sobota 31. srpna 2013

Právě teď!

Pěkný den vám přeji, moji drazí!

Dnes opět TAG, tentokrát s názvem Právě teď, který se mi takhle na konci měsíce hodí.. Je to takový pěkně shrnující článek a možná by nebyl špatný každý měsíc :) Já jsem ho již podruhé četla u An a s dovolením jsem si ho půjčila..

Knihy

Momentálně se blížím do finále prvního dílu série Písně ledu a ohně - Hra o trůny, konečně :) Čtu ráda a knížka mě baví, ale 800 stránek začíná být hodně i na mě :D :)


Hudba

Je toho víc, ale nejvíce hrané jsou Get Lucky - Daft Punk, Imagine Dragons - Demons, Ed Sheeran - Give Me Love a hlavně v posledních dnech Lana Del Rey..


Parfém

Tak tady momentálně hřeším a podvádím svoji srdcovku City Rush novou vůní Miami Party, která je též od Avonu. Také mi tu teď přibyla La vie est bell od Lancome, kterou jsem díky mým odběratelům na FB vyhrála (ještě jednou vám ze srdce děkuji!), ale upřímně mi moc nevoní a zatím jsem po ní sáhla jenom párkrát a přemýšlím, že s ní obdaruji někoho povolanějšího :)

Make-up

Tady hřeším snad ještě více.. přiznám se bez mučení, že make-up v poslední době moc neřeším a najela jsem na klasiku - make-up, oční stíny z paletky Undressed, černá linka, řasenka, tvářenka a rtěnka nebo lesk.. nic víc, nic míň.. 

Co teď nosím

Hlavně sportovní oblečení, ono co jiného taky na sportování :D a když už někam jdu, tak volím kraťasy nebo kalhoty, volné a pohodlné tričko a sáčko..


Jídlo

Dneska to bude mé nejoblíbenější jídlo - špagety. Jo a včera jsem měla ty nejlepší palačinky na světě, s láskou dělané, mňam! :D

Guilty pleasure

Tak těch mám momentálně mraky.. trochu guilty pleasure mám z toho, že jsem sekla s videi.. je mi bez nich vážně fajn, ale díky vašim reakcím z toho ten pocit viny trochu mám.. a celkově mám pocit viny z toho, jak šel blog poslední dobou stranou.. (ty, ty, ty, Kláro, jsi špatná, ale opravdu špatná blogerka! :D)

Ničí mě

Představa, že za měsíc zase začnu chodit do školy a budu trávit svůj drahocenný čas na cestách a zbytečných přednáškách..
Představa toho, že bych měla začít psát diplomku a já ji zatím solidně s potěšením ignoruji..
Taky mě ničí jenom pomyšlení na pondělní sestavování rozvrhu..
Takže škola, co si budeme povídat.. 

Raduji se z ...

Ze shození 5 přebytečných kil během měsíce! :D

Těším se na ...

to, až budu mít za sebou ty nervy spojené s tvorbou rozvrhu.. a vlastně až budu mít za sebou celou školu a budu se moci posunout dál..

Wishlist

Nemám vybraného nic určitého, ale připravuji se na velké podzimní nákupy, kdy budu potřebovat hromadu nových věcí. Jako třeba nové boty, bundu, kabelku, kalhoty.. znáte to.. :D

Co se mi honí hlavou?

V hlavně mám poslední dobou takový guláš, že to ani není možný.. Myšlenek spousta, opravdu.. mix štěstí, smutku, viny, spokojenosti, nejistoty, obav, klidu, vzteku, lítosti.. jeden den mne provázejí depky, druhý den už jsem zase nesmírně šťastná.. jsem jak rozdvojená osobnost, opravdu.. :D




A co vy a vaše Právě teď? Co právě teď čtete? A co posloucháte? 


15 komentářů:

  1. Hru o trůny jsem taky nedávno četla a dalo mi docela zabrat, než jsem to celé přelouskala, i když mě to bavilo, bylo to fakt hodně tlusté :-D A Lanu Del Rey mám hodně ráda :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to až nechutně tlustá knížka... :D hlavně jak je šíleně těžká, tak ji s sebou nikde nevozím, takže nemůžu číst na cestách.. :( o to déle to pak trvá :D

      Vymazat
  2. Na hru o trůny se chystám ! :)

    OdpovědětVymazat
  3. chcela by som si to prečítať ale neviem kedže serial ma nebavil :D

    OdpovědětVymazat
  4. Teď čtu Dallas 63 :)

    Chtěla bych tebe a tvé čtenáře pozvat k sobě na blog, kde právě probíhá giveaway na tém back to school :) Budu ráda, když se zúčastníte! :)

    http://tereziiestaysalive.blogspot.cz/2013/08/ready-for-school.html

    OdpovědětVymazat
  5. Já teď čtu čtvrtý díl Písně ledu a ohně a popravdě tenhle díl mě moc nebaví. Je to spíš o těch postavách, na které se dřív nekladl takový důraz a ostatní postavy tady ustupují trochu do pozadí. Ale zase je dobré, že nemá 1000 stran. Nejvíc mě zatím bavila Bouře mečů.

    OdpovědětVymazat
  6. Haha, tak to posledné mám úplne rovnako jeden deň som úplne happy a na druhý mám depku :D

    OdpovědětVymazat
  7. ach, tú poslednú otázku čo sa ti honí hlavou si vystihla úplne do detialu .. stále som si myslela že to len ja mám také obdobie :( hlavne teraz po rozchode sa cítim tak isto ako ty, jeden deň pocit viny smútku a sklamania a na druhý deň som už ambiciózná šťastná .. :/

    http://julietandnicol.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Klárko, moc fajný článek ;) Knížky jsou skvělé. Tak jsem se těšila, jak budu v létě číst a nakonec z toho nic nebylo. Líčení v létě je skoro zbytečná práce, to naprosto chápu :) Ani já jsem se do školy nikdy neučila, ale teď když pracuju a mám před sebou každý den osm hodin té stejné práce, klidně bych se do školních škamen vrátila. Užívej poslední dny volna i za mě. ;)
    Zdraví Eve.h

    OdpovědětVymazat
  9. *do školy jsem se netěšila, pardon chybička :)

    OdpovědětVymazat
  10. hezký článek:) knížky Game of thrones si chci taky přečít, ten seriál miluju! a písnička Get Lucky mi te%d kvůli tobě bude hrát celý den v hlavě!:-D

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkný článek a supr písnička :)
    Chtěla bych tě pozvat k sobě na giveaway a moc mě potěší, když se zúčastníš.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)