pondělí 7. října 2013

Spotřebováno - září 2013.

Pěkný den, moji milí!

Další měsíc za námi a s tím další video. Tentokrát tu pro vás mám dlouho očekávané spotřebováno. Takže se pohodlně usaďte, připravte si šálek něčeho dobrého a nejlépe i nějaké občerstvení, bude to dlouhé.. :D





A kdo nerad video, níže najde alespoň fotky i s odkazy na případné recenze.


Šampon a Expresní pěna Gliss Kur - recenze
Bioaquanol U - recenze


Pure Calmille 2v1 odličovač + tonikum Yves Rocher - recenze
Vichy Idéalia - recenze
Crabtree&Evelyn Avocado - recenze
Sprchový peeling pomerančové máslo Ziaja - recenze
Čistící ubrousky Balea - recenze


Tak, vyprazdňuji tašku a připravuji se poctivě na příští měsíc.. :)

9 komentářů:

  1. Přemýšlím že vyzkouším to z té lékárny na vlasy :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Hezká rtěnka, a vypadá to, že ses vážně snažila. :)
    Mně ten šampon od i+m náhodou docela vyhovuje, ačkoliv nepění. :) Jinak jsem věci moc nezkoušela, tak nezhodnotím. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, tiez som bola kedysi ocarena z Gliss Kuru. Pouzivala som ten taky zlaty, olejovy a nielenze uzasne vonal, ale vlasy boli po nom uzasne. Take jemne, vlacne ale pritom pevne. No po case pouzivania si na to vlasy navykli alebo co, inak si to vysvetlit neviem, ale uz mi to vobec nepomaha :( Keby ta zaujimalo, posledny clanok na mojom blogu som venovala prave testu samponov a balzamov.

    Bioaquanol urcite skusim, vdaka za tip!

    Pekny den,

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  4. ta rtěnka Ti neskutečně sluší! (je to ta MUFE, že?) ... jinak třeba ten i+m šampón je podle mě super, pěnu zaručují jen sulfáty, které do přírodních produktů nepatří, většinou pomůže nanést šampón dvakrát ;) je zajímavé, jak máme vsugerované, že co umývá, musí pěnit, je to tak i s pastou na zuby třeba - pěnu vytváří jen pro efekt, jinak je úplně zbytečná ;)

    OdpovědětVymazat
  5. objemovy sampon i masku Le chaton mam moc rada a oboji mi moc vyhovuje :) ten i+m sampon naopak okamzite letel do kose, mela jsem po nem hrozne vlasy :D to peneni me taky rozcilovalo. nebo spis nepeneni...

    OdpovědětVymazat
  6. Jak ti vyhovoal šampom i+m? Já ho zkoušela dvakrát a vlasy jsem po něm měla den po umtí hrozný, tak ho pošlu dál nebo poletí do koše. Glisskur jsem chtěla vyzkoušet, ale víc mi do oka padl Lee Stafford My big fat hair (i když cena je někde jinde) a rozhodně nelituji - vlasy mám po něm krásné a objem mi vydrží dva dny (bez jakýchkoliv stylingových přípravků). To jen menší doporučení, protože podle recenzí máš podobné vlasy jako já.
    Mimochodem rtěnka ti moc sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  7. jdu se koukat a nemuzu se dockat!:D:)

    OdpovědětVymazat
  8. Video jsem zkoukla s medovou maskou Le Chaton na obličeji, já mám kozí sýry ráda, takže smrádek mi nevadil, ona ta maska se má nakonec smýt, ne setřít. Vichy Ideália mi taky vyhovoval, jen jsem měla verzi pro smíšenou pleť.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)