čtvrtek 28. listopadu 2013

Podzimní Ladybox - listopad 2013

Pěkný čtvrteční podvečer!

Trochu se zpožděním přináším článek o listopadovém vydání Ladyboxu. Štěstí mi nepřálo a buď nebyl čas nebo nebyly podmínky pro natáčení a focení, takže jsem se k tomu dostala až včera. Za ten týden jsem si aspoň udělala obrázek a názor na toto vydání.. 

Jako tradičně je tu video, dlouho jsem přemýšlela, zda ho vůbec natáčet, ale nakonec jsem si řekla, že ho natočím.. Hodně často mi píšete, že se na video o boxu těšíte, tak jsem některé z vás nechtěla zklamat :)



A teď tedy k boxu ještě pár slov. Musím se přiznat, že toto vydání pro mě bylo celkem zklamání a je to pro mě doposud snad nejméně využitelný box. Ale pěkně popořadě.



Velké plus a potlesk pro tvůrce za design boxu. Opět se designéři krabičky vyřádili a dali si na ní záležet. Box je vážně povedený a já z něho nemůžu spustit oči :) Už má u mě doma čestné místo a jsme velcí kamarádi. Uznávám, že možná se někomu může zdát značně infantilní, ale co i dospělí mohou být na chvíli dětmi :) . Stejně tak povedená je i kartička, která je ve stejném designu a krásně se s boxem doplňuje. Za balení tedy jednička s hvězdičkou, toto vydání pasuji, co se designu týče, na jedno z nejpovedenějších, ba možná úplně nejlepší! 



S obsahem už to taková výhra není. Ale začnu tím příjemnějším. Největší radost mám tentokrát z čistícího peelingu z Nimby značky Himalaya Herbals. Peelingy já můžu, na značku Himalaya už jsem v Rossmannovi několikrát házela očkem, takže vyzkouším velmi ráda. Radost mi udělal také vzoreček hydratačního krému značky STEAMCREAM, která nově přichází na náš trh. Už jsem tyto krémy zaregistrovala na facebooku a několika blozích a celkem mne to zaujalo, takže se vážně těším, až vzoreček vyzkouším. Snad jen obrovská škoda, že se jedná jenom o jeden malý pytlíček.. Pak se v boxu objevil antiperspirant Lady Speed Stick Gel Aloe, který mne celkem překvapil. Není tomu tak dávno, co se objevila v boxu Rexona, předtím to byl krystal Purity Vision, takže z dalšího deodorantu si už prostě na zadek nesednu. Každopádně je to věc, kterou používáme všichni a která se asi nikdy neztratí.. Lady Speed Stick jsem měla už několikrát, byla jsem spokojená, takže fajn, beru. Mezi produkty, které neurazí-nenadchnou v tomto vydání patří i hydroaktivní krém na ruce a nehty od Lambre. Třeba nebude tak špatný, ale vypadá tak děsně obyčejně, že se do něho nijak nehrnu. A pak tu máme dekorativní kousek a tím je tužka na oči MeMeMe v hnědé nebo černé variantě. A na mě samozřejmě vyšla ta hnědá. Černou bych možná ještě využila, ale s hnědou trochu nevím co si počít.. jednu hnědou tu mám, použiji ji tak 2x do roka, takže mi přijde zbytečné mít tu další.. a tak budeme hledat nový domov. Na závěr tu máme jeden Mystery produkt aneb mix výrobků z dřívějších vydání. Já jsem objevila sérum na zpevnění poprsí značky Eveline Cosmetics, které jste tu už kdysi mohli vidět. Ještě zvažuji zda si jej nechám nebo ho dám někomu na vyzkoušení, uvidíme. No a toť vše.. 


Takže nevím jak vy, já jsem si tentokrát moc nevybrala. Na jistotu si plánuji nechat pouze peeling a pytlíkový vzoreček, u ostatního se ještě rozmýšlím. Většinou si nechávám z boxu vše, nyní si nechám jenom minimum, zbytek asi poputuje dál.. Opravdu jsem si nevybrala a ač jde o celkem praktické věci, není tam ta jiskra, kdy bych z boxu óchala a áchala, chápete? Když jsem uviděla krabičku, srdce mi zaplesalo, ale po otevření krabičky zůstalo naprosto klidné.. Tak tedy třeba příště.. 

Co vy a listopadový Ladybox? Líbí se vám? Plánujete si pořídit vánoční - prosincovou - edici?

Děkuji zastoupení Ladyboxu za poskytnutí boxu k recenzi.

5 komentářů:

  1. Mě hodně zklamal, lituju utracených tří stovek. Sice využiju vše až na antiperspirant, ty v boxech nesnášim, už x let poiužívám jeden a ten samý. Naštěstí tužka mi přišla černá, takže ta mi udělala radost asi nejvíc. Mystery produkt mýdlo Kiss my face, to mě taky vytočilo, raději bych tohle sérum.

    OdpovědětVymazat
  2. Jediný štěstí, že jsem si ho neobjednávala. Zklamal mě, zaujala mě jen ta krabička :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Mám podobný problém jako zmiňuješ ve videu, box mám doma už od minulého týdne, ale poslední dny byly v osvětlené části tak nabité, že jsem ještě nestihla box představit na blogu :D Z celkového pohledu nejsem úplně zklamaná, téměř všechno využiji, ale je pravda, že většiny produktů mám doma zásoby...
    PS: Nechtěla bys vyměnit tužku za černou? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krabička je fakt krásná, ale co se obsahu týče to už říci nemůžu. Podle mě je to ztráta peněz. Dříve jsem boxy objednávala opravdu hojně, ale až ted vidím že to byly akorát vyhozené peníze. Více než polovinu produktů jsem nikdy nepoužila ve většině případů jsem to podarovala protože to byly produkty které nepoužívám vůbec a nebo mi neseděly odstínově. Opravdu když se ohlédnu zpět tak vidím ty zbytečně vyhozené peníze a neskutečně toho lituji.

    OdpovědětVymazat
  5. Nejhorší box co jsem zažila. Koukám že to s boxy jde od 10 k 5.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)