čtvrtek 3. října 2013

Rozbalujeme! Ladybox - edice září 2013.

Pěkný čtvrteční den!

S křížkem po funuse a několikadenním zpožděním, ale přeci! Je tady opět rozbalovací video a to již všem dobře známého zářijového Ladyboxu. Trochu to časově nevyšlo, nedá se nic dělat.. škola začala a to pěkně zhurta a já nestíhám ani spát, natož psát na blog.. snad se ale brzy aklimatizuji a stihnu pro vás zase připravovat články pravidelně :)

Tak jdeme na to, jedno rozbalovací video zde:



A kdo nemá rád videa, nechť okoukne fotky a přečte pár řádků níže.


Zářijová edice vyšla trochu se zpožděním, ale co.. žiju i tak. Líbí se mi pevná černá krabička. Spodní díl s krajkovým vzorem je naprosto perfektní, akorát mi trochu vadí víčko, nápisy o speciální edici včetně datumu se mi moc nelíbí, kazí to ten čistý dojem a z hlediska použitelnosti je to na nic. Naopak velmi se mi líbí jednoduchá kartička s popisem produktů, takže balení tak půl na půl :) Ale kvůli tomu si box neobjednáváme, že, nás zajímá obsah..



A ten byl tentokrát bohatý, najít jste totiž mohli hned 5 plných balení z toho 4 kousky dekorativní kosmetiky, jedno cestovní balení a dárek navíc.. Jo, co se týče počtu plných balení, tak tvůrci asi trhli rekord :) Avizováno bylo speciální vydání, kde budou představeny produkty značky Make-up Academy (MUA) a tak se taky stalo, v boxu jste mohli nalézt hned 4 plná balení dekorativní kosmetiky této značky! Největší radost mám určitě z MUA tria očních stínů - Trio Eyeshadow Innocence, které jsou v nádherných hnědých odstínech. Něco hezky vypadajícího, něco vhodného na podzim, něco na běžné nošení = něco pro mě :) Palec nahoru! Druhým produktem od MUA, který mi radost udělal, je Kiss Proof Lip Stain neboli fixa na rty. Pěkný růžovoučký odstín, ještě ji tedy nemám pořádně vyzkoušenou, ale udělala mi radost, ne že ne.. Pokud bude alespoň z poloviny tak dobrá, jako ta od NYC, tak budu spokojená :) Dalším produktem MUA jsou gelové linky Gel Liner Underground. Těmi se dle mého nic nezkazí.. gelové linky jsou u mě zaběhnuté, používám je dnes a denně, takže jedny v černé barvě do zásoby vítám. Ráda vyzkouším. No a na závěr tu máme do čtveřice všeho dobrého od MUA personalizovaný produkt a tím je pro mě FashionistA Flawless Primer nebo-li báze pod make-up. Přiznám se, báze mne nadchla asi ze všeho nejméně. Nevím proč, asi je to tím, že jsem je teď přes léto téměř nepoužívala.. ale věřím, že na podzim jejich čas zase přijde, takže se určitě neztratí. Báze je na první pohled (a použití) velmi podobná bázi od Dermacolu, tak uvidíme, jestli mi udělá i stejnou službu. Od MUA se posuneme o krok dál, kromě toho se v boxu objevil také plný produkt značky Dermacol. Ano, zase. Na jednu stranu mám tu značku ráda, na druhou mne upřímně v boxících už moc nebaví.. Obzvlášť když se jedná opět o micelární vodu.. Tentokrát je sice jiná - jedná se o Perfect Cleanser 2in1, ale i tak.. je to ZASE micelárka. Jo, kdyby to tak bylo jejich tělové mléko/sprcháč z řady Aroma Rituals nebo nějaká novinka z Whitening kolekce či řasenka nebo neonový lak. Jenže to není bohužel jediné zklamání. Další přišlo hned u dalšího produktu, kterým je pro změnu ZASE tělové mléko z kakaového másla značky Palmer's. Já mám to mléko ráda, opravdu. Plánuji si jej koupit v plné velikosti. Ale v boxu bylo už tolikrát, že mě to nijak zvlášť nepotěší. Ale aspoň budu kakaově vonět, že jo. Bonusem navíc je tentokrát pasta na zuby. A ano, do třetice všeho dobrého povídám ZASE. Naštěstí je to dobrá Colgate Max White a bělit zuby já potřebuji jako sůl, takže ji vítám a posílám ji do koupelny, ale stejně.. Pasta? Vážně? Už zase? Ale tak teda jo, no..


Suma sumárum: Hodnotím spíše kladně, ale je to slabší, než jsem čekala.. Dermacol a Palmer's mne vůbec nenadchly, nic nového. Colgate jako super, pasta se hodí, ale můžu si ji koupit sama, když budu chtít.. Naopak chválím za MUA, i když upřímně, čekala jsem nějaký bestseller této značky.. Možná bych třeba místo báze a tria stínů brala jednu paletku očních stínů, kterými je MUA provařená.. ale i tak myslím, že je výběr MUA celkem fajn a za takové množství dekorativky dávám palec nahoru :) Celkově tedy hodnotím tak na 65 %.

A co na box říkáte vy? Líbí se vám? Co by vás potěšilo a co naopak ne?

Děkuji tvůrcům za poskytnutí boxu ke zrecenzování.

16 komentářů:

  1. Me se libi, oproti minulemu mesici je paradni.

    OdpovědětVymazat
  2. Box vypadá nadupaně, ale až tak mi nezaujal, abych si ho pořídila.
    Tělové mléko od Palmer's chci ale vyzkoušet. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě aby se ti box nelíbil. Dostala jsi mraky kosmetiky zdarma a to pro socku jako ty je někdo extra, když za to nemusíš platit ani korunu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi normální..? Ani trochu se nestydíš napsat takovýhle nesmysl? Nebo jen závidíš? Nemáš ani odvahu podepsat se, bůhví co ty jsi zač..

      Vymazat
    2. Tak přijď, já se s tebou o ty mraky kosmetiky zadarmo podělím.. ;) nestíhám to ani spotřebovávat :D A jen tak mezi řečí, zkus si přečíst článek znovu, já mám totiž pocit že asi nerozumíš slovům.. nevím jak ty, ale já tam nikde žádnou pochvalu boxu nevidím, spíše naopak.. :)

      Vymazat
  4. Tento boxík nevlastním, ale podle toho co tu u tebe vidím a vžila bych se do situace, že by mi přišel, moc bych potěšená nebyla, joo byla bych ráda za tu podkladovou bázi a oční linky, ale že by mě nějak nějak fakt moc udělal radost, to by se asi říct nedalo. Jinak ten názor na ten boxík máme stejný. Pořád přemýšlím jestli si objednat říjnový ladybox, jelikož psali o nějaké novince na vlasy? Jestli správně pátrám v paměti, ale bojím se že by mě zklamal. Jaký máš na to názor ty? :)

    Blog Book of beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O té novince jsem četla, ale vůbec mě nenapadá, co by to mohlo být.. Navíc mne zaujala i ta nápověda o německé dekorativní kosmetice, co v boxu ještě nebyla.. :) jsem celkem zvědavá, co si pro nás připraví!

      Vymazat
  5. Já boxík nemám, každopádně mě zaujal, MUA je zajímavá a hlavně ty stíny! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zářijová edice mě nadchla, proč jsem si ji neobjednala!:D Primer, linky, micerálka, stíny a fix, no paráda:)

    OdpovědětVymazat
  7. Já bych spokojená nebyla, takže jsem ráda, že jsem si ho neobjednala. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Hmm, mě boxík nenadchnul. Asi bych vše vyzkoušela a nakonec třeba i využila, ale primárně bych si z ničeho na zadek nesedla :-)

    OdpovědětVymazat
  9. tyhle linky od MUA mám a jsou vážně skvělé :) tenhle měsíc vypadá LB hezky! :)

    OdpovědětVymazat
  10. ja mam nejvetsi radost asi z pasty a Palmer's :D na tu bazi jsem hodne zveda a uprimne teda doufam, ze jako Dermacol nebude, protoze jinak leti oknem :D

    OdpovědětVymazat
  11. Tento box ze všech nejvíc miluju, skvělé výrobky atd :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. ladybook91.blogspot.cz3. října 2013 v 20:04

    Já teda musím říct, že této edici dávám spíše kladné body :).Jediné, co mě celkem zklamalo, tak je ten fix, jelikož mi šíleně vysušuje rty, a to jsem si pod něj (i na něj) dala balzám a nepomohlo to. Jinak s tím tělovým mlékem se setkávám poprvé, tak jsem na něj zvědavá, když je tak chválený.Ale přiznám se, že mi teda moc nevoní :(. Tak uvidíme. Doufám, že aspoň tobě ten fix bude vyhovovat :)

    OdpovědětVymazat
  13. Wow, Klárko, nevěděla jsem, že MUA taky dělá ladyboxy. Ty stíny vypadjí fakt luxusně a těším se, že s nimi uděláš nějaký tutorial ;)
    Hezkou sobotu, Klárko :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)