úterý 12. listopadu 2013

Oblíbenci - říjen 2013

Pěkný úterní podvečer!

V půlce listopadu jsem tu s oblíbenci za říjen, což je opravdu děs, uznávám, ale poslední dobou nestíhám a nestačím.. Můj život je momentálně tak trochu zdivočelý a já nevím co dřív :) Takže jdeme na to, podíváme se na favority, kteří mi dělali v říjnu společnost.


Z tělové kosmetiky tu mám pouze jednoho zástupce a tím je Sprchový gel Kokos od Isany (privátní značka drogérie Rossmann). Přiznám se, že bych si ho jen tak nevšimla, kdybych zrovna akutně nesháněla nějakou nouzovku do koupelny. Nakonec jsem sáhla právě po tomto - kokos miluji a jeho cena (cca 30 Kč) byla více než-li příjemná. A ono hele, umyje jako každý jiný, samozřejmě.. ale ta kokosová parfemace je grunt :)

Z vlasovky je tu nečekaně Aussie 3 Minute Miracle kondicionér. Je fajn, prostě. Vlasy mi po něm neplihnou, nemastí se a navíc je dostane ze všech ošemetných situací. Příjemná parfemace už je jenom bonus navíc :) Více o něm tady. A kdo ještě nezaregistroval, tak hlásím, že nově je v nabídce také DM drogérií!!! Hip, hip, hurá!


A teď trocha těch dekorativních pochoutek. Jako první tu je paletka očních stínů Unprotected od VIVO, můj velký favorit. Upřímně teď po jiných stínech téměř nesáhnu. Je to jistota, vždy ji popadnu, vyberu pár stínů, kterými oči vystínuji a je hotovo.. a přitom pokaždé to vypadá jinak a každý den mám nové líčení :) Více o ní tady. Dalším favoritem je BB Cream Intense Classic Balm od Skin 79. BB schová veškeré nedostatky, pleť krásně sjednotí, rozzáří, hydratuje.. vše co od BB (nebo make-upu) očekávám. Recenze zde. Pak je tu moje nová láska, o které jste dosud neměli možnost si přečíst (snad to brzy napravím). Tyhle stíny pro vás asi nebudou nic nového - L'oréal Paris Color Infaillible jsou všeobecně známé a oblíbené. Už si našly cestu i ke mně a já mohu jedině potvrdit. Jsou opravdu skvělé, mají super vlastnosti a navíc je mám ve velmi zajímavém odstínu - 037 Metallic Lilac, což je fialková s takovým šedivým podtónem, nádhera. Očekávejte v nejbližší době recenzi.

A už jsme u rtěnek, které prostě tento měsíc vedou. Nejčastěji jsem používala tyto tři:

Rouge in Love Lancome v odstín 379N, krásná vínová. S přicházejícím podzimem jsem se k ní vrátila, podobné odstíny u mne momentálně s přehledem vedou. Recenzi najdete tady. Dalším favoritem je Matná rtěnka v tužce od E.L.F.u v odstínu Praline. To je tak neobvyklý odstín, že jej vážně žeru :) Navíc vlastnosti této rtěnky jsou opravdu super, skvěle se aplikuje, krásně drží a rty nevysušuje. Recenze tady. A na závěr je tu můj nedávný objev a to Caresse lesk na rty v odstínu 400 Eve. Odstín vypadá na první pohled celkem děsivě, to uznávám, ale ve skutečnosti je to velmi hezká barvička. Na mých rtech stainuje do růžovo-fialova a rozhodně to není nic křičivě výrazného, naopak, vypadá to hezky nenápadně. Navíc má vážně dobrou výdrž a rty po celou dobu krásně hydratuje. To se mi líbí! Více najdete tady.

Toť tedy vše z říjnových oblíbenců.. Není jich mnoho, zůstávala jsem v líčení celkem při zemi. Ale už teď vím, že v listopadových oblíbencích se vyřádím :)

A co jste si v poslední době oblíbili vy?

8 komentářů:

  1. Mne Aussie dobre na vlasy nerobi :-(.. Ale som rada ze ty si v nom nasla oblubenca!!!

    Pozri moj blog www.pepetruska.blogspot.sk kazdy komentar ma velmi potesi, a following tak isto! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Už dlouho uvažuji nad Caresse leskem..;) A aussie musím mít!:D

    OdpovědětVymazat
  3. Po Aussie se v DMku mrknu, chci ho zkušit už dlouho a pořád jsem se nemohla dokopat si ho objednat. :)
    Já si oblíbila za poslední dobu šampon My big fat healthy hair od Lee Stafford a tužidlo ve spreji od Schwarzkopfu, hlavně tužidlo se postrá o objem, který mi vydrží i druhý den po umytí (delší dobu nedokážu posoudit, protože si vlasy myju obden :)). Takže tužidlo můžu doporučit všem, kteří mají jemné vlasy, které snadnou plihnou. A teď si brousím zuby na CC krém od Sephory, paletku Naked 3 (má být v prodeji od soboty, ale ta cena :-/) a nějaký nový parfém. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Stejný odstín Rouge in Love mám taky a je to krásná podzimní barva. Celkem mám 3 kusy těchto rtěnek a moc se mi líbí jejich příjemná konzistence.

    OdpovědětVymazat
  5. Po mnohých kúskoch už dlho pozerám, takže som rada, že sú "odporúčané" :P :))

    OdpovědětVymazat
  6. U nás v DM ještě Aussie není :-( doufám,že se časem taky dočkáme! A ten kokosový sprcháč jsem očuchávala nedávno a kdybych neměla doma dalších plných 5,hned bych si ho vzala,voní božsky :-)

    OdpovědětVymazat
  7. od Isany mám teď druhý sprcháč, a za tu cenu jsou fajn. jinak po Aussie se musím podívat, láká mě už hodně dlouho :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)