čtvrtek 26. září 2013

Láska od prvního vyzkoušení..

Pěkný dej vám přeji!

Tuhle rtěnku od Yves Rocher jsem našla, tuším, v červencovém boxu a už od prvního pohledu jsem věděla, že budeme přátelé.. 


Oficiální popis: Dlouhodržící rtěnka se perfektně nanáší díky tající textuře s hydratačními účinky. Obsahuje olej z kamélie - elixír, který vyhlazuje a regeneruje rty. Rty jsou rozjasněné a mají mladší vzhled. Rtěnky neobsahují karmín z červce, lanolin, minerální oleje ani složky živočišného původu.


Rtěnka Grand Rouge mne zaujala už svým obalem, který vypadá luxusně. Nevšední tvar, celá "pozlacená", pevný obal.. Prostě nádhera. Poté, když jsem mrkla na odstín, jsem se radovala ještě více, pěkná, výrazná, letní barva, jupí! Odstín 12 - Rose Eclatant je krásná růžovo-červená barva, kdy nedokážu určit, zda je víc do červena nebo růžova :) Rtěnka navíc obsahuje opravdu jemný a téměř neviditelný stříbrný shimmer, který mým rtům dodává trochu na objemu. Co se mi líbí je její skvělá pigmentace a tak akorát krémové složení - nic co by se na rtech rozteklo, ale ani není nijak tuhá. Rtěnka nepruhuje, nezalézá do vrásek a nedělá žádnou jinou neplechu, kromě jednoho - odstín zvýrazní žluté zuby (sakra, sakra, sakra!). Hydratace je lepší průměr, pokud trpíte na suché rty, tak pro vás bude asi nedostačující, ale já s ní problém nemám.. V čem mne ale opravdu mile překvapila je její výdrž, která je opravdu super. Bez problémů ji mám na rtech několik hodin (3-4), malou sváču a pití také zvládne, takže vážně paráda. A nesmím zapomenout vyzdvihnout její příjemnou nasládlou parfemaci!




Za mne tedy vážně super. Rtěnka se stala mým letním oblíbencem, z výrazných rtěnek jsem po ní sahala nejčastěji :) Cena je nyní na e-shopu uvedena 209, běžná cena 309 Kč, což není málo, ale vzhledem k jejím skvělým vlastnostem tu cenu chápu. Celkem mi připomíná moji nejoblíbenější Rouge in Love od Lancome.

Co vy a rtěnky Yves Rocher? Máte s ni mi zkušenosti?

18 komentářů:

  1. Jé, tak tuhle jsem za něco vyměnila a ještě jí nezkusila, tak se docela těším. Jinak ale nesouhlasím s obalem - na mě právě ta rádobyzlatá působí strašně lacině, luxusnější mi spíš připadají černé obaly (Rimmel Kate, Mac, MeMeMe...)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem si ji hned oblíbila, mám sice výraznější, ale je úžasná. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Poslední dobou ulítávám na rtěnkách a od YR zatím žádnou nemám, takže díky za inspiraci..zvu tě na návštěvu na premiérovou giwe away podle vlastního výběru ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mám tuto rtěnku jen jiný odstín a je naprosto úžasná. Zejména ta výdrž je prostě skvělá. Myslím, že teď na podzim jí hodně vynosím. R.

    Jinak bych tě ráda pozvala na probíhající giveaway o 2 balíčky, které obsahují biosilk, nivea lip butter a metalický stín manthattan - více zde http://ultimatechic.blogspot.cz/2013/09/nase-prvni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. Mám světlejší odstín, je skvělá.

    OdpovědětVymazat
  6. já ji mám taky docela ráda, dostala jsem ten stejný odstín, ale na podzim a zimu mám radši tmavé rty, hodně výrazné a tahle je moc pěkná, ale podle mě není podzimní, takže jsem ji dala do krabice a vytáhnu ji asi na jaře.

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá vážně nádherně a podle recenze musí být skvělá:) Mám ráda rtěnky které vydrží a tahle je k tomu ješt hydrtační:)

    OdpovědětVymazat
  8. Taky jsem si ji hned zamilovala! :) Mám akorát číslo 11 :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Rtěnka vypadá moc pěkně, taková barva ti sluší. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  10. Hihi, zrovna včera jsem o ní psala. Je vážně fajn... ačkoliv teda až tak mě neohromila. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Musí ti ohromně slušet, Klári :)) Já mám od YR 3 rtěnky a jsou dobré, ale vzhledem k ceně jsem si z nich na zadek nesedla :)

    OdpovědětVymazat
  12. Rtěnky od YR neznám vůbec, ale tato barva je úžasná. Ta by se mi líbila.

    OdpovědětVymazat
  13. Mám ji také a málem jsem na ni zapomněla. Takže díky tvému článku ji vyštrachám a začnu nosit. :) Ta barva je opravdu nádherná!

    OdpovědětVymazat
  14. Ouu, že bych se konečně šla podívat do obchodu YR? Tahle značka mě vůbec netáhne, ale tyhle rtěnky vypdají fakt pěkně. Já bych spíš vybrala jinší barvu, ale každému sluší něco jiného :) Ale stejně je krásná :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  15. Já mám sice takový světlejší hnědý odstín ale taky jí miluju, hodně mě tahle rtěnka překvapila :)

    OdpovědětVymazat
  16. Já mám z boxu tu druhou, a musím říct že jsem si toho všimla hned, že dělá žlutý zuby :( kvůli tomu se mi jí vůbec nechce používat , ale je opravdu dobrá.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)