pátek 28. června 2013

Fiorello tvářenka - Gabriella Salvete.

Pěkný páteční podvečer!

Po nějaké době opět recenze. Dnes na tvářenku, kterou už vám chci nějakou dobu ukázat. Leží mi tu již několik týdnů, pořád na ni koukám, ale pořád jsem se k recenzi nedostala, tak snad konečně :)

Jedná se o tvářenku Fiorello od Gabrielly Salvete, v odstínu č. 02. Na to, že jsem tvářenku vybírala při umělém světle, zvolila jsem opravdu hezký odstín. Musím se poplácat po rameni :D



Oficiální popis: V elegantním obalu je zasazena godeta s novou kompaktní texturou růže na tvář. Je jemná a příjemná na dotek, odolná proti vlhkosti. Po nanesení výborně přilne k Vaší pleti, je dlouhodržící. Obsahuje vitamín A a E.

Obal je jednoduchý, umělohmotný (i když je to ten pevnější plast), průhledné víčko a "stříbrný" spodek. Nic extra elegantního na tom nevidím a přiznám se, že kdybych nebyla ten den na lovu vyloženě produktů GS, asi bych si té tvářenky ani nevšimla, obal moji pozornost nijak nepřitáhl a obal prodává, co si budeme povídat, že jo. Ve tvářence samotné je vyrytá růže, která zdobí i obal, to už vypadá celkem hezky. Tvářenka je ve starorůžovém odstínu s nádechem do lososova a obsahuje slabý stříbrný shimmer. Ale opravdu velmi slabý, na tváři téměř neviditelný. Pro jeho objevení je potřeba vzít lupu :) Je to strašně krásná a pro moji pleť velmi přirozená barva. K mým růžovým tvářím se podobné odstíny hodí nejvíce.



Tvářenka je pudrová, velmi jemně namletá a téměř nepráší. Pigmentací je na tom velmi dobře, aplikace je bez problémů, dá se krásně zapracovat a rozetřít do ztracena. Nesmí se to s ní ale přehánět nebo budete mít tváře jako Marfuša :) Chce to opravdu jemně, já většinou jen tak dvakrát ťupnu, pro přirozený vzhled to skutečně stačí. Výdrží je na tom také celkem dobře, takovou tu klasiku, běžný pracovní/školní den s odpoledními aktivitami, vydrží, i když k pozdnímu odpoledni se začíná pomalu vytrácet. Takže máte-li před sebou dlouhý den, nezapomeňte ji přihodit do kabelky.

Nebudu tvrdit, že jde o nějaký zázrak, ale zase nemůžu říct, že by byla špatná. Je to takový zlatý střed, spíše lepší než horší. Jen si myslím, že je opravdu škoda jejího obyčejného obalu, určitě by si zasloužila něco lepšího :) V akci ji můžete vidět třeba tady nebo tady.

Její cena se pohybuje kolem 100 Kč, k sehnání v drogériích Rossmann, Teta a určitě i jinde.

Co vy a tvářenky GS? Máte s nimi zkušenosti?

P.S. Odstínově nejvíce sedí třetí a čtvrtá fotka.

8 komentářů:

  1. Super,nikdy jsem na ni nenašla recenzi nejákou pěknou,koupila sem si ji před týdnem a je to moje asi druhá tvářenka,pedtím jsem je totiž nepoužívala,jen bronzer.Mám odstín 04 a je to krásná starorůžová barva :) jsem s ní spokojená,pigmemtace velmi dobrá si myslím na drogerkovou tvářenku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pigmentace je dobrá, to určitě :) i ty odstíny jsou pěkné a použitelné.. jen je prostě škoda toho obalu, protože prostě nezaujme :D

      Vymazat
  2. Odstín je krásný, ale s mými pihami nejsou tvářenky skoro poznat. :) Spíš používám bronzer.

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá dobře ale jak říkáš ty, taky bych si jí v obchodě vůbec nevšimla pro ten nezajímavý obal ale teď se na ní zaměřím :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem po ní už několikrát pokukovala, ale ten obal mě vždy vyloženě odpudil... Jinak v akci vypadá moc pěkně :-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)