pátek 20. září 2013

Třikrát hurá! Jsem tu s Color Tattoo!

Pěkný páteční podvečer vám přeji, moji milí!

Konečně jsem si sedla nad počítač a rozhodla se vám snad po půl roce, co je vlastním, napsat o veleslavných Maybelline Color Tattoo z mého pohledu. A rovnou o dvou odstínech. Růžovoučké 65 - Pink Gold tu mám už skoro půl roku a nedávno jsem přikoupila ještě modro-fialovo-stříbrný odstín č. 87 - Mauve Crush, který vypadá tak luxusně, že mi nedal spát :)



O CT bylo napsáno už mnoho, takže se nechci moc opakovat. Ale nějak ve zkratce to shrnu.

Stíny jsou ve skleněném kalíšku, který hezky vypadá, na první pohled je vidět po kterém stínu saháte a stíny se z něho dobře nabírají. Na druhou stranu je to těžký jako prase, takže brát si jich víc s sebou na cesty, tak se pěkně pronesou :D Ale jako jo, mám to balení ráda :) Stíny jsou takové zvláštní konzistence, něco mezi krémem a gelem.. Jejich aplikace je také víceméně bez problémů, jsou dobře pigmentované, dají se korigovat - kdo má rád nenápadnější líčení tak jich nabere méně, kdo má rád výraznější, tak může zkusit vrstvit. To sice občas není sranda, obzvlášť u Mauve Crush je to trochu peklo, ale dá se to.. Hodně se o nich mluví i v souvislosti použití jako báze pod oční stíny. Já se přiznám, že s touto funkcí si je moc nespojuji, i když ty růžové jsem tak už několikrát použila a opravdu to není špatné.. přesto je raději používám normálně jako stíny, občas i jako linky. Často po nich sahám ve chvíli, kdy spěchám a nechce se mi vymýšlet nic složitého, prostě je lupnu na oči a jdu.. :) S výdrží je to prazvláštní, protože s růžovými nemám nejmenší problém, na očích mi vydrží opravdu celý den a ani se nehnou, zato odstín Mauve Crush mne zlobí :( Po pár hodinách se jakoby mírně slévá do linek a vytváří takovou podivnou "krustu", což nevypadá zblízka moc hezky.. s bází už je to o něco lepší, ale pořád je to bída, takže v tomhle mne tenhle nádherný odstín trochu zklamal. Co ale musím vyzdvihnout je jejich voděodolnost! Schválně jsem je zkoušela i v bazénu a pod kohoutkem a sice na intenzitě a lesku maličko ztratily, ale základ držel jako přibitý. Za mě tedy palec hore. Odličování je bez problémů, vždycky jsem je odlíčila jakýmkoliv odličovačem, co jsem použila i ubrousku stačily.



No takže vezmu-li to kolem a kolem, tak jako spokojenost. Odstíny které mám jsou skvěle využitelné a určitě mi tu nebudou ležet ladem :) Jen ten nejkrásnější odstín mne trochu zklamal a za růžovým kolegou mírně pokulhává.. což upřímně moc nechápu, dle mého by měly být svými vlastnostmi oba stejné.. Přesto jeho koupě nelituji a určitě to nejsou poslední CT v mé sbírce.. Už si dělám zálusk na bronzové, zlaté a přemýšlím i o černých.. :) Běžná cena je tuším kolem 150 Kč, já je tedy kupuji jedině v akcích, nějak kolem 120 Kč.

Na závěr ještě líčení s každými z nich.

Pink Gold se objevily již tady, kde je k tomu i video.



A Mauve Crush vám ukážu na včerejším líčení, kde je doplněn světlým stínem z Undressed paletky ve vnitřním koutku a černým stínem ze stejné paletky ve vnějším koutku:




Co vy a Color Tattoo? Máte? Chcete? Jste s nimi spokojené? 

36 komentářů:

  1. mám jedny ve zlaté a opravdu je děsně miluju, lákají mě i tyhle růžové :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nemám, ale už dlouhou dobu mě láká právě ten zlato- růžový odstín.
    Máš krásně nalíčené oči, obzvlášť v případě toho tmavšího stínu! :) Takovéto barvy se mi také sice líbí, ale na mých očích nikdy nevím, co si s nimi počít.. pokaždé to vypadá tak nějak divně..

    OdpovědětVymazat
  3. MOC bych je chtěla..ASI SI JE PORIDIM :D

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadají krásně, příště asi taky po nějakém konečně sáhnu. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám černé a používám je jako linky :) nemůžu si vynachválit :). Další barvičky si budu postupně dokupovat určitě :)

    OdpovědětVymazat
  6. já mám 4 a rozhodně k nim ještě nějaký kousek přibude :))

    OdpovědětVymazat
  7. Zatím žádné nemám, ale vyhlídla jsem si teď nový odstín - Permanent Taupe, tak čekám, kde se objeví za lepší cenu než v DM.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. heč, ten jsem si koupila za 80Kč zrovna v pondělí :-)
      Ale jen kvůli tomu, že mi kamarádka věnovala 50% slevu na maybelline oční stíny :-) krásný je

      Vymazat
    2. Odstín Permanent Taupe vypadá zajímavě, budu se po něm taky muset podívat :)

      Vymazat
  8. Color tattos jsou skvělý!:)

    Zvu tě k nám na giveaway http://sumarg.blogspot.cz/2013/09/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  9. Vlastním jedny. Přemýšlím o koupi další :-)

    OdpovědětVymazat
  10. CT jsou bezvadný. Mám zatím odstíny On and on bronze a Pink gold. Přemýšlela jsem o koupi dalších, ale všechny mi přišly pro mě nevyužitelné. Jako ten zlatý, fialový, tyrkysový.. Takové barvy já při líčení nepoužívám a ani mi nesluší. Mauve crush je moc krásný, ale taky nevím, jestli bych ho využila...

