čtvrtek 4. července 2013

Ladybox - červen 2013.

Pěkný podvečer!

Mám tu pro vás další video a další krabičku krásy. Jedná se o historicky poslední Ladybox tak, jak jsme ho dosud znali. Od příště už to bude vydání spojených značek Ladybox a SenzaBox. :) Pojďme si ale zrekapitulovat, co bylo v tom červnovém.




Po natočení videa a zkouknutí ostatních blogů jsem zjistila, že krabičku měl každý jinou. Někdo objevil růžovou, já měla to štěstí a čekala na mne černá :) Obě už měl LB dříve, takže žádné překvápko se nekonalo, ale tyhle jednoduché a pevné krabičky jsou prostě fajn, co si budeme povídat. Vystlaná byla opět černýma harmoničkama, které jsem si opět rozsypala po celém pokoji :D Tolik asi k balení.



A teď tedy něco málo k obsahu. Musím říci, že Lady nezklamala a opět vybrala pestrobarevný obsah. V krabičce jste mohli nalézt něco od dekorativky, přes vlasovku, pleťovku až po tělovku. Prostě od každého trošku. Na své si tak museli přijít snad úplně všichni. Navíc tam byly 3 plná balení a další 4 (někdo měl 5) cestovní, plus 3 pytlíčkové vzorky. Prostě skvělé.

Co mne opravdu potěšilo je jednoznačně Inglot. Tato značka je již nějakou chvíli na našem trhu, ale já jsem dosud neměla možnost od nich cokoliv vyzkoušet. Až doteď. V Ladyboxu byla tvářenka, kterou je možné zařadit do jejich slavného freedom systému. Podle všeho každý mohl najít jiný odstín, já jsem našla odstín č. 28, což je hnědorůžová barva. Opravdu pěkná a hlavně využitelná. Druhým produktem ze kterého jsem nadšená, je zklidňující hydratační krém od značky Mixa. Sice drogérková a snadno dostupná, ale jelikož je to novinka na trhu, vítám ji a ráda vyzkouším. Krém slibuje zklidnění a hydrataci, je vhodný i pro citlivou pleť a navíc krásně voní. Třetím plným produktem byl multifunkční balzám od značky Figs&Rouge s příchutí AloeVera a Mint. Jelikož tu mám teď něco podobného, tak bude muset na své otevření chvíli čekat, ale věřím, že se časem bude hodit. Následují cestovní balení, kde už mé nadšení mírně polevuje. Vítám značku Kiss My Face. Ani nevím proč, ale ta značka je mi sympatická, takže ráda vyzkouším i jejich Anti-stress Shower & Bath gel. Beru si jej s sebou k rodičům a napustím si plnou vanu s tímhle kouskem :) Nejen že vás umyje, ale navíc pomáhá uklidnit mysl a odplavit stres, to se hodí. Radovat jsem se neuměla ze spreje na intimní hygienu Topida od značky Salcura, který bojuje s kvasinkovými infekcemi. Bála jsem se, že pro něho nenajdu využití. Ovšem obavy byly zbytečné a já už spreji našla novou majitelku. Posledním cestovním balením je tělové mléko od značky Duck Island, která byla také v minulém vydání (sprchový gel). Tento produkt mne nedokázal oslovit vůbec, sice to nevypadá špatně a plánuji jej vyzkoušet, ale ta parfemace mi prostě nesedí. WC čistič, hadr.



Bonusem navíc byl přibalený další produkt a to pokud se nemýlím buď pasta na zuby Marvis, šampon + kondicionér Kiss My Face nebo rtěnka MUFE. Já objevila MUFE rtěnku, kterou už doma jednou mám. Nedá se nic dělat, rtěnce budu hledat nový domov :) Dalším příjemným bonusem byly tři pytlíkové vzorky - dva 100% přírodní šampony značky Weleda a vzorek nového BB krému Idéalia značky Vichy. Vzorky se nikdy neztratí, takže fajn. No a jsme na dně krabičky.


Mám pocit, že toho nebylo málo. 6 produktů v rámci červnového vydání, 1 dárek navíc v podobě cestovního balení + tři pytlíkové vzorky. Zdá se mi to celkem nadupané. Přesto musím přiznat, že ne vše mne potěšilo a nadchlo. Minulé vydání se mi výběrem produktů líbilo více, stejně tak SB mne tentokrát potěšil o něco víc. Mé hodnocení tedy je 77%.

No a nezbývá než se těšit na příští vydání, které má být údajně nadupané jako dosud žádné jiné. Už teď jsem nesmírně zvědavá.

Co vy a Ladybox? Co říkáte na toto vydání? A co říkáte na spojení LB a SB?

Děkuji týmu LB za poskytnutí boxu ke zrecenzování.

18 komentářů:

  1. Já jsem našla pastu :-) Krásně chutná, sice moc nepění, ale chutná jako žvýkačky Mentos :-) Jinak to tělové mléko Duck Island, mi taky nevoní, přesně, jak říkáš - citronový WC gel :-D ... Jinak jsem spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, moc ti to tu sluší :) Krabička docela povedená, asi by mě nejvíc potěšila Mixa :). Doteď jsem všem možným krabičkám odolávala, ale nakonec jsem se nechala zlákat k příští společné edici, tak doufám, že opravdu bude stát zato :) Em

    OdpovědětVymazat
  3. ono byly i černý krabičky ? :( achjo :D

    OdpovědětVymazat
  4. Už jsem komentovala k videu na Youtube, ale nevešel se mi tam názor na spojení - moc z něj radost nemám, ráda jsem se dívala na rozbalovací videa a bavilo mě podle nápověd vybírat, jaký box si koupím. Automaticky mě jako první napadlo, že snížením počtu boxů se sníží konkurence a tím kvalita boxů... ale to je na druhou stranu zase hodně individuální, slyšela jsem spoustu negativních názorů na tento červnový box a přitom mně osobně přišel v pohodě, a líbil se mi obsah víc než v posledním Senzaboxu. Líbí se mi způsob, jakým firmy spojení pojaly, nevím sice, jak moc se jim zvýší šance s vyjednáváním u značek, protože předpokládám, že některé zaryté milovnice Senzaboxu si Ladybox neobjednají, ale pokud se jim povede na první společný box nalákat co nejvíce zákaznic, mohli by mít hezké číslo k přemlouvání :D Netroufnu si moc soudit, do marketingu boxů ani kosmetických firem nevidím. Uvidíme časem, až přestane humbuk kolem slučování, jestli to byl dobrý nebo špatný nápad :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jak říkáš, uvidíme časem :) může to být ku prospěchu, ale může to být i naopak. Snad tedy bude platit ta první varianta :)

      Vymazat
  5. já jsem měla první Ladybox a musím přiznat, že jsem moc nadšená nebyla :( bohužel mám růžovou pikslu, ale jsem ráda, že nemám tu rtěnku, protože mi stačí jedna a ani s tou nevím, co dělat :D psala jsem o něm na blog, kdyby tě to zajímalo :)

    Little Gem

    OdpovědětVymazat
  6. Nic moc..... tentokrát jsem docela zklamaná. Já jsem krabičku otevřela a vyvalil se na mě smrad z toho sprcháče Kiss my Face ( mě to fakt strašně smrdí, nemůžu si pomoct...prý antistresový, ale ten puch mi přivodil včera migrénu :-D) Těšila jsem se na ten BB krém a nakonec mám tmavý odstín takže nic :/ Radost mi asi nakonec udělala nejvíc tvářenka , která i když je takhle volně je moc pěkná .

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj

    Nevíš do kdy se má ten Ladybox zaplatit . Jako nejpozdější datum .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, já myslím že je to nějak do deseti dnů od objednání, jestli to platí stále podle pravidel LB.. ;)

      Vymazat
  8. Já jsem byla nejvíc nadšená z tvářenky Inglot - taky mám odstín 28. Tvářenka se mi zdá super a myslím, že je využitelná i na konturování.
    Maru
    ultimatechic.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem pak koukala, že je to odstín dobrý i na kontury, určo zkusím :)

      Vymazat
  9. hezkýý..:) možná si další krabičku koupim..:)

    OdpovědětVymazat
  10. Tyhle tvoje vida mám moc ráda!:)

    OdpovědětVymazat
  11. Já si objednala první krabičku krásy asi před pěti minutama. Nevěděla jsem nikdy, jestli senzabox nebo ladybox, takže teď jak má být revoluční edice Just Married jsem neodolala :)

    withthecharm.blogspot.cz - giveaway

    OdpovědětVymazat
  12. Opět pěkné video. :)
    Jsem zvědavá na spojení Senza a Lady boxu. :)

    OdpovědětVymazat
  13. to já jsem našla v krabičce úplně šílený cihlový odstín. spokojená jsem jen s krémem a balzámkem, ale aspoň to něco :) ... jo a ony jsou tam ještě vzorky šamponu? :D ty jsem nějak nenašla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo ty letáčky se vzorky byly pod tím chroštím :D ;)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)