čtvrtek 13. června 2013

Tělové mléko Honey - Fleur de Santé

Pěkný podvečer!

Tentokrát již avizovaná recenze na Vyživující tělové mléko s medem, o kterém jsem psala v nedávném článku o propadácích. Mléko je od značky Fleur de Santé a nacházelo se v jedné z dřívějších edic SenzaBoxu. Nějakou chvíli mi tu leželo, ale konečně se na něj dostalo. Musím říci, že jsem se na něj celkem těšila, tak se podívejme, jak to s ním dopadlo.


Oficiální popis: Jemně parfémované vyživující tělové mléko s medem. Luxusní složení zanechá pleť provoněnou a hydratovanou. Vhodné pro suchou pleť. Pro nejlepší výsledek používejte spolu s Medovým sprchovým gelem.



Mléko se mi od samého začátku celkem zamlouvalo, ale pak přišlo bohužel pár problémů. Začnu parfemací. Med já mám opravdu ráda, ale v tomto případě je to vůně opravdu slušně upravená. Po prvním přičichnutí mne ta parfemace málem položila, strašně moc mi připomíná spreje proti hmyzu, jako třeba Raid. Úplně si pamatuji, jak jsme tenkrát za mlada chodili s babičkou do lesa a těmito spreji a olejíčky se natírali.. smrděly přesně takhle :D Naštěstí po natření se vůně hezky rozleží a po chvíli začne být cítit med :) Mléko je takové hustší konzistence, řekla bych, že je to takový našlehaný krém. Roztírá se však velmi dobře a pěkně rychle se i vstřebává. Pokožku zanechává na chvíli provoněnou a krásně hebkou. Hydratace je také fajn, pro nejsušší pokožku to asi nebude, ale jinak musím říci, že pro normální pokožku je hydratace dostačující. Teď přijde to obrovské ALE. Vadí mi jeho obal. Nejdříve se mi zdál super, pumpička je praktická záležitost, ale ve chvíli, kdy krém ubývá a pumpičkou už to dávkovat nešlo, mi začaly téct nervy. Doufala jsem, že to alespoň jednoduše steče, když ho otočím vzhůru nohama, ale bohužel. Jelikož jde o tužší krém, tak prostě nestekl. Tak bylo potřeba sklepávat jako blázen nebo rozříznout. Nakonec jsem to tedy sklepala a zbytek prstem vyšťourala, ale opravdu mne to stálo nervy. Takže už jenom kvůli tomu mi ten krém vadil a opravdu už nikdy více. Zlaté tuby a kelímky!


Závěrem tedy musím říci, že krém špatný není, ale ani to není nijak ohromující záležitost. Obal mne vytočil a už jenom kvůli němu bych si ho znovu nekoupila. K sehnání tady, 200 ml stojí 229 Kč.

Co vy a toto mléko? Máte s ním někdo zkušenosti? Máte raději pumpičky/tuby/kelímky?

13 komentářů:

  1. já se po nšm osypala, to mluví za vše...
    pro suchou kůži to vůbec není,musela sem se mazat 2x po sobě
    Takže pro mne propadák...
    Zajímao by mě, jaké látky použili na parfemaci, nejen, že to trochu smrdí, ale navíc jako med mi to nepřijde

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, až tak jo? :-/ No tak to je teda děs. A s medem to opravdu moc společného nemá no..

      Vymazat
  2. Taky jsem ho měla z SB, produkt jako takový fajn, ale to balení... pumpička ze začátku super, na konci to prostě nešlo vyšťourat... mám v něm asi ještě na jednu aplikaci, ale prostě se k tomu nemám jak dostat :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tak, nejdřív z pumpičky nadšení a potom se z toho ježí i vlasy :D

      Vymazat
  3. vidím ho prvý krát a neