pátek 4. října 2013

Sprchuji se s Niveou.

Pěkný páteční den přeji!

Dneska budu chválit a snad i samou láskou zpívat :) Ráda bych vám představila svého momentálně největšího oblíbence a favorita z péče o pokožku, kterým je, již tolikrát opěvované po celé blogosféře, Tělové mléko do sprchy se kterým na náš trh přišla značka Nivea.


Bez mučení přiznávám, že jsem mu dlouho odolávala a vůbec jsem ho zkoušet neplánovala. Měla jsem ho ve vzorcích a jako první  jsem zkoušela modrou variantu - Výživné tělové mléko, které mne nijak neoslovilo a tak jsem si říkala že o nic nepřicházím.. Ale pak jsem s sebou na cesty přibalila Hydratační variantu a zamilovala jsem se! Pak už to šlo rychle, hned následující týden jsem měla doma plné balení :)



Oficiální popis: Hydratační tělové mléko do sprchy zajistí intenzivní dlouhodobou hydrataci normální pokožky již ve sprše či vaně ihned po umytí. Složení obsahuje mořské minerály.

Abych nebyla troškař, tak jsem si hned pořídila větší 400 ml verzi (prodává se také 200 ml varianta). Mléko je ve velké tubě, ale jde z ní krásně dostat, tuba stojí na víčku, takže mléko krásně steče dolů. Po otevření mne do nosu uhodila příjemná parfemace, taková ta "klasická niveácká", kterou já opravdu můžu :) To bylo plusem hned na úvod a když ještě ta parfemace vydrží po opláchnutí, je to přímo bomba. Mléko je krémové konzistence, hezky se po těle rozetře a pak už stačí jen opláchnout.. a máte hotovo. Žádné dlouhé mazání a čekání na vstřebání mléka.. Po osušení už jen vklouznout do pyžama a hurá do postele :D Řeknu vám, že jsem si na to opravdu zvykla a asi jen těžce se mi bude vracet k normálnímu tělovému mléku.. a to jich tu mám na vyzkoušení opravdu hromadu. S tímhle mlékem jsem ušetřila čas a nervy s tím, že mléko se ne a ne vstřebat :) Teď ještě k těm výsledkům. Po použití mám vždy krásně provoněnou a jemnou pokožku, ten pocit dlouho vydrží a i když to není úplně jako po namazání, tak ten pocit, že na sobě něco máte tam je.. pokožka je hezky hydratovaná a nic ji nechybí. Za celé dva měsíce jsem s mlékem neměla nejmenší problém.. a je u mě jasným favoritem i do zimních měsíců. Přemýšlím, že přeci jen dám šanci i té druhé - výživné variantě. Každopádně toto mléko pasuji na objev roku a věřím, že se spolu budeme dlouho přátelit :)




Seženete v drogériích či marketech, cena se pohybuje v rozmezí 130 - 170 Kč za 400 ml, menší varianta stojí kolem 100 Kč. Dá se sehnat v hezkých akcích, já ho mám z akce z Rossmanna tuším za 130 Kč nebo tak nějak :)

Co vy a tělové mléko do sprchy? Máte ho nebo plánujete jej vyzkoušet? 

33 komentářů:

  1. Já ho prostě miluju, a když ho miluješ není co řešit ;).

    OdpovědětVymazat
  2. Já ho měla ve vzorcích, plus teď jsem u rodičů, takže ho kradu mamce, ale v mém případě to prostě není ono. nepřijde mi, že by mi to nějak šetřilo čas a ten mazací rituál klasickým mlékem nebo máslem mi prostě chybí. ale voní a hydratuje dobře, to ano, ale k srdci mi to prostě nepřirostlo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně ze začátku ten mazací rituál taky chyběl a teď už se mi k němu zase nechce vracet.. :D :)

      Vymazat
  3. uvažuji o něm už dlouho :) pěkná recenze! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já měla obě varianty jen ve vzorečcích a taky jsem byla více spokojená s tímhle a až doberu své tělové mléka ,půjdu pro tohle:)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem zkoušela tu modrou verzi. Nebylo to špatné, ale nějak to není výrobek pro mě, s obyčejným krémem jsem spokojenější, ale já jsem sušenka vysušená. :))

    OdpovědětVymazat
  6. Vůůbec mě to nelaká, Niveu nemám kvůli složení ráda a není nad to se po sprše namazat oblíbeným olejem/mlékem. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Musim povedat,ze aj mne sa zda byt tato biela verzia lepsia,viac hydratacna atd.,hoci prave modra by mala byt urcena na suchsiu pokozku..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mi to tak přijde a celkem mě to překvapilo.. modrá varianta mi přišla nic moc a vlastně jsem to mléko ani necítila, zatímco tohle je jiná.. :) uvidíme, zkusím i to modré, alespoň v tom menším balení.. :)

      Vymazat
  8. Já ho mám taky hodně ráda, taky jsem si na něj hodně zvykla a teď když došlo, tak se mi už moc nechce mazat normálním mlíkem :D

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám to výživný a nemůžu si stěžovat, teda v létě ne. Na zimu mi to přijde málo (jsem atopik), ale je to super, alespoň se mi v létě nelepily k sobě nohy :D :D
    Jinak je ještě fajn na něj občas vychytat slevu, pač na to jak dlouho mi vydrží je dost drahý - to mě vyjde daleko líp mega neutrogena.

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
  10. Mě pořád nějak neláká, přijde mi, že mezi sprchovými gely z drogerky prostě není rozdíl a tomuhle nevěřím, taky jsem zkusila tester z časopisu a žádná změna se nekonala
    My Small Happinesses

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale to taky není sprchový gel, ale tělové mléko do sprchy.. Sprchový gel to nahradit nemá.. :)

      Vymazat
  11. Nejlepší vychytávka všech dob, taky se strašně nerada mažu :D
    Coffee with milk and two sugars

    OdpovědětVymazat
  12. Ještě jsem ho nevyzkoušela, ale jak na něj čtu všude chválu tak asi budu muset :) Byla by to pro mě asi i ideální věc, jelikož mě moc nebaví se pořád mazat po sprše a spotřeba tělových krémů je tak jeden za půl roku (né-li rok)...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. až na to, ze te to moc nevyzivi no.. takovy mastny film ktery ti da pocit, ze mas pokozku hydratovanou,jemnou ale asi vítr.. nivea no:-!

      Vymazat
  13. Přidávám se do klubu "zamilovaných" :) Akorát já si ujíždím na té tmavě modré verzi :)

    OdpovědětVymazat
  14. tak to je skvělý,tak já si ho pořídím,už jenom proto,že v zimě má plet neskutečně trpí ,děkuji za pěknou recenzi :)))

    OdpovědětVymazat
  15. Ja som mala vzorky z oboch variantov, ale mna popravde az tak nezaujali, mna mazanie praveze bavi, takze mi nevadi stravit s tym kludne aj 10 minut po sprche. ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Já tohle tělové mléko do sprchy miluju! Hned jsem si ho oblíbila :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Mela jsem zatim jen vzorecky, ale ta filosofie se mi libi a planuji si ho poridit. Nejak si nedovedu predstavit, ze mi pokozku vyzivi stejne jako klasicka mleka, pokud ale ano, neni co resit:)

    kissabee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Me desi, ze bych mela kazdy vecer po sobe umyvat vanu. Klouze to? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se to zatím ještě nesklouzlo.. a vanu po sobě umývat nemusím :)

      Vymazat
  19. Já mám to modré a jsem také velmi spokojená! :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  20. Já jej vyhrála v soutěži, takže jsem se nadšeně vrhla do zkoušení, ovšem u mne to takhle moc dobře nedopadlo. Měla jsem několik výhrad (ach já detailistka :D).
    No, kdyby tě zajímal můj pohled na věc: http://in-my-own.blog.cz/1308/nivea-telove-mleko-do-sprchy :)

    OdpovědětVymazat
  21. Já mám rituál mazání naopak moc ráda, takže si asi tohle pořizovat nebudu, ale myslím, že je to super nápad pro ty, kteří to mají naopak. Ale možná, kdyby začali časem dělat nějaké voňavé varianty, tak bych neodolala :-)
    Beauty District

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám mazání taky ráda, teda mívala jsem.. :D s tímhle jsem celkem zlenivěla :)

      Vymazat
  22. Budu si ho muset taky koupit, ale prostě mi nejde do hlavy, jak to může té pokožce něco dat, když se to vlastně nanese a hned smyje, v tom bude nějaké chemické kouzlo :oD

    OdpovědětVymazat
  23. Zatím jsem jí taky odolávala, ale teď nad koupí vážně uvažuju..;)

    OdpovědětVymazat
  24. Je to jsem moc ráda, že někdo jako ty napsal tenhle článek, nad touhle niveou přemýšlím už hodně dlouho, odolávám a už to nejspíše ani nevydržím, kupuji!!! :)

    Blog The ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  25. Mléka do sprchy nejsou nic pro mě, měla jsem obě ve vzorcích a přišlo mi, že mě spíš vysušily... What?! :D

    OdpovědětVymazat
  26. Dostala jsem tmavě modrou verzi od ségry k Vánocům a jsem s tím maximálně spokojená, příjemně "niveácky" voní a hlavně mám na kůži příjemně hydratovaný pocit...u mě spokojenost :-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)