čtvrtek 19. září 2013

Crabtree&Evelyn podruhé.

Přeji všem pěkný, i když zamračený den!

Je tomu hodně dávno, co se tu naposledy objevila zmínka o nějakém krému na ruce a tak jsem se to rozhodla dnes napravit. V posledních týdnech, možná až měsících, jsem používala tohoto malého pomocníka od značky Crabtree&Evelyn, kterou jedni milují a druzí nenávidí. Já s ní  nemám nijak bohaté zkušenosti a toto je můj druhým krém na ruce, takže jsem se na testování těšila :) O prvním krému jsem psala tady a nijak mne nepřesvědčil, tak jsem byla zvědavá, jak zabojuje tenhle zelený z řady Avocado.


Oficiální popis vám bohužel nepodám, protože jsem krém na oficiálních stránkách už nikde nenašla, takže kdoví, jestli se vůbec ještě prodává.. každopádně i tak bych vám o něm ráda povyprávěla, abyste si mohli udělat alespoň obrázek.. :)

Krém je opět v kovové tubě, jako je u krémů C&E zvykem. Balení se mi líbí, je jednoduché, praktické, protože z toho vymáčknete opravdu skoro vše a navíc vypadá hezky roztomile. V kabelce se opravdu tenhle krém vyjímá a když ho někde vytáhnete, vypadá to prostě hezky :D Takže balení, ok, to se mi líbí. Krém je oproti tomu předchozímu hutnější, když leze z tuby tak drží svůj tvar a neroztéká se. Zatímco Gardeners měl takový "vodový" základ, Avocado má mastný základ. Krém se ale krásně roztírá a po chviličce se zcela vstřebá, zanechá jen takovou jemnou, nemastnou vrstvu. Ale co je top, je parfemace. Zatímco Gardeners mi nevoněl a vůně po chvíli vyprchala, Avocado vůně zůstává celkem dlouho a hlavně je opravdu příjemná. Přiznám se, že nemám šajnu jak voní avokádo, ale tahle parfemace se mi líbí, je taková svěží, ovocná.. já tam trochu cítím i citrusy.. prostě příjemná a na léto ideál :) Co se hydratace týče, tak s ní nemám nejmenší problém a přijde mi opravdu celkem fajn, ručičky mám pořád pěkně jemné :) Jediné, co jsem koukala, tak je to zajímavé složení. Já tomu sice nerozumím, ale i mně přijde divné, kolik ingrediencí se v tom nachází a ty názvy znějí děsivě.. :D 




Takže suma sumárum, tímhle krémem si u mě C&E trochu spravil reputaci. Rozhodně ho považuji za o mnoho lepší počin, než Gardeners a kdyby krémy C&E nestály pro mě astronomickou sumu (kolem 400 za 100 ml), tak bych ho klidně brala :) Takhle si tedy bohužel nechám zajít chuť..

Co vy a Crabtree&Evelyn? 

10 komentářů:

  1. Měla jsem ten samej a úžasně voněl. Hydratace, no pokud jsem ho použila víckrát za den,tak ok :)

    OdpovědětVymazat
  2. tento jsem mela take, ted mam ten Gardeners a mne voni! :) mimochodem jsme se hezky trefily, zrovna dnes jsem o nem psala recenzi :D

    OdpovědětVymazat
  3. Mě strašně lákají ty jejich vůně, ale nechce se mi za jeden krém dávat tolik peněz.. Balea voní taky hezky :D

    OdpovědětVymazat
  4. já ho naprosto zbožňuji, je úžasný a pořád si ho šetřím. jednu dobu jsem i přemýšlela, že bych ho koupila v plném balení, ale je to přece už jen velké rozhazování dát tolik za obyčejný krém na ruce.

    OdpovědětVymazat
  5. Trošku mě děsí to dloooooooouhé složení :D Ale stejně bych chtěla nějaký krém této značky zkusit, nemám s nimi žádnou zkušenost. A hrozně ses mi líbí ty tubičky!

    P.S. Zapomněla jsem ti napsat, hrozně moc ti gratuluju k tisícovce!!! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to dlouhé složení se mi zdá také trochu děsivé.. :D A děkuji! :*

      Vymazat
  6. Jo, kdyby to nebylo tak drahé, tak ho klidně i zkusím, ale zatím jsem z recenzí nějak nedošla k tomu, že by to za to stálo.... :) Asi se budu raději dál mazat "obyčejnými" krémy. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že "obyčejné" krémy jsou zcela dostačující.. :)

      Vymazat
  7. Děkuji za všechny příspěvky! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)