    OdpovědětVymazat
  11. Miluju je!!! Vypadají skvěle, vydrží dlouho bez jakékoliv báze a jejich aplikace je velmi rychlá, takže když ráno se mi nechce se patlat se stíny nebo nemám tolik času tak udělám jen šup šup a je to, nedám na ně dopustit podle mě jsou to ty nejlepší stíny, nebo alespoň jsem nikdy lepší neměla.

    OdpovědětVymazat
  12. Color tatoo jsem ještě nevyzkoušela, ale mám třeba stíny Stay all day od Essence a ty jsou taky super :) Vydrží mi celý den, jen se už myslím neprodávají. Dělám si ale zálusk na nový odstín CT taupe.

    OdpovědětVymazat
  13. Já dostala z DMka kuponek na slevu na celý sortiment kosmetiky Maybelline, takže si plánuju nějaké nové CT pořídit. Mám ty bronzové a ty teda doporučuju neskutečně moc, miluju je ♥

    OdpovědětVymazat
  14. Ja mam tie ruzove. Nemozem povedat, ze by som nimi bola uplne nadsena. Akoze vidno ich cely den, ale nejak po case menia strukturu. Presne ako pises, akoby sa na nich vytvarala 'krusta'. Nie je to to zamatove viecko, ake by som cakala. Osobne mam lepsiu skusenost s Loreal Infaillible. Tie su vazne skvele ^^

    Pekny den,
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Infaillible tu teď mám na vyzkoušení také, tak už se těším, až začnu testovat.. pak o nich také určitě povyprávím :)

      Vymazat
  15. Já mám jenom fialový odstín a ten zrovna je k prdu :(

    OdpovědětVymazat
  16. Mauve Crush je nádherný odstín, podobný už dlouho sháním a tenhle vypadá moc pěkně!:)

    OdpovědětVymazat
  17. Vypadají moc pěkně, já mám zálusk na zlaté. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  18. CT jsou bajecny, mam i ten Mauve Crush a nemam s nim jediny problem, asi to je kus od kusu...Krasne mi vydrzel cely den i vecer, ani se nehnul...Jediny co je problem je opravdu to vrstveni, proste hazi flicky, ale da se to vychytat:)

    OdpovědětVymazat
  19. mám tyhle dva odstíny plus ten bronzový, Mauve Crush je docela zklamání, jak je krásný v kelímku, tak na oku děs, ale jako podklad pod modré stíny je ok. teď jen čekám až budou u nás ty dva nové odstíny a budou moje

    OdpovědětVymazat
  20. Koupila jsem si je v létě,mám tyto růžové(139Kč) a Pomegranate(99Kč) a jsem spokojená,barvy i výdrž super.Mám spadeno i na další barvičky.Jo a moc ti sluší,zvlášť ty růžové.

    OdpovědětVymazat
  21. Já mám už dokonce 4 a naprosto je zbožňuju...teď na podzim bych si chtěla koupit ty vínové, akorát nevím jestli už dorazily i k nám do ČR :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo s těmi odstíny to je u nás divoké.. nechápu, proč nemůžeme mít všechny, stejně jako jinde ve světě.. :-/

      Vymazat
  22. Hrozně se mi líbí to modré líčení, moc ti to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Já moc, asi jako ty:) Ale mam jine odstíny, fialový a bronzový. Mě osobně vždy více vyhovovaly pudrové stíny, dá se s nimi lépe pracovat, ale CT jsou taky supr:)

    OdpovědětVymazat
  24. Moc pěkné barvičky :) Mám hnědou :)
    GIVEAWAY 2

    OdpovědětVymazat
  25. Děkuji vám všem za komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  26. Zlatej hroznej (vyhodila jsem ho, i po tom, co někdo doporučoval seškrábnout část z kalíšku pryč, stejně to pak byly samé třpytky a nulová výdrž - slévaly se mi), bronzový luxus (barvou, výdrží, vším), pink gold paráda (jen barevně ke mě moc nejde, jinak nemám co vytknout), ale co jsem koupila novinku "taupe", tak ten je naprosto můj favorit. Matná barva, dobře se kombinuje s barevnými linkami, drží a vypadá na očích tááák krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ke mně ten Pink gold barevně také moc nesedí :( Taupe se mi líbí už podle fotek, takže po něm určitě mrknu, děkuji za shrnutí! :)

      Vymazat
  27. ten tmavší odstín je krásný!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)