úterý 15. října 2013

Jak jsem testovala: Řasenky - Lancome, Eveline, Oriflame.

Pěkný den vám přeji!

Rozhodla jsem se pro vás připravit jednu obsáhlejší recenzi řasenek. Sešlo se mi jich tu na vyzkoušení zase několik a dnes bych se proto s vámi ráda podělila o své zkušenosti. A že půjde o výběr celkem rozmanitý. Od Lancome řasenku až po tu nejlevnější od Oriflame.. A jak že testování dopadlo? Možná trochu překvapivě. Mrkněte na video a nebo níže na článek, kde samozřejmě najdete také fotky..



Oriflame - Very Me

Tahle řasenka je tak nějak z nouze ctnost. Zrovna mi chyběla nějaká použitelná řasenka a tak jsem jí vzala na pár dní zavděk. Rozhodně ale nemůžu říci, že by byla za těch pár korun nějak špatná :) Obal má jednoduchý, ničím výjimečný, ale na tom mi tak nějak nesejde. Důležitý je pro mě kartáček, který má rovný, umělý s krátkými štětinkami. To je něco pro mě, s těmito kartáčky se mi moje krátké řasy líčí nejlépe. Řasenka sice trošičku slepuje, ale ještě to není nejhorší a pokud to pročísnu hřebínkem, tak je to naprosto bez problémů. Řasenka řasy zabarví a hlavně: krásně prodlouží. Přesto zaručí takový hodně přirozený výsledek. Líbí se mi to pro nahé líčení, kdy není nic lepšího, než přirozeně vypadající řasy. Naopak pokud potřebujete zahustit, tak toto asi nebude nic pro vás. Řasenka by se tedy mohla líbit nenáročným slečnám, které nepotřebují zázraky a chtějí spíše řasy jenom doladit :) Cena je 79 Kč.




Lancome - Hypnose 

Lancome je celkem složitá záležitost. Z počátku používání jsem měla pocit, že ji prohodím oknem, nyní jsem si ji celkem oblíbila. Ale hezky od začátku. Začnu obalem, který je prostě... na mě až moc divoký a barevný.. já radši jednoduchou klasiku a kdybych si chtěla sama Hypnose koupit, tak si určitě nevyberu tuhle z limitky :) ale darovanému koni na zuby nehleď a já jsem neskutečně ráda, že jsem měla to štěstí a tuhle řasenku mohla vyzkoušet (díky vám!). Tolik tedy k obalu - nic mému oku lahodícího, ale aspoň ji zase nepřehlédnu. Balení je normálně plastové, kartáček má s klasickými přírodními(?) štětinkami, přesto se mi s ním manipuluje celkem dobře. A teď tedy k těm vlastnostem. Z počátku to byla hrůza, vážení. Jediný efekt, kterého jsem se z počátku dočkala byly slepené řasy. Nic víc, nic míň. Ale jelikož to je prostě Lancome a nechtěla jsem ji prostě vyhodit, dala jsem ji další a další šanci.. a nakonec, po několika týdnech jsem se dočkala.. slepování se značně zmírnilo, řasenka nabyla trochu lepší konzistence (trochu se vysušila), začala zahušťovat a celkem hezky řasy i prodloužila.. Plusem je, že drží na svém místě po celý den, neopadává, nedrolí se a nemám problém ani s rozmazáváním, když zaslzím. Ale prostě pořád to není ono a toho správného WOW efektu jsem se od řasenky nedočkala, ale jsem ráda, že už se s tím dá alespoň vyjít na ulici..  Přesto s jistotou vím, že bych do ní neinvestovala (jo to třeba o Doll Eyes už jsem přemýšlela). Cena se pohybuje od 600 do 800 Kč.




Eveline Cosmetics - Volume Celebrities

Řasenka od značky Eveline je pro mne překvapením měsíce. Upřímně jsem neměla vysoká očekávání, o to příjemnější překvapení mne čekalo. Obal má řasenka jednoduchý, zlatý, zdá se býti celkem kvalitní. Doteď na něm nemám ani škrábanec a i ta zlatá barva drží jako přibitá. Dalším plusem je pro mě umělý kartáček, ve zvláštním tvaru - u špičky rozšířený, dole zúžený. Pracuje se s ním opravdu jedna báseň. Na poprvé sice nabral hodně barvy, která mi pak řasy poslepovala, ale to se naštěstí stalo jenom jednou. A pak už jenom paráda! Řasy jsou krásně oddělené, obarvené, mají objem.. Navíc krásně prodloužené. Nemít tak krátké chmýří, tak věřím, že s touto řasenkou budu mít řasy jako mrkací panenka. Opravdu jsem nad výsledkem zůstala zírat a div jsem se nad tím nerozplývala :) Stejně jako u kolegyně nemám problém s opadáváním či drolením, drží po celý den. Malé mínus je jenom ve chvíli, kdy začnu slzet, protože řasenka má tendenci se trochu rozmazávat. Ale jinak je to prostě super řasenka a opravdu ráda se k ní vracím. A teď přijde ten problém, snažila jsem se ji dohledat na oficiálních stránkách Eveline a bohužel marně, vypadá to, že řasenka již není v prodeji. Což je škoda, protože za tu cenu (jejich řasenky stojí kolem 129 Kč) je to vážně bomba.



