pátek 27. prosince 2013

Povánoční válenda

Pěkný páteční podvečer!

Tak svátky máme za sebou a já jsem se konečně uráčila ozvat. Musím se přiznat, že před svátky jsem měla  v plánu psát denně, ale nějak se nemůžu dokopat ani k tomu psaní :) Naplno jsem si užila (a stále užívám) vánoční pohody a klidných svátků a nikdo mě nedonutí nic pořádného dělat.. :D Občas postnu nějakou tu fotku na fb, takže dnes jen takový souhrn nasbíraných fotek z posledních dní. A jelikož mi přišlo hned několik vzkazů a e-mailů s otázkou, zda vám ukáži své dárky, rozhodla jsem se, že přihodím i fotky dárků :)

Vánoční pohoda pro mě znamená pauzu od školy a běžných povinností. A tak koukám na seriály, pouštím si filmy, doháním spánkový deficit za poslední měsíce, čtu a hlavně hodně jím žeru.. :D k tomu jsem nenamalovaná a ve vytahaných teplácích.. však to znáte, takové to domácí flákání..




Ale tak abyste si nemysleli, ke stromečku jsem se i trochu upravila.. hodila jsem na sebe nějaké i trochu lepší hadříky a namalovala se :D


Štědrovečerní večeře - jako tradičně dětské šáňo. I když v rodině není již nikdo pod osmnáct let, tak tohle nám prostě zůstalo :)


Pod stromeček se nakonec všechny dárky ani nevešly.. každý z rodiny tam našel věci, které si přál a samozřejmě i nějaké to překvapení..


V mém případě na mě pod stromečkem čekaly potřebná povlečení, teplé a vtipné bačkůrky, válenky a šálka.. mikina a svetřík, které jsem si sama vybrala.. nový fén na vlasy, elektrický kartáček, holící strojek a náhradní hlavice a samozřejmě nějaká ta kosmetika - další balení parfému City Rush, tělové máslo Planet Spa, krém na ruce a čistící mléko od Oriflame a vysněná Sleek paletka :) nechyběly ani nějaké šperky - dvoje náušničky, hodinky a náhrdelník.. a taky nějaké ty penízky..


To, co jsem si přála ze všeho nejvíc, jsem si koupila těsně před Vánoci sama - vysněný Benefit Kit! Nakonec jsem sáhla po Do The Bright Thing. Do oka mi v Praze padla také kabela Ann Christine. Vosk byl pozornost od Rendy :)


No a když už vám ukazuji dárky, tak musím všechny. Na této fotce jsou všechny dárečky, které jsem dostala od svých úžasných kamarádek! :* Nechyběla kosmetika, dobroty, doplňky, svíčky.. prostě samé super věcičky..


Teda, když se dívám na ty dárky takhle pohromadě, tak si říkám, že tolik dárků jsem si snad ani nezasloužila.. :)

A teď se vy podělte se mnou! Jaké byly vaše svátky? Copak jste našli pod stromečkem? Jak si užíváte volna?

23 komentářů:

  1. Můžu se zeptat? Máš nějakou práci nebo brigádu?
    Jinak dárečky jsou moc hezké, také jsem dostala nový fén, elektrický katráček, bačkůrky a Sleek paletky :D a spoustu dalších věcí

    OdpovědětVymazat
  2. A jaké dárky jsi dostala od přítele? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jelikož přítele nemám, tak žádné dárky od přítele nebyly :D :)

      Vymazat
    2. nemáš? Aha já myslela že s tím černovlasým klukem pořád jsi, nevěděla jsem, promiň :(

      Vymazat
    3. To je v pohodě :) Už nějaký ten pátek jsem single :) Proto vlastně ten Benefit Kit, musela jsem si něco koupit aspoň sama :D

      Vymazat
  3. Krásné dárečky a fotky jsou moc krásné :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek, mám tyto ze života u tebe moc ráda:) Dostala jsi krásnou nadílku, už se těším na další kosmetické recenze:)

    OdpovědětVymazat
  5. Super darčeky, dúfam že budú skoro recenzie. Hlavne sa teším na tú sleek paletku. :)

    http://my-secrets-and-dreams.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Můžu se zeptat kolik ten Benefit Kit stojí? Taky po něm pokoukávám, tak abych věděla, kolik si mám připravit peněz :) Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kupovala jsem ho v Sephoře, běžná cena byla tuším 990 Kč, já jsem využila 20% slevy, takže jsem platila kolem 800 Kč :)

      Vymazat
  7. ty dárky jsou moc hezké, jídlo taky. ještě, že jsem teď najezená, jinak bych se musela pro něco zase vydat :D

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné dárky jsi dostala. :)
    A určitě nejsi sama, kdo si sobě kupuje dárky. Já si před Vánoci také jeden pořídila a v lednu si plánuji pořídit ještě dva dárky, ale to bude už vlastně skoro jako k svátku. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc hezký článek, fotky a Tobě to moc sluší :))

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné dárky!:) Z té fotky chlebíčků už mám zase hlad:D

    OdpovědětVymazat
  11. To je kráásne :) Pozerám, že od Sleeku je to Oh so special :) ja soms a do nej úplne zamilovala achystám sa kúpiť si ju :) ♥ nenapíšeš recenziu?
    A tie papučky zelené mám aj ja, sú fakt super teplé :))
    Prajem ti krásny zvyšok sviatkov ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Recenze na paletku určitě bude, až ji důkladně vyzkouším :)

      Vymazat
  12. Oh so special mám taky ;) je to skvělá paletka opravdu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem z ní úplně na větvi, je opravdu nádherná! :)

      Vymazat
  13. krásne fotky :)

    http://lifewithstylebysaj.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Klárko, koukám, že i u tebe byl Ježíšek víc než štědrý a přeju plno nových pěkných a neočekávaných zážitků a mnoho dobrého v roce 2014. Zasloužíš si to :)
    Zdraví Eve.h

    OdpovědětVymazat
  15. jéé! hra o trůny! :D resp asi jiný díl, to neidentifikuju, ale stejně mě to potěšilo :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)