úterý 16. července 2013

Oblíbenci za červen 2013.

Pěkný úterní podvečer!

Asi se zrovna nehodí, dávat oblíbence za červen v půlce července, ale když já jsem se k tomu dříve nedostala.. Mohu však říci, že všechny věci jsou mými oblíbenci i nadále, takže to snad tolik vadit nebude :)


Lak na vlasy Taft - stal se mým velkým oblíbencem. Chystám vám o něm brzy poreferovat blíže, protože to za to stojí. Zdá se mi ještě lepší než Garnier Fructis, který jsem tu chválila dříve.

Termální voda Vichy - nezbytnost v těchto teplých dnech. Od června je mým stálým společníkem, ať už jdu kamkoliv. Též o ní chystám napsat více, takže držet palce, ať se k tomu brzy dostanu :D

Lip Butter Nivea - nádherná vůně a dobré vlastnosti. Psala jsem vám o něm nedávno, nebudu se opakovat, snad jen, že mě opravdu mrzí, že u nás není běžně dostupný v obchodech! :-/ Recenzi najdete tady.

Matující báze pod make-up Dermacol - matující nahradila Satin base, právě včas. Matující se hodí na léto více, obzvlášť když potřebuju zkrotit svojí zblázněnou mastnou a lesknoucí se pleť. Recenze tady.

Paletka Undressed MUA - jelikož v červnu jsem měla v plném proudu zkouškové, držela jsem se s líčením při zemi. V tom mi pomohla tahle nejuniverzálnější paletka. Bez debat se jedná o nejlepší věc, kterou ve své sbírce mám. Recenzi najdete zde.

Lycra Pro 312 Ultra Violet Rimmel - též vám ho plánuji brzy ukázat, opravdu nádherný odstín, který jsem od června lakovala už několikrát. Jeden z mých letních favoritů!

HyperStretch sérum na řasy Oriflame - testuju, každý večer jej nanáším a světe div se, ono asi funguje. Řasy se mi zdají delší a hlavně mi začaly dorůstat!

Lesk na rty Colorama č. 273 - mám v oblibě všechny tři lesky Colorama, ale po tomhle jsem sahala asi nejčastěji. Jsou prostě super. Recenze byla před pár dny, najdete ji tady.


A co jste si v poslední době oblíbili vy?

15 komentářů:

  1. jéé to by byl seznam, kdybych měla psát oblíbence :D ale asi akneroll od Dr. Popova, šampon Goodbye Damage a gelová tvářenka od Essence :) bázi mám saténovou a skoro ji nepoužívám, protože mi dělá fakt mazec na obličeji, druhý den mám tolik ucpaných pórů, a to se odličuju přepečlivě!

    OdpovědětVymazat
  2. Dochází mi Satin base tak koukám, že bych mohla vyzkoušet tuto;) Pleť mám totiž bohužel mastnou...

    OdpovědětVymazat
  3. S paletkou od MUA to mám stejné,je to ten nejlepší kousek mé kosmetické výbavy :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ultra Violet je super, skvělá milka barva :) Jen škoda toho krytí...
    A o všech termálních vodách ve spreji jsem četla, že stejnou službu udělá i Mattonka v rozprašovači D: jen nevypadá tak luxusně :)))

    OdpovědětVymazat
  5. Les na rty od Maybelline by byl taky mezi mými oblíbenci, pak krém na ruce od Avonu a lak by to byl od Rimmelu 60 seconds odstín 835 :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tenhle lak na vlasy také používám, je fakt super. A lak na nehty má opravdu krásnou barvičku :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten Taft ! Ten mám taky oblíbený, jediný lak na vlasy, který mi sednul a v rossmannu je (nebo byla?) na něj teďka super akce :)

    OdpovědětVymazat
  8. Koukám na tu paletku, jak je opoužívaná :) Mně z ní nejvíc ubyl ten druhý stín, ten "jako Sin" :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to je, používám ji opravdu téměř denně :) Ten druhý (Sin) je druhým nejčastěji používaným stínem z celé paletky :D Ještě jednou díky za to, že jsi mi ji tenkrát prodala, vůbec nevím, co bych bez ní dělala! :D

      Vymazat
    2. Jé, ty jsi zlatíčko :)

      Vymazat
  9. Paletku MUA Undress jsem si taky zamilovala, ale mam teda 2 :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  10. Tohle Nivea lip butter bych tak ráda vyzkoušela! Fakt škoda, že není běžně dostupné v obchodech :(.
    MalaMacanda

    OdpovědětVymazat
  11. Na termální vodu nedám dopustit v létě a je skvělá i na sluneční vyrážku, která se mi u moře občas objeví.
    Jinak já zelený taft nemůžu, pálí mi vlasy. Nevím, jak je to možné, ale je to tak.

    OdpovědětVymazat
  12. Lesk Colorama mám také v oblibě hlavně číslo 475, Rimmel laky miluji vydrží na nehtech dost dlouho:)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)