čtvrtek 5. září 2013

Na lovu s Térou.

Pěkný den vám přeji!

Dnes po dlouhé době pár fotek z mého života.. Jak jsem vám již psala, můj život se nedávno celkem razantně změnil.. Změna je život, ale nesmí být těch změn mnoho. Bohužel, osud tomu chtěl a je jich více, než jsem si myslela, ale stává se.. Proto se omlouvám za mé občasné mlčení - ať již minulé a nebo to budoucí, které třeba zase někdy přijde.. Musím si dát svůj reálný život do pořádku. To jen tak na okraj.. 

Dnes ale nebudeme mluvit o ponurých záležitostech v mém životě, ale o příjemných chvílích v něm.. Včera jsem strávila skvělé dopoledne, totiž ve společnosti mojí blonďaté víly - Terky, která mi v poslední době hodně pomáhá :) Včera mne vytáhla na lov po second-handech a na něco dobrého, sladkého, prý na nervy :) Byla to parádička, nejen že si mě vyzvedla přímo doma, ale navíc je to ta nejpříjemnější společnost v depresivních chvílích. No a teď jdeme k těm fotkám.

 Nejdříve tedy pár fotek mého ohozu. Terinka mne jednou zase vyfotila, takže je škoda fotky nezveřejnit.. Opět velmi jednoduchý ohoz, jako je u mne zvykem. Tak nějak se pomalu, ale jistě vracím k černé.. Výjimkou jsou džínové kraťasy, které jsem si pořizovala někdy v červenci a od té doby jsem je téměř nedala z ruky.




Tričko - New Yorker, kraťasy - Cropp Town, náhrdelník - Six, brýle - Rossmann, boty - Promod, kabelka - ?, náramky - H&M, hodinky - Avon.

Pak je tu pár fotek z našeho posezení v kavárničce:



A tak jako dám si ten dortík, že jo.. není nic lepšího, než si obalit nervy čokoládou! :D


A na závěr, co že jsem to vlastně v sekáči ulovila? Musím říct, že jsem byla příjemně překvapená jedním sekáčem, kde měli opravdu výběr kvalitního, značkového a přesto levného oblečení.. Nakonec jsem asi z 10 kousků vybrala čtyři - sukně původně z H&M, halenka na způsob košile původně z Manga, béžové sáčko původně United Colors of Benetton a fialové tričko původně z H&M. Největší radost mám ze sáčka, které mi padne jako ulité.. jistě se bude v následujících týdnech hodit :)


Zastávku jsem si udělala také v Rossmannovi, kde jsem si též udělala radost - brýle ve slevě za 100 Kč (jsou už na fotkách výše), Maybelline quattro stíny asi za 79 Kč ve výprodeji, Maybelline CT v odstínu Mauve Crush za 119 Kč a jeden štětec Essence do výbavy na to moje patlání za 39 Kč. Snipp s Aloe mi přivezl kurýr In-time (po týdnu!) a byla to výhra na fb stránce drogérie DM.


Jak jsem si v srpnu vůbec nic nekoupila, tak jsem se včera opravdu vyřádila.. a to mě ty největší nákupy teprve čekají.. :)

Co jste si v poslední době pořídili vy? Jak se bráníte chmurným náladám a depresím? Poraďte mi něco!

26 komentářů:

  1. Klárko musíš přijet já tě potěším ! :-* :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-* Ty jsi zlato, viď? :) Však už příští víkend, jupí! ;)

      Vymazat
  2. Ten štětec od E. na aplikaci stínů není vůbec špatný, já ho používám na hodně pigmentované stíny, které mi štětce ničí, nejdou vyčistit...
    Je to zvláštní, na té fotce s dortíkem úplně záříš, tak přeji, ať se ti v životě zase co nejdříve vše srovná a ono se to srovná a bude zase dobře!

    OdpovědětVymazat
  3. Holky, vy jste si to musely ale užít! ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný věci jsi pořídila :). Kraťásky Ti moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  5. Klárko - drž se :) a vypadáš tedy výborně - ohromně ti to sluší :)

    Lil

    OdpovědětVymazat
  6. V sekáču jsi teda pěkné věci pořídila, taky někdy zabloudím do sekáče a divím se, co jsem tam všechno našla :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Tak si dej život do pořádku a pořád se neomlouvej... ;)
    Pěkné věci sis pořídila. :) Doufám, že je potom ukážeš i na sobě, třeba tu košilo-halenku si střihově nedokážu moc představit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když já cítím potřebu se omlouvat.. moc si čtenářů vážím a chci aby to věděli.. :)

      Vymazat
    2. Však jo, je to od Tebe hezké. Jen mám pocit, žes to psala už tolikrát, že to všichni chápou. :)
      A hlavně hlavu vzhůru, zase bude líp. :)

      Vymazat
  8. Klári, vydrž! A kdyby už to nešlo, tak budeme muset zase vyrazit na dortík, nutno říct, že ti totiž sluší, ještě víc než ty prďácké kraťasy :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Určite sa za nič neospravedlňuj, hlavné je, aby bolo zase všetko v poriadku, blog počká a čitatelia to isto pochopia :) Čo sa týka úlovkov, sú super, závidím, ja som zatiaľ nenatrafila ešte na nič, ale teším sa do Brna, dám si nejakú tour po secondhandoch :)

    Letná giveaway

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to byl pěkný nákup a líbí se mi ti stíny od essence fakt zajímamvé ;)

    OdpovědětVymazat
  11. připadá mi, že jsi taková maličká. Kolik měříš? P.

    OdpovědětVymazat
  12. Skodul držím palce, aby se vše srovnalo. Mě určitě jako tvoji pravidelnou čtenářku tvé občasné mlčení neodradilo. Naopak o to víc se těším na další článek ;) Na fotkách ti to moc sluší, hlavně ta zářivá rtěnka :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Klárko, moc zdravím a přeju hodně sil ať už se stalo cokoliv. Nicméně ti to ohromně sluší. Kraťásky a tričko a k tomu vkusné doplňky, moc hezky se na to dívá ;)
    Drž se, kočko
    Zdraví Eve.h

    OdpovědětVymazat
  14. Připadá mi, že ti to, i přes trable, čím dál víc sluší!

    OdpovědětVymazat
  15. krasny outfit! moc ti to slusi
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  16. Moc vám všem děkuji za milá slova a podporu, nesmírně si toho vážím! :)

    OdpovědětVymazat
  17. V kaviarni to vyzerá skvelo! :) Aj u nás dávajú v Lavazze koláč, ale takýto som ešte nemala, vyzerá fantasticky :)) A nákupy super, krásne veci si zohnala.

    OdpovědětVymazat
  18. Na té třetí fotce odspodu vypadáš přímo luxusně. :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Super veci zo sekáča :)) Ak sa jedná o pražský sekáč, prezradíš pls, kde sa nachádza? Dik. Pekný deň

    Peacock and Pineapples

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)