čtvrtek 15. srpna 2013

Výherci giveaway a mé řečičky.

Pěkný den přeji!

Po pár dnech mlčení jsem zpět. Flákám to tu, já vím.. Nechci se omlouvat, jenom musím uvést pár věcí na pravou míru. Myslím na vás, opravdu, ale můj život nabral nový směr. Nic není jako dřív a v mém životě se dějí zásadní změny. Když psala svůj článek o svém životě Mia, v určitých věcech jsem se v tom článku sama viděla. Ano, každý máme svůj život, každý máme své problémy, které se nikomu nevyhýbají.. já to vím a chápu, samozřejmě :) Ale ve chvíli, kdy nějaký významný převrat ve vašem životě nastane, může to trochu změnit váš pohled na svět, vaše priority.. U mě se to právě stalo. Udělala jsem razantní krok ve svém životě, vzala svůj život do svých rukou a nenechala si do toho kecat. Zda jsem udělala dobře nebo budu někdy litovat a brečet do polštáře, netuším.. Ale momentálně jsem šťastná. Opravdu šťastná a cítím se skvěle. Pár dní jsem byla bez internetu a blogu a vůbec mi to nechybělo. Na svých cestách světem s sebou vozím kosmetické minimum a stačí mi to. Nic nového jsem si nekoupila snad měsíc a nevadí mi to. Prostě jsem teď trochu jinde.. Věřím ale, že vám mám stále co nabídnout, brzy se hodím trochu do klidu a budu vám moci své mlčení vynahradit. Témata článků mám připravené, už to jenom sepsat :) Doufám, že se mi to brzy povede. Do té doby prosím mějte strpení, budu se snažit psát tak často, jak to půjde.. jen nevím, jestli to bude každý den jako doposud..

Ale zpět k tématu dnešního článku. Ráda bych vyhlásila vítěze giveaway o kolekci Miss Pop a bohužel musím vyhlásit i náhradního vítěze balíčku i z té předchozí giveaway, přesněji o balíček s barvou Wild omré a rtěnkou MUFE. Jedna z výherkyň na e-maily nereaguje, takže jsem opět zasedla k Randomu, který vybral novou vítězku.

Takže, výherkyní kolekce Miss Pop se stává Zuzanka se svým 79. komentářem:



Náhradní výherkyní balíčku z této giveaway se stává Radka s 81. komentářem:


Výherkyním moc gratuluji a mohou ode mě očekávat e-maily, kde se domluvíme :)

A ještě bych ráda něco podotkla k otázce: "Jaká je vaše dovolená snů?", na kterou jsem se ptala u soutěže. Vaše sny se mi opravdu líbily a krásně jsem si početla :) Na celé čáře vítězilo moře a dovolená se svými blízkými a já se opravdu nedivím :) Ale objevily se i velmi zajímavá a neobvyklá přání, která mi vykouzlila úsměv na tváři. :) Děkuji vám, že jste se se mnou o své sny podělili. A protože několikrát padla otázka i na moji dovolenou snů, ráda na ni odpovím.

Moje dovolená snů není nijak náročná. Je mi jedno kde, jde mi jenom o to s kým. Chtěla bych strávit pár klidných dnů podle svých představ s člověkem, který mě má rád takovou, jaká jsem, který si mě váží a tráví se mnou rád svůj čas :) (a teď nebudeme řešit, zda jde o přítele, kamarádku, rodinu..). Samozřejmě bych brala nějakou krásnou lokalitu, nebránila bych se moři, které mi po těch letech už chybí, nebránila bych se ani návštěvě LA, New Yorku, Londýna, Paříže nebo Říma.. Ale stejně tak bych si dokázala užít i pár dní na obyčejné chalupě pár kilometrů odsud.. Protože budete-li na dovolené sami nebo ve špatné společnosti, stejně si ji neužijete, ať budete kdekoliv..

Přeji vám pěkný zbytek dne, mějte se krásně! :)

14 komentářů:

  1. Pěkný článek Klárko :) A gratuluji výhercům. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji výherkyni i náhradnici k balíčkům :)
    Klárko (pokud mohu takhle familiárně), mně osobně nevadí menší intenzita v přidávání článků alespoň mám čas si je přečíst. Ani se Ti nedivím, že v prázdninovém období si užíváš víc jiných věcí než sezení u blogu. To je jen dobře. V prvé řadě jde o Tebe! Ať jsou změny jakékoli přeji Ti aby si byla šťastná a vše Ti vycházelo podle Tvých představ.
    Hanka P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě mi tak říkat můžeš :) Moc děkuji, jsi milá!

      Vymazat
  3. Ahoj Kláry,tak tohle je ta Klara,co jsem si myslela ,že jí jseš celou dobu,právě ted cítím,že to jsi opravdu ty,když to ted čtu,tak mám pocit,že jsi klidná a vyrovnanná,a ne rozlítaná jak popisuješ,takže at se děje cokoliv ,tak si myslím ,že to byl krok správným směrem! Já změnila život a odjela z rodného města ve 22 letech a to byl ten zásadní krok pro mně,tak at se tam u tebe děje cokoliv,prospívá ti to <3 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Lucinko :) Jsem moc ráda, že to tak vidíš!

      Vymazat
  4. Klárinko, ať se v Tvém životě děje cokoli, tak upřímně doufám, že budeš jen a jen šťastná! Určitě všechno zlé bude k něčemu dobré.... No a taky doufám, že se už konečně my dvě taky po dlouhé době sejdeme, ať si už můžeme taky konečně normálně popovídat, bodejď! :-))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už se těším na úterý! ;) Máš pravdu, vše zlé je k něčemu dobré.. věřím tomu a držím se toho ;)

      Vymazat
  5. Klárko, ať se děje cokoliv, tak Ti přeji, abys byla šťastná. Nic se neděje jen tak, vše má svůj důvod a jak píše Téra, všechno zlé je k něčemu dobré.
    Já se chystám udělat jednu změnu ve svém životě, ale vím, že rychle to nepůjde, když už mám nějaké závazky. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Je jedině dobře, že jsi šťastná. Každý člověk má ve svém životě pár okamžiků, díky kterým si uvědomí spoustu věcí anebo svůj život přehodnotí. :) ...Jinak gratuluji, je to krásná výhra. :)) Miraculous Style GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji vám všem, za milé a povzbudivé příspěvky! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)