jak bych ráda byla, ale přesto blog žije dál. V tomto roce jsem měla mnohokrát chuť to zabalit, ale nedokázala jsem to. Blog je totiž součástí mého života a já jsem na tuto část života opravdu hrdá. Jestli se mi tento rok někde dařilo, tak to bylo rozhodně na blogové scéně. Blog se přehoupl přes tisícovku, což je neuvěřitelné, videa začaly žít vlastním životem, mohla jsem na vlastní kůži okusit, jaké jsou akce pro blogerky, vyzkoušela spoustu nového a nepoznaného, poznala jsem díky blogu spoustu nových lidí a našla díky němu i skvělé přátele.. Prostě samé skvělé zážitky. Jednoduše blog byl tento rok mým útočištěm.. Místem, kam jsem se vždy ráda vracela a kde jsem se mohla skrývat před krutou realitou.. 

A za to, že tento blog žije, můžete VY! Děkuji vám za vaši přízeň, trpělivost a podporu. Za to, že jste se mnou a provázíte mne každým dnem.. Děláte můj život veselejší a příjemnější ve dnech, kdy ho ovládá smutek a samota. Jsem vám za to neskonale vděčná!

Zdroj


Přeji vám, mým nejdražším čtenářkám a čtenářům, do nového roku jenom to nejlepší. Ať se vám daří na všech frontách a do nového roku vkročíte s úsměvem a dobrou náladou! Užijte si oslavy dnešního večera, oslavte konec tohoto šíleného roku a zároveň přivítejte s otevřenou náručí ten nový..  Všem, se kterými se osud také nemazlil, přeji, aby byl pro ně příští rok lepší a přivítali nový rok vesele a s nadějí na lepší zítřky! A těm, kterým se dařilo a tento rok pro ně byl plným radosti a štěstí, aby to vydrželo!

Na viděnou v novém roce!


P.S. Zdravím svojí drahou čtenářku Cassie, se kterou se tento rok také nemazlil. Zlato, jdeme dál, konečně necháváme tenhle rok za sebou! :)

24 komentářů:

  1. Původně jsem měla trávit Silvestr s přítelem jako oslavu výročí, ovšem jak jsi řekla, to by nebyl konec roku, aby se něco nepokazilo a tak dnes také zůstávám doma a nejspíše úplně sama. Uplynulý rok nebyl teda žádná sláva a přeji Ti, ať je ten nový rok lepší a ať se Ti ve všem daří :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je teda hodně pokažené, místo výročí být sama doma :( to je mi líto.. Do nového roku jen to nej! :)

      Vymazat
  2. Přeji šťastný Nový rok 2014!:)
    http://charmed-all.blog.cz/1312/happy-new-year-2014

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem se také rozhodla pro poklidný Silvestr v rodinném kruhu, takže jsem si článek přečetla s chutí. Přeji ti, ať se vše v dobré obrátí a ať tě následující rok provází jen samá pozitiva.

    OdpovědětVymazat
  4. Klárko, přeju ti aby byl ten nový rok lepší než ten předešlý, určitě bude, věřim v to! Ať už se ti jenom daří :) Tvůj blog je jeden z nejlepších, za tím si stojím :)*

    OdpovědětVymazat
  5. Přeju Ti Šťastný Nový Rok a doufám, že 14 pro nás všechny bude o dost lepší :)

    OdpovědětVymazat
  6. tak necht je v novém roce všechno lepší!

    OdpovědětVymazat
  7. Život si s námi někdy opravdu nepěkně zahrává a jak se říká,když se daří,tak se daří....tak snad je načase,aby se karty obrátily a zase bylo fajn...je to jako horská dráha,jednou jsme nahoře a pak zase dole...přeji krásný rok 2014..zdraví pro Tebe a Tvé blízké...to je vždycky potřeba..

    OdpovědětVymazat
  8. Skodulko :) velmi pekný aj ked trošku smutný článok...
    tento rok vazne stal za prd ale prajem ti z celého srdiecka aby ten nasledujúci bol oveľa lepsi :) :-*

    OdpovědětVymazat
  9. Jsi skvělá blogerka a vsadím ruku za to, že i osoba a kamarádka :) Posílám mnoho štěstí do nového roku, ať je jenom dobrý!

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný nový rok 2014 Škodulko, hlavně hodně zdraví, optimismu a dobré nálady :) Určitě Tě v něm čeká spousta hezkých věcí a zážitků!

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Klárko, taky přeju, aby ten nastávající rok byl lepší než ten minulý a musím souhlasit, že všechno zlé je pro něco dobré a pokud to člověka nezabije, rozhodně ho to posílí. Držím ti palce a děkuju, že to tu tak parádně vedeš :) Vždycky se sem ráda vracím.
    Zdraví Eve.h

    OdpovědětVymazat
  12. Moc hezky napsané :-) přeji ti, aby ten další rok byl pro tebe jen a jen lepší..na tvůj blog chodím moc ráda už se těším na nové příspěvky v novém roce

    OdpovědětVymazat
  13. I já doufám, že nový rok bude lepší...že se rozlouskne spousta věcí, které mě momentálně tíží a ubírají mi sílu. Přeji ti hodně optimismu, nadhledu, dobré nálady a pohody, mám tvůj blog moc ráda :)
    Karol (mousewith...)

    OdpovědětVymazat
  14. Taky přeji vše nej, at se ti daří :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Skvělý článek:) 2013 byl pro mě tím nejhorším rokem vůbec a jsem ráda, že už je pryč. Ale stále jsem naivní snílek a myslím si, že tenhle rok prostě musí vyjít:) Jinak blog je útočištěm skvělým, taky jeden z důvodů, proč jsem teď začala. Protože nikde člověk se tak neodreaguje, jako na blogu. Držím palce ať ti tenhle rok vyjde:)

    OdpovědětVymazat
  16. Přeju ti, Kláry, všechno nejlepší do nového roku a i když asi nebude všechno skvělé, tak ať je to aspoň lepší než letos. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Držím palce,aby se vše změnilo k lepšímu!Mě letos čeká maturita a přijímačky na vysněnou VŠ,takže doufám,že 2014 bude úspěšný i pro mě a vše se v dobré obrátí,jelikož rok 2013 byl opravdu hnusný rok,hlavně co se týče zdraví a úmrtí v rodině ...Takže ještě jednou,držím pěsti! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě bude, všechno zvládneš! :) Také držím pěsti a přeji všechno nej! ;)

      Vymazat
  18. Takhle hromadně vám všem ještě jednou přeji všechno nejlepší do nového roku! Děkuji vám všem za podporu, za slova útěchy i dodání sil, vážím si toho! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Prajem krásny rok, veľa inšpirácie, lásky a radosti! Si úžasná, hlavu hore a všetko bude ok!! ;))

    OdpovědětVymazat
  20. Klári, trochu opožděně, ale přeju Ti vše jen to dobré - aby Ti to tenhle rok všechno vynahradil. Jsi krásná a silná ženská a víš jak - co Tě nezabije... Tak se drž! :)
    R.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)