čtvrtek 22. srpna 2013

Druhé zklamání od Natura Siberica.

Pěkný podvečer!

Dnes o dalším kousky značky Natura Siberica. O svém prvním zklamání od této značky jsem vám psala nedávno tady a dnes bohužel budu pokračovat ve stejném duchu.

Kromě krému na nohy jsem si pořídila i Husté sibiřské bílé tělové máslo proti celulitidě a o tom bude řeč dneska.



Oficiální popis: Bílý včelí vosk, přírodní oleje z klanopráška. Olej z borovice sibiřské a olej z jalovce červenoplodného odstraňují otoky a zlepšují krevní oběh, olej z borovice omlazuje a vyhlazuje pokožku a zvyšuje její elasticitu. Oleje z rakytníku a ze semínek morušky aktivně obnovují pokožku a chrání ji před působením volných radikálů. Olej ze šalvěje intenzivně vyživuje, olej z růže daurské tonizuje a zpevňuje pokožku, lněný olej obohacuje pokožku vitaminem E a zklidňuje podráždění.

Na toto máslo jsem se skutečně těšila, protože na mě působilo prostě nejvíce luxusním dojmem :) Ty obaly NS jsou prostě úžasné, nemůžu si pomoci. A tak jsem se nedávno pustila do mazání s tímto krémem. Že je proti celulitidě jsem zjistila až doma, když přišlo.. Já nevím jak vy, ale já prostě při objednávání bývám dosti nepozorná a spousta faktů mi většinou unikne a pak se doma nestačím divit :D Ale to že je proti celulitidě mi nijak nevadilo, aspoň mám zase nějakého "pomocníka", i když to samozřejmě ničemu nepomáhá. Máslo jsem tedy s chutí načala, důkladně očuchala a začala se mazat a... málem jsem umřela. :D Nikdy jsem to u žádného krému nezažila, ale tenhle krém v otevřených ránách (oděrky, škrábance, puchýře,..) děsně, ale opravdu děsně štípe! No a samozřejmě, že jako naschvál jsem ten den měla škrábanců plné nohy, protože jsem chodila maliním a různým křovím :D No lidi, fakt vám to nepřeju.. Myslela jsem, že to máslo prohodím oknem. Naštěstí to netrvalo dlouho a po pár minutách se to uklidnilo.. Ale celkem mi to celé máslo znechutilo. Takže jste-li neopatrní jako já, máte záděrky, škrábance a podobně, tak se tomuto raději vyhněte, nedělá to moc dobře. Jinak ale není nejhorší, je trochu tužší, jak se od másla čeká, ale krásně se roztírá a rychle se vstřebává. Zanechává pokožku krásně jemnou, lesklou a maličko mastnou, není to však nic hrozného, dá se to přežít :) Hydratace je velmi dobrá, neměla jsem s ní nejmenší problém. Ještě jsem nezmínila parfemaci, která je skutečně zvláštní. Nedokážu vám ji vůbec popsat, zkoušela jsem to dát očuchat i babče, aby mi trochu pomohla, ale neúspěšně :D Nedokážeme jej identifikovat. Je to taková bylinná vůně, která by určitě nemusela sedět každému. Ségře třeba máslo vonělo, ale já jsem si na parfemaci chvíli zvykala.. 




Nevím tedy, jestli by to pro vás bylo dobré máslo nebo jako pro mne zklamání.. ale to štípání mě fakt málem zabilo :D Když už jsem neměla škrábance na nohách, tak jsem měla záděrky na rukou a při mazání se mi do nich krém vždycky dostal.. No většinou jsem s krémem bojovala. Seženete na e-shopu tady a stojí 119 Kč za 200 ml krému.

Co vy a Natura Siberica? Stalo se vám někdy s nějakým krémem/máslem/mlékem, že by vás štípalo?

13 komentářů:

  1. zatím mě nic nikdy neštípalo, musím zaklepat, že co se týče nějakých reakcí na kosmetiku, tak to mám v pohodě... ale jako jinak bylo to máslo dobré, jediný problém byl štípání? já bych ho jenom kvůli tomu nezatracovala :) jinak NS mám ráda, strašně se mi líbí obaly, koncept, všechno... chystám na blog článek, byla jsem i v jejich obchodě a strašně mě to tam nadchlo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak pro mě je to celkem zatracující fakt, když mě to fakt štípe :) ale je to jediný problém, přesně jak píšu v článku.

      Vymazat
  2. Tak incident se štípáním nějakého krému, to se mi stalo snad jen jednou a to bylo na obličeji. Tam konkrétně jsem nejvíc citlivá a prostě z ničeho nic mě štípal obličej a objevovali se rudé flíčky. Už si ani nevzpomínám od jaké značky to bylo, je tomu už dávno ale ten okamžik je nezapomenutelný! Podle toho co tu píšeš by mi asi tenhle krém též nesedl, jelikož jsem taky taková, záděrka poškrábaná :D I když nějaký krémík na celulitidu by se mi hodil, po tomhle určitě nesáhnu. :)))

    http://nikol-kach.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se teda v životě nestalo, že by nějaký krém/máslo/mléko štípalo, max na obličeji, ale to opravdu tak jednou. :) Jinak tohle máslo mám doma už nějakou dobu a nemůžu si na něj štěžovat - docela mi pomohlom, hlavně na zadku a nohách, tam mám teďka kůži hladší a pevnější. Takže možná v budoucnu sáhnu po druhém balení. :)

    http://muffins-and-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je dobře, že ti vyhovuje :) Mně se to stalo u tohoto krému taky poprvé, nikdy předtím jsem problém neměla :D

      Vymazat
  4. A zkoušela jsi máslo i na neporušenou kůži? :) Já mám problém po holení noh, že mě hrozně štípou ať je namažu čímkoli a o rankách ani nemluvím, s tím už předem počítám, že budu muset zatnout zuby :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkoušela samozřejmě :D Na neporušenou kůži dobrý, ale po holení jsem se s ním taky úplně necítila..

      Vymazat
  5. Na mě má účinky překvapivě dobré, řekla bych, že celulitida není tolik viditelná. Ale asi v tom opravdu bude nějaký fujtajbl (asi to bude ten Isopropyl Palmitate - četla jsem že nic pro citlivky), protože mi po používání vyskakují pupínky. Na nohách na to dost trpím, takže dopotřebuji a už nekoupím, což je škoda, protože hydratace je opravdu dobrá a i účinky pozoruji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to díkybohu, že se mi žádné pupínky neobjevily.. ještě to by mi scházelo :D

      Vymazat
  6. To štípání je tedy něco.
    Mě zatím žádných krém v drobných rankách neštípal, ale jak píše Dee, jestli to není nic procitlivky, tak ani pro mě. :(

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj prosím kde jsi koupila to pouzdro na ty tampony docela by se mi hodilo :) prosím odpověz díky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ja s timhle kremem zadne takove problemy nemela, co se tyce paleni. Nadherene mi vyhladil a zjemnil pokozku. Mozna je to tim, ze jsem ho kupovala primo v Rusku a litovala jsem, ze jsem si nekoupila vice baleni :-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)