pátek 18. října 2013

Návrat k BB se Skin79!

Pěkný podvečer přeji!

Dnes vám ukážu mého oblíbence, který si našel cestu do mé sbírky právě včas.. S příchodem podzimu, který s sebou přináší chladnější počasí, se opět vracím k hutnějším make-upům a krycím BB krémům. V létě tak nějak dopřávám své pleti volnost a možnost "dýchat", zatímco v zimě používám na svůj ksichtík více hutnější péči. No a nedávno přišel jako na zavolanou tenhle pomocník Intense Classic Balm od značky Skin 79..



Oficiální popis: BB maskuje a upravuje stav problematické pleti, poskytuje středně silné krytí, zabezpečuje projasněný a zdravý vzhled pokožky, má bělící účinek, redukuje tvorbu akné a jizev po akné, chrání před sluníčkem. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, která zabezpečuje skvělou hydrataci, čajové výtažky, které chrání pleť proti stárnutí a levandulovou vodu, která uklidňuje pleť. Nechybí ani alpské bylinky ze Švýcarska, které poskytují pleti výživu a stimulují obnovu buněk. A pozor, vhodný také pro pány!



Tohle BBčko na mě muselo chvíli čekat, ale kdo si počká, ten se dočká.. teď z nás jsou velcí přátelé. Ještě před pár týdny mi totiž neseděl jeho odstín, který je hodně světlý. Dokáže se sice hezky přizpůsobit, ale po létu to na mě bylo až moc, na(ne)štěstí opálená nezůstávám dlouho a tak před nedávnem přišel jeho čas. BB přišel zabalený v krabičce, ve které se ukrývala hnědá tuba. Upřímně, když jsem viděla tubu, modlila jsem se, aby odstín nebyl podobného rázu.. :) ale zbytečné obavy, spíše naopak, odstín je hooodně světlý s šedivým podtónem. Na pleti se ale celkem hezky přizpůsobí mému odstínu, takže není nejmenší problém jej nosit. BB je krémové konzistence, která se hezky roztírá. Za plus považuji jeho opravdu dobré krytí, označila bych ho asi jako středně vysoké, s tím, že při vrstvení dosáhnete až vysokého. Schová pihy, kruhy pod očima, červené fleky, pupínky a jiné nedostatky.. takže jsem naprosto spokojená. BBčko je opravdu hutnějšího a i trošičku mastnějšího ražení, což by jistě uvítali vlastníci sušší pleti. Já ani se smíšenou pletí s ním výraznější problém nemám, pleť je hezky hydratovaná po celý den, akorát nijak zvlášť nezvládá matování, takže je třeba alespoň čelo přepudrovat a přes den si to ohlídat. Jinak se mi jeho efekt líbí, pleť je sjednocená, rozjasněná, do vrásek nezalézá, pocit masky s ním nemám.. A teď přijde to ale a tím je pro mě takový trochu nepřirozený efekt.. pocit masky s ním sice nemám a na pleti je jemňoučký, ale pořád ho spíš vidím.. nedokáže se úplně zapracovat a vstřebat, na některých místech mi po několika hodinách zůstává viditelným, především v okolí rtů a na čele. Většinou se to snažím nějak zapracovat štětcem a napravit pudrem a dá se to, ale je to škoda.. asi je to tím, že mám pleť mastnější a hůře ten krém vstřebává.. Jinak co se výdrže týče, tak ta je super.. BB drží na svém místě, večer ho ještě spoustu odlíčím a nedostatky zůstávají skryté po celý den..



Celkově tedy musím zhodnotit BB jako fajnové, až na těch pár chybiček jsem s BBčkem spokojená a nemám s ním větší problém.. Slovenští čtenáři jej seženou zde a pozor, e-shop bbcreamshop jede už i v češtině, takže pokud máte v merku nějaké BBčko, můžete si jej tam objednat v českých korunách.. :) ale záhadně zrovna tento BB jsem v nabídce na české stránce nenašla.. :D

Co vy a BBčka? Zůstali jste jim věrní nebo máte raději make-upy nebo snad CC krémy?

14 komentářů:

  1. sem strašně ráda za tvoji recenzi, včera mi došel the oriental gold, tak teď přemýšlím čím ho nahradím:-)

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle BBčko vypadá opravdu dobře - pleť máš přirozenou, ale přitom krásně sjednocenou. :) Musím se na něj určitě podívat. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  3. Teda to mě hodně zaujalo, hlavně ta barva je pro mě parádní! :)

    OdpovědětVymazat
  4. také jsem na něj koukala, ale nakonec jsem vybrala jiný :) Skin 79 bíbíčka prostě umí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zrovna přemýšlím, čím se budu v zimě mazat, tak díky za tip. :)

    OdpovědětVymazat
  6. vypada dobre, ale me stejne nijak ty bb kremy nelakaj:)
    pozdravy z Milana

    OdpovědětVymazat
  7. no teda, tenhle vypadá fakt dobře! Já teď nepoužívám ani make-up, ani BB, zkouším, jak moc pleť vylepší odpočinek, ale asi u toho nezůstanu dlouho, protože na mě lákavé věci koukají na každém rohu:D

    TheHugeLover

    OdpovědětVymazat
  8. Já na BB nedám dopustit! :)

    Zvu Vás na svou giveaway: KLIK

    OdpovědětVymazat
  9. Já zatím BB krémům moc nepodlehla a zůstávám u make-upů které mi vyhovují krytím:)
    Ale momentálně tu mám pár vzorečků a pokud se mi nějaký zalíbí určitě si ho pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  10. Pouzivam ruzovy valcek Skin 79 a tak viac-menej som spokojna. Medzi BB kremami som sa zatial neskusila lepsi, ale najradsej mam hydratacny makeup Aera Teint Pure od Vichy. Ten je vyborny..hydratuje, rozziari, prilis nezmatni (mne to tak vyhovuje). Poznas?

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem o něm slyšela, ale sama nevlastním, bohužel.. :)

      Vymazat
  11. Vypadá pěkně, ale já se pořád nerozhodla pořídit si plné balení...
    Jsi krásně nalíčená. :)

    OdpovědětVymazat
  12. BBčka miluji, makeupy nepoužívám už vůbec, CC creams jsem měla v několika vzorečcích a až na o, že mění barvu, nevidím rozdíl:D Tenhle vypadá moc dobře:)

    Kiss a Bee

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)