neděle 27. října 2013

Rozbalujeme Ladybox - říjen 2013.

Pěkný nedělní den přeji!

Pojďme se společně podívat na obsah říjnové krabičky krásy Ladybox. Opět na nás čekalo překvapení v podobě krabičky plné kosmetiky, tentokrát v tzv. Mýtické edici. Co edice nakonec obsahovala? Mrkněte buď na rozbalovací video nebo pár slov o obsahu včetně fotek níže.



Tentokrát se Ladybox nesl v duchu tajemství.. Celá edice byla zahalena do zlaté barvy, od boxu, přes kartičku až po obsah.. Design krabičky chválím a dávám jedničku s hvězdičkou! Pro mě jedna z nejpovedenějších krabiček, které se dosud objevily.. krásné barvy, využitelná, mému oku lahodící.. To samé kartička - jednoduchá, oboustranná, ve stejných barvách jako box.. Tleskám!



A teď již něco k samotnému obsahu. V boxu jste tentokrát mohli nalézt 5 produktů v plném balení + jeden pytlíkový vzoreček. Pokud budeme nadále mluvit o mýtickém tajemství v boxu, jedná se jistojistě o vlasovou řadu Mythic Oil Souffle d'Or značky L'oréal Professionnel. Vlasová péče přímo z kadeřnických salónů a rovnou v plném balení! A aby toho nebylo málo, nejen šampon, ale také péče (kondicionér). Paráda. Na první pohled to vypadá lákavě, ono se to totiž opravdu zlatě třpytí a vypadá to roztomile. Líbí se mi to! Vlásky si budou vrnět blahem, to jsem si jistá :) Dalším pro mne milým překvapením je platýnková maska značky Skin79. Že ulítávám na maskách asi netřeba dodávat.. Ráda vyzkouším! No a pak tu máme i něco dekorativního. Tentokrát dekorativku zastupuje značky Catrice, což pro mne není nic neznámého, samozřejmě. A vyzkoušet ji můžeme rovnou dvakrát - v boxu byla řasenka Better Than False Lashes Black a gelová rtěnka Ultimate Shine v odstínu 060. To je správná růžovka a asi nebude sedět všem, ale já se jí nebojím! Pak už zbývá zmínit pouze pytlíkový vzoreček Palmer's tělového másla (začínám mít pocit, že Palmer's nemůže chybět v žádném boxu) a máme odhaleno! Tajemství je fuč a teď nám nezbývá, než se těšit na další měsíc.. :)


Celkově se mi líbí vyváženost obsahu - zaměření na vlasy, poté něco z dekorativky a opomenuta nezůstala ani pleť, to je fajn. Značka Catrice mne sice nenadchla, protože přeci jen, když budu chtít, můžu si ji koupit, ale zase ani neurazí.. zato z Mythic Oil mám radost maximální.. zkušenosti s ní nemám a vypadá to tak rozkošně, že se na tuhle péči obzvláště těším.. no a hezký box jako bonus, ten se opravdu povedl! Celkově hodnotím tak na 75%, vydání není úplně špatné, ale něco tomu ještě chybí..

Co vy a říjnový Ladybox? Máte? Líbí se vám?

12 komentářů:

  1. tentokrát se mi LB líbí! :)
    moc pěkné video :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá pěkně, klidně využila vše :)

    OdpovědětVymazat
  3. Box je skvělý!
    Sice ta růžová není úplně to pravé ořechové, ale i tak jsem naprosto nadšená.
    Ta řasenka je úplně skvělá!
    Péče o vlasy funguje dobře, ale co se týče vůně, tak mi to moc nevoní.
    I tak maximální nadšení. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pořád váhám jestli si mám nějaký takový box objednat...tohle by se mi celkem líbilo.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tenhle box bych hned brala!:)
    už jen kvůli produktům od Lorealu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jo ty produkty chci vyzkoušet, sakra proč jsem si tohle vydání neobjednala, jak naschvál! :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Edice není mýtická, ale mytická!!! Pokud neumíš správně psát cizí slova, tak je aspoň dobře opiš z krabičky.

    OdpovědětVymazat
  8. a tak to já jsem teda spokojená úplně :) myslela jsem si, že tentokrát si nemůže stěžovat snad každý, ale asi né každému se trefili do vkusu :)

    OdpovědětVymazat
  9. U minulého Ladyboxu jsem litovala, že jsem si ho neobjednala. U říjnové edice lituji ještě více:D Já si LB objednala jen jednou a bylo to hodně slabé, holt mám smůlu:D

    OdpovědětVymazat
  10. U téhle krabičky by mě lákal akorát šampon Mythic oil. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Sampony su uzastne, som rada ze som si krabicku objednala, mala som predplatne na 3mesiace a som rada ze som ho mala. Same pecky ale aj kozmetika na kazdy den co vyuzijem a co nie to podarujem kamaratkam. Uz rozmyslam nad dalsim predplatnym.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)