Za mě je tedy vítězka jasná :) No a nemusíte se bát, dlouho si od řasenek neodpočinete, už tu mám na testování další přírůstek.. :D

Máte s některou řasenkou zkušenosti? 

Edit: Díky tipu jedné z vás jsem objevila řasenku Eveline tady za 109 Kč. :)

15 komentářů:

  1. Mě nejvíce zaujala poslední řasenka, hrozně se mi líbí jaké máš po ní řasy :)

    OdpovědětVymazat
  2. No z tychto ani jednu, ale mam tiez take jemne, kratke riasy..takze skusim zhrnut svoje skusenosti :)) Dlho som za najlepsiu povazovala tlustu zltu collosal rasenku od maybelline (robi take "prirodzene pekne riasy":)), potom som mala Loreal Milion volume lashes v zlatom obale. Prv nic moc, ale pekne sa rozmalovala a vycari vyraznejsie riasy ako Collosalka. A nakoniec..nakoniec som si kupila Bourjois ultra care riasenku a odvtedy inu nekupujem. Krasne huste vyrazne..no jedna basen ^^ A odlicuje sa v pohode (Nemam rada take tie, ze najprv biela hmota, potom cierna riasenkova hmota..riasy su z toho take hrubo obalene a odlicit to trva hodinu..)

    Nuz takze tak:)
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  3. Nezaujala mě ani jedna :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Mám zkušenosti s Hypnose, ale mám to stejně jako ty - neinvestovala bych do ní. Druhé dvě mě nijak neoslovily, zatím mám pořád nejraději Studio Lash od Miss Sporty:)

    Kiss a Bee

    OdpovědětVymazat
  5. Eveline mají na Lekarna.cz za 109.-:-) Mám ráda Tvoje videa...

    OdpovědětVymazat
  6. Jéje, chudák žilka v oku. :)
    Pěkné video, dobře se mi poslouchalo a vůbec mi nevadilo, že je docela dlouhé. :) Řasenka od Oriflame vypadá docela dobře, Eveline taky, ale nakonec asi nepůjdu ani do jedné.
    A Dermacol barevné řasenky vážně díky recenzím vypadají čím dál hůř. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ta posledna sa mi fakt pozdava, mas s nou nadherne riasy.. A praskla ti zilka v oku? Si v pohode? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo žilka v oku, mrcha jedna :) už je to celkem dobrý, ale mohlo by to konečně zmizet, abych mohla fotit líčení :D Snažila jsem se, aby to nebylo vidět, ale úplně se to nepovedlo :-/ A jinak jo, jsem v naprosté pohodě :) ;)

      Vymazat
  8. Ta posledni vypada dobre.

    Giveaway - http://beauty-of-pink.blogspot.cz/2013/10/2-giveaway-o-ocni-stiny-inglot-gel.html?m=1

    OdpovědětVymazat
  9. Tak ta poslendí vypadá jednoznačně nejlíp :) Jinak doufám, že je u tebe Klárko vše jkaž takž v pohodě. Moc ti to na videu sluší. Ta rtěnka ti sedí :)

    OdpovědětVymazat
  10. ta poslední vypadá úžasně :) pěkná recenze! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Chcete vybrat originální a výjimečný DÁREK pro sebe a své blízké?
    INSPIRUJTE SE v našem e-shopu plném kvalitního zboží za skvělé ceny!

    Letošní VÁNOCE se rychle blíží. :)

    Vše najdete na: http://www.comfort-shopping.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Škodulko, máš úžasný řasy!
    Je to zvláštní, ale mě ta Very Me hodně sedla. Taky z nouze cnost, ale tak nějak v jednoduchosti je krása. Nepatřím mezi ty náročné a radši si udělám výraznější linku než řasy, takže podobný řasenky mám hodně ráda:-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)