pátek 29. listopadu 2013

Můj první hvězdný lak Gabriella Salvete

Pěkný páteční podvečer!

Představuji vám svůj oficiálně první lak na nehty z kolekce Stars od Gabrielly Salvete. Dlouho jsem jim odolávala, snažila jsem se držet na uzdě, ale... nevyšlo to! A díkybohu za to, protože jsem objevila ten nejkrásnější lak na světě. Opravdu, už chápu, co na nich všichni vidí, ony jsou totiž opravdu dokonalé! A já už mám v merku další tři. Achjo, ta kosmetika mě jednou vážně zruinuje.


Mojí první hvězdou je odstín č. 08 Azzurro. Nádherná modro-stříbrná barva, obsahující větší stříbrné třpytky, samozřejmě písková textura. Teď je na místě to vaše "wow". Opravdu krása, krása, krása. Navíc skvělé vlastnosti..

Lak se krásně lakuje, má kulatý štěteček a dlouhou rukojeť, která se krásně drží. Většinou zvládnu nehet natřít jedním tahem. K plnému krytí jsou potřeba dvě vrstvy, ale to není nejmenší problém, protože lak krásně rychle schne. A pak je tu výdrž. No já vám nevím, týden mi na nehtech rozhodně nevydrží, ale zase na druhou stranu 3 - 4 dny v solidním stavu je.. Pak když použiji nadlak tak problém s výdrží už vůbec není.. Určitě tedy můžu říci, že jeho výdrž je nadprůměrná a není k zahození. Jediný problém je s odlakováním, ale stačí když použijete alobalovou metodu a je to..



Prostě jsem se prostě zamilovala. Lakovala jsem ho za poslední měsíc snad 3x (a to je výkon) a určitě ne naposledy. Teď si ještě dokoupím ty další odstíny a budu nejšťastnější na světě. Seženete je snad ve všech drogériích, běžná cena je v Rossmannovi cca 90 Kč, ale pozor na výhodné akce! To se vyplatí!

Co vy a STARS? Líbí se vám? Máte nějaké? Plánujete?

26 komentářů:

  1. Stars laky miluji. Mám jich celkem 7 a rozhodně si plánuji pořídit další

    R. UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Mě zatím moc neberou. V lahvičce a na ostatních se mi celkem líbí, ale ke mně by se takový nehty nehodily, mi přijde... Ale třeba ještě změním názor :-) Často se mi stává, že když je něco populární a každej to miluje, tak mě to nebere, a až ta mánie opadne, tak si to přece jen pořídím i já :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to takhle mívám taky :) však jsem těmto lakům taky pěkně dlouho odolávala.. ale tyhle za to fakt stojí, až teď lituji, že jsem akcí nevyužila už dávno :) :D

      Vymazat
  3. Wow ;)
    No, vidím, že milujeme tutéž hvězdu ;) Od GS mám, co se týče pískových laků, tak 12 odstínů - miluju tu strukturu (nastřádáno z dřívějších a nynějších kolekcí postupně), ale Azzurro je můj nejoblíbenější - zdá se mi, že mi z nich i nejdýl vydrží - patří mezi ty "hrubší", bohužel ty novější s jemnější texturou, tak to se mi špičky loupou kolikrát už druhý den....
    Ale jinak je mám fakt moc ráda ;) Dneska mám zrovna na nehtech ten tmavě modrý z té aktuální řady - čtvrtý den, musela jsem opravit špičky ukazováčků, kde mi to "ukoslo morče", ale jinak pohoda ;)
    Iwi Sluníčko B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ooooo, tak ten tmavě modrý musí vypadat krásně, je to jeden z těch, na které si brousím zuby :)

      Vymazat
  4. Docela jsem odolávala, ale už mám Lavender Love a Blueberry Milk, přemýšlím ještě o Sapphire. Tyhle laky se opravdu povedly, úžasné.

    OdpovědětVymazat
  5. Ach, ten je rozkošný, perfektní na tohle období.. hezké!

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ten je nádherný! jen škoda, že u nás v drogerii ho vůbec nejde sehnat:(

    OdpovědětVymazat
  7. Mám jich 9, na desátý se asi chystám. Nejradši mám Mistero Grey, Blue Imperiale, Lavender Love a Sapphire :)
    Azzurro ti moc sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezký :) tyhle třpytkové se mi líbí... ale ty, co jsou matné a jen schnou do písového efektu se mi nelíbí :)

    Giveaway o Sleek paletku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se také líbí více ty se třpytkama, ty "matné" nejsou tak hezké :)

      Vymazat
  9. Ještě bohužel žádný nevlastním! Ale už bych konečně měla! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Mám jich 6 a fakt je miluju, ale u některých odstínů je ta výdrž nic moc. Třeba ten červený Vampire mám ještě ten den ošoupaný a druhý den už musím dát dolů, to samé u odstínu Princess. Ostatní drží celkem dobře až 4 dny a když už to se mi začíná šoupat, tak ho přetřu znovu a není to poznat.

    OdpovědětVymazat
  11. Môj najobľúbenejší zo všetkých Stars a na túto prichádzajúcu zimu a sneh ako stvorený:) a náhodou som ho akurát odlakovala (fuuu, dalo zabrať:D)

    OdpovědětVymazat
  12. Musím nájsť v obchodoch aj tento odtieň. Zatiaľ mám len dva, ale to preto, že sa u nás ťažko zháňajú.. :(

    S pozdravom Zuzka | www.sueandcolours.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  13. Je krásný a na tebe jako ušitý na míru!
    Já mám právě růžový matný a není špatný, ale ty se třpytkami jsou prostě hezčí. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Mám ten samý a ještě odstín 18 a jsem spokojená :) Jsou krásní a vydrží.. I když mě vydrží tak jeden den, protože začnu mýt nadobí, vanu apod a špičky jsou fuč :)

    OdpovědětVymazat
  15. Mám a miluji! ♥
    03 INTENSE CORAL ( http://smiling-emily.blogspot.cz/2013/11/gabriella-salvete-03-intense-coral.html )
    04 MISTERO GREY :)

    OdpovědětVymazat
  16. Je nádherný, ostatně jako všechny pískové od GS.

    OdpovědětVymazat
  17. Já už jsem také neodolala a musela si jeden pořídit a bude se suprově hodit na Štědrý večer. Moc se mi ty peníze za něj teda dávat nechtělo nejsem zvyklá tolik utrácet za laky na nehty, ale udělala jsem si radost k svátku :o)

    OdpovědětVymazat
  18. ten vypadá nádherně :)) já mám pískové laky jenom od značky P2 a vždycky když jdu kolem GS tak po nich pokukuju, ale nesmíííím (laky už nemám kam dávat) :DD

    OdpovědětVymazat
  19. Mám zatím jen verzi od Rimmelu, ale zamilovala jsem se do nich ! GS taky plánuju koupit ! :) Krásný :)
    GIVEAWAY CoffeeWithMilkAndTwoSugars

    OdpovědětVymazat
  20. Tenhle lak vypadá skvěle! Dlouho po těhle lacích pokukuju, a asi si vyberu tenhle!
    http://teensbeauty01.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)