pondělí 22. července 2013

Fixujeme s Dermacolem.

Pěkný podvečer!

Konečně, po hodně dlouhé době používání, bych vám ráda představila další z mých velkých objevů, kterým je Transparentní fixační pudr od Dermacolu. Už je to dávno, co jsem o něm poprvé četla na blozích chválu, ale tak nějak jsem se pořád neměla ke koupi.. až to za mě vyřešil zase jeden box :) A odteď už jsme stálí partneři, on mi totiž skvěle pomáhá..


Oficiální popis: Lehký transparentní pudr obsahuje vzácné pigmenty pro dosažení sametového vzhledu pleti. Zafixuje make-up, zabrání vzniku mastného povrchu během dne. Pleť po nanesení působí pěstěnějším dojmem a make-up je chráněn proti doteku během celého dne. Součástí každého pudru je labutěnka s praktickým štětečkem pro jednoduchou a rychlou aplikaci. Je transparentní, takže nezmění barvu vašeho make-upu. Vhodný pro všechny typy pleti, hypoalergenní, bez parfemace. Zvoleno výrobkem roku 2007 Asociací vizážistů a stylistů ČR.


Jak jsem řekla už na začátku, nyní jsou z nás obrovští kamarádi. Chvíli mi tu ležel neotevřený a pořád jsem tomu nějak nedůvěřovala. Nakonec jsem jej tedy otevřela, labutěnku a štěteček jsem rovnou vyndala a "zahodila", vyměnila jsem je za klasický kabuki štětec a začala jej používat. A když už jsem jej konečně vyzkoušela, nestačila jsem se divit! Nejen že pudr samozřejmě nezmění vaší barvu, je průhledný a není jednoduše vidět, ale také jsem měla na první pohled krásně sametovou, matnější a na dotek hezky jemnou pleť. Opravdu je vidět rozdíl s ním a bez něho, toho rozdílu si všimlo i pár lidí v mém okolí. Pleť vypadá prostě hezky pěstěně, ale přesto to působí velmi přirozeně. Protože je transparentní, nepočítejte se sjednocováním a nebo krytím (ač to, že se prodává ve dvou odstínech může býti matoucí). Výdrž make-upu se také výrazněji prodlouží, neříkám, že to je závratná doba, ale jako ano, opravdu je to lepší. Momentálně tedy v těch vedrech mi make-up nezachránil ani tenhle pudr, ale při normálních teplotách je tam rozdíl znát, obvykle jsem si dříve do pár hodin make-up setřela (mám totiž celkem tendenci sahat si na obličej), ale po aplikaci tohoto pudru se vracím navečer domů ještě s dost slušnou vrstvou make-upu. Nemám u tohoto pudru nejmenší problém s vysušováním, šupinky ani žádné neplechy mi také na pleti nedělá, prostě mám jenom dokonalou (:D) pleť. Menší problém mám jen s balením, ač jsem všude četla jak je to super, já jsem super neohrabaná a blbě se mi z toho ten pudr dostává, sype se mi dost okolo. Já šikovná si ještě vyhodila tu vrchní samolepku a teď mi tam ty dírky nic nekryje, takže např. při otočení vzhůru nohama se mi ho hromada vysype do víčka, pokud to nezakryji labutěnkou.. No prostě to balení pro mě není nejlepší. Ale asi mu to odpustím!


Sečteno podtrženo: Tohle je pro mne opravdu pecka. Jsem ráda, že jej mám a až dojde (což bude doufám za dlouho), rozhodně si ho opět pořídím. Narazila jsem na několik srovnání tohoto pudru s těmi high end a většinou vyšly všechny nastejno, takže aspoň mě nemusí mrzet, že žádný dražší nemám :)

Seženete buď zde nebo v drogériích ve stojanech zn. Dermacol. Cena se pohybuje okolo 200 Kč za 13,5 g.

Co vy a transparentní pudry? Používáte? Jaký je váš oblíbenec?

20 komentářů:

  1. Přemýšlela jsem nad ním, nakonec si ho koupila kamarádka a já mám transparentní od Catrice, který je dobrý ale můj jediný transparentní, takže nemám srovnání..;)

    OdpovědětVymazat
  2. mně tyto sypké pudry nejsou příliš sympatické.. nevím proč. i když věřím, že tento je opravdu dobrý, čtu na něj zatím samou chválu.. ale mě prostě neláká.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento pudr mám a jsem s ním moc spokojena. :) Také tedy nemohu porovnat s jiným transparentním a jen bych podotkla, že ty dva odstíny jsou opravdu matoucí, já jsem si šla pro fixační pudr a vůbec jsem u poliček s Dermacolem nevěděla. :D :/ Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  4. Bude určitě skvělý, ale já mám raději kompaktní pudry.

    OdpovědětVymazat
  5. Taky mám problém s balením, občas trochu vytřesu na zem...ale jinak fixuje a matuje perfektně :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mám ho také a je super!
    Naprosto s tebou souhlasím. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nepoužívam ani make-up, nie to ešte púder :) A pekný to má štetček :3

    GiveAway with Oasap.com !! → http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/2013/07/oasap-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  8. Používám jen transparentní, momentálně Clinique. Ale Dermacol přidávám na seznam, za tu cenu! :-)

    VELKÁ giveaway

    OdpovědětVymazat
  9. Takový pudr jsem ještě nikdy nepoužívala a nijak mě to ani neláká..:)

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadá super:) Já moc nepudruju, a pokud ano, tak používám pudr od Clinique. Kdysi jsem měla transparentní pudr od Laury Mercier a ten byl vynikající, škoda, že se tahle značka neprodává u nás:(

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj :) mám úplně stejný problém :D v šuplíku mi leží skoro nedočtený, protože si nerozumíme s balením a pudr se mi sype všude :D. Ale když to teď čtu, tak mu dám ještě šanci :)
    nikkiroses.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Tenhle pudr je moje stálice, miluju ho :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak fixační pudr od Dermacolu říkáš... tos mi zas nasadila pěknýho brouka do hlavy! :) Mimochodem - jaký je tedy smysl těch dvou odstínů, když nijak nebarví? Je to třeba na různé typy pleti nebo tak nějak...?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že ten druhý odstín je asi pro úplně ty tmavé typy pleti.. to by možná tenhle světlý mohl být vidět :) Ale jinak většině asi sedne tenhle :)

      Vymazat
  14. Já ho mám a souhlasím s tebou do puntíku :)!

    OdpovědětVymazat
  15. Také ho mám, ale momentálně ho nepoužívám, protože jsem opálená a dělá mi obličej bohužel o dost světlejší ikdyž ho aplikuji opravdu něžně..Jinak si ho nemohu vynachválit :)

    OdpovědětVymazat
  16. Já jsem s ním spokojená.Jen ťuknu trochu na "sítko" a on se dostane na povrch a pak jen stětcem nanesu,žádný problém.Labutěnku na něm nechávám,aby se nesypal.

    OdpovědětVymazat
  17. nemám vzťah k sypkým púdrom ale možno raz vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
  18. Jsem ráda, že jsem na tvoji recenzi narazila, určitě ho vyzkouším ;)

    OdpovědětVymazat
  19. Ja ten puder mam tiež a je super :)

    http://kiandkus12.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)