středa 4. září 2013

Dokonalá tvářička s Vichy.


Pěkný den vám přeji!

Dnes jeden příspěvek týkající se péče o pleť. Ráda bych vám představila svého velkého oblíbence, kterého jsem testovala v posledních několika týdnech.. :) Hlavně se jedná o velmi příjemné překvapení, protože značku Vichy jsem celkem úspěšně ignorovala a absolutně vůbec mě nelákala.. zkoušela jsem nějaké vzorečky Normaderm, Liftactiv, Aqualia Thermal, apod. a prostě mě to nenadchlo.. A pak přišla v boxu tahle Vyhlazující a rozjasňující péče z řady Idéalia, tohle krásně maličké balení a svět se zatočil...


Oficiální popis: Obsahuje kombuchu, která obsahuje AHA + vitaminy + polyfenoly, které pozitivně působí na pleť. Již po aplikaci je pleť okamžitě jemnější a zářivější. Je pro všechny typy pleti i pro citlivou. Hyporalergenní, bez parabenů, dermatologicky testováno na citlivé pleti. Obohaceno Termální vodou z Vichy, se zklidňujícími, posilujícími a regeneračními účinky.




Musím se přiznat, že jsem se zpočátku krému od Vichy trochu bála.. tak nějak jsem nevěděla, co to s mým obličejem může udělat.. Ale tomu krásnému miniaturnímu balení jsem neodolala a jednoho dne, když mi krém došel, jsem po něm sáhla.. A sakra dobře jsem udělala.. Krém má takovou jemnou nasládlou parfemaci (je tam cítit ta kombucha), která je typická pro celou Idéalia řadu a jako jediná mi od Vichy voní.. Normaderm a další mi totiž příšerně smrděly. Krém je narůžovělé barvy, krémové textury (samozřejmě, že ano), krásně se roztírá, rychle se vstřebává a není nijak výrazně mastný. Pleť zanechá jemnou, svěží a neulepenou. To jen takové ty na první pohled viditelné plusy. Pak ale přicházejí další a tím je prostě hezčí obličej :D To se špatně vysvětluje, ale pleť po celou dobu používání (cca 2 a půl měsíce) byla krásně jemná, nebyla tak mdlá, byla téměř bez pupínků, v perfektním stavu jako už dlouho ne.. Dokonce se mi přestala tolik mastit.. nevím, zda to bylo tímto krémem, ale tipuji, že trochu asi jo, protože od té doby, co mi došel, se stav mé pleti opět zhoršil.. dnes bych zas mohla na svým ksichtíku smažit palačinky a už i ty pupínky se vracejí.. Přitom bojovat s pupínky a mastnou pletí nebyl ani jeho předepsaný účinek.. O to milejší překvapení, že :) Musím tedy říci, že mi krém úplně perfektně sedl a já opravdu vážně uvažuji o koupi plného balení.

Dlouho jsem nepotkala nic, co by mne tak mile překvapilo, jako tenhle kousek a za sebe tedy mohu doporučit a odbourávám averzi vůči Vichy :) I když, co si budeme povídat, BBčko ze stejné řady stojí za jedno velké prd.. :D Cena kolem 500 Kč za 50 ml, což pro mne není málo, ale opravdu o této investici uvažuji...

Co vy a Vichy? Používáte? A co řada Idéalia?

17 komentářů:

  1. já si ho schovávám na chladnější počasí, přece jen na moji pleť úplně není, ale až bude zima, tak minimálně na noc ho chci používat. voní fakt krásně, oproti tomu BB se povedl, to s tebou musím souhlasit! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Od Vichy mám čistící pěnu a šampón...nijak mě neuchvátily,ale ani mi nijak nevadily.Pokud Ti krém opravdu sedl,tak bych akceptovala i malinko vyšší cenu,horší je když zaplatíš pět set a krém je na prd.

    OdpovědětVymazat
  3. Mně takhle krásnou pleť dělá denní bio krém od Yves rocher s 11 (nebo 8?) bylinkami :)
    A teda... ten dimethicone na čtvrtým místě... Účinky hezké, ale kvůli němu bych si to na obličej asi nedala :) Jupí, ušetřím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš to, složení fotím, ale ani jsem si toho nevšimla.. ne že bych to teda nějak řešila.. :)

      Vymazat
  4. Je naprosto úžasnej, už jsem na dně kalíšku a je mi to pomalu líto. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já si krémík taky oblíbila a pomalu a jistě se blížím na dno. Mám ho taky v té malinké verzi z krabičky krásy a velice mě překvapilo, jak to krásně voní :) Popravdě nevím, jestli je to krémem od Vichy, protože ho střídám ještě s krémem od Syncare a Garnier... ale je pravda, že poslední dobou mám pleť mnohem hezčí - že by za to mohlo Vichy??? :)

    http://ukoralky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Od Vichy som väčšinou nikdy nič nemala, ale keď ho tak vychvaľuješ normálne uvažujem že si ho kúpim tiež :D Mohol by byť ale trošku lacnejší no :D

    Kat.

    OdpovědětVymazat
  7. já mám Vichy jako značku moc ráda, jejich řada Normaderm mi vyhovuje :)

    OdpovědětVymazat
  8. Pleťová kosmetika je hodně individuální. Já jsem si po letech koupila celou řadu Normaderm a díky ní jsem poprvé z životě skončila na kožním.. takže od té doby Vichy už moc nevěřím. Navíc si myslím, že za daleko menší peníze můžu sehnat daleko kvalitnější kosmetiku.

    http://wonderfull-today.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, je to snad nejvíc individuální odvětví :) ale říkám, že dříve jsem Vichy taky moc nemusela a to jsem ani nemusela skončit na kožním..

      Vymazat
  9. Mně tedy s obličejem nic moc nedělá, takže ho mám v lednici a nevím co s ním... Navíc mám to velké balení a i když jsem ho používala dva měsíce, tak je v něm ještě tak 80% krému... Zas je mi líto to vyhodit :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuji vám za všechny komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  11. prej dokonalá tvářička :DD si dost fandíš...

    OdpovědětVymazat
  12. takže je krém v hodný i na smíšenou a trošku mastnější pleť docela mě zaujal :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou dvě varianty krému, jedna pro smíšenou pleť a druhá pro sušší :) ;)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)