úterý 2. července 2013

Spotřebováno - červen 2013.

Pěkný úterní podvečer!

Další měsíc za námi a nové Spotřebováno před vámi. Tentokrát se poplácávám po rameni, není toho tolik.. I když stáhnout délku videa pod dvacet minut se mi prostě nepodařilo :D Točila jsem to snad 20x (a to fakt nekecám!) a pořád nejsem spokojená, ale doufám, že to přežijete.

Přepněte na HD:


Společná fotka před odchodem do popelnice a odkazy na recenze:

Moisture Match Oh! So matte - Garnier (recenze
Sprchový gel ve spreji Exotic - Balea (recenze)
Krém na nohy s ureou - Balea (recenze)
Satin make-up base - Dermacol (recenze)
Balzám Vanilla Ginger - H&M (recenze)
Body Lift Cellulite Control - Clarins (recenze)
Discover peeling - Oriflame (recenze)
Vyživující tělové mléko s medem - Fleur de Santé (recenze
Bahenní maska - Anatomicals (recenze)
Čistící ubrousky Rival de Loop
Cocoa Butter - Palmer's.

Toť vše, vážení! Že je toho méně než obvykle? :D

22 komentářů:

  1. Tuhle rubriku mám u tebe dost ráda :).
    Já nevím, ale spíš bych to z tvého pohledu brala,že čím víc spotřebováno tím lepší. Sama vždy říkáš, že máš dost věcí do zásoby a tak aspoň ti to ubývá a víc toho stihneš otestovat :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jako jo, pro mě je větší spotřeba lepší :) Ale když vždycky vidím, jak těžce to někteří čtenáři rozdýchávají, tak jsem ráda, že jsem jim jednou mohla trochu ulevit :D :)

      Vymazat
  2. Tyto produkty mě příliš nenadchly, mám z nich ráda jen bázi od Dermacolu a vyzkoušela bych sprchový gel od Baley. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  3. moje nejoblíbenější videa vůbec. vždycky se na to celý měsíc těším. :-) také jsem měla za červen nějaký útlum a ,,jenom" deset spotřebovaných kousků.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni právě jsem koukala, že jsme na tom tentokrát skoro stejně.. :) nevím čím to, možná trochu i tím zkouškovým, člověk měl spoustu jiných starostí než spotřebu kosmetiky.. :D

      Vymazat
  4. Na tvoje spotřebováno se vždycky obzvlášť těším :-) Jsem teď tak v poslední čtvrtině toho medového krému a začal mi dělat přesně to, co tobě. To balení je fakt nedomyšlený. Zatím ten krém vyšťourávám jak se dá, pak do něj asi naleju trošku vody a promíchám :-D Ještě jsem zkoušela bázi od Dermacolu, ale vůbec mi nevyhovovala, tak jsem ji poslala dál. Byla strašně mastná a výdrž make-upu bohužel neprodloužila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta báze nesedí každému, je to takový kosmetický kousek, kteří jedni milují, druzí nenávidí.. :) Jinak ten krém je děs, co? :D Já u toho fakt málem ztratila nervy!

      Vymazat
    2. To jo, ale já celkově na ty báze moc nejsem :-D Nevím proč, nějak mi prostě nejsou sympatické. Mám doma bázi pod oční stíny a tu jsem použila asi 2x... S tím krémem to je vážně o nervy, už se nemůžu dočkat, až ho dodělám. Naštěstí ubývá celkem rychle, myslím, že ho budu mít ještě tak na 2 použití a pak hurá na Mléko a cukr od stejné značky :-D

      Vymazat
  5. Jinak jsem psala o červnových empties na www.u-sedmikrasky.blogspot.cz, tak se můžeš mrknout ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Pěnu od Baley (teda sprchový gel ve spreji) jsem si ještě pořád nekoupila, tak doufám, že si na to najdu čas a ještě tam bude. Jinak jsem měla jen ty ubrousky, souhlasím s tím, že jsou sušší, ale mě makeup odlíčily, je ale pravda, že používám jen řasenku a korektor někdy makeup :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc ti to sluší, hezky se tě poslouchá. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Po Palmer's kosmetice zkus mrknout do Albert hypermarketu, teď jsem tam byla, a nějaké jejich produkty tam viděla. Ovšm zda mají v sortimetnu právě toto kakaové nevím.

    http://ultimatechic.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Konečně další video :) Vím, že to dá dost práce, ale vůbec bych se nezlobila, kdyby videa byla častěji..moc hezky se tě poslouchá :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď přes léto plánuji videa častěji, snad 2-3 týdně. Uvidíme, jak se mi bude dařit to splnit :)

      Vymazat
  10. Jeee, tyhle videa mám prostě nejraději! Fakt se na ně koukám snad nejraději z celého youtube! :-D Ten krém na nohy od Baleii jsem měla a moc mi vyhovoval, teď mám nějaký jiný, ale asi koupím příště zase tenhle. A to samé musím říct o bázi od Dermacolu, moc mi sedí a už spotřebovávám 3 balení! :D
    Jinak na mém blogu jsem vytvořila nový TAG o bižuterii a doplňcích, tak kdyby tě zaujal budu moc ráda, když jej uděláš, šperky a bižuterka mě vždycky děsně bavila! :D
    Měj se krásně a hodně štěstí v psaní!!! :-))
    Odkaz na TAG: http://cheekydolly22.blogspot.cz/2013/06/vsechno-co-se-trpyti-tag.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tag vypadá dobře, až bude čas vrhnu se na něj, děkuji :)

      Vymazat
  11. Super video :o)) Typ těchto videí mám nejraději :o)) A moc mě baví tě poslouchat máš opravdu příjemný hlas i vystupování :o)

    blog: www.fitzgerald318.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Ten krém od Balei je suprový taky ho mám moc ráda :)

    Chtěla bych poprosit tede i tvé čtenářky (orběratelky) jestli by jste mohli mrknou na můj nový blog.Zatím ho rozjíždím,ale i tak by mě nějaký ten komentář potěšil a nějaká rada co zlepšit posunula dál :) Takže předem děkuji za ochotu :)

    http://terry-londonbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Klárko tebe bych potřebovala doma! já vždycky koukám, kolik ty toho spotřebuješ a mně se naopak všechno doma kupí a nic neubývá, ač bych tak ráda :D už to nemám kam dávat :D já dělat spotřebováno, tak mám ten článek jednou za rok :D
    Garnier krém také dodělávám a to Palmer´s máslo jsem si strašně oblíbila! nádherně voní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naty, stačí říct a já přijedu vyluxovat tvé zásoby! :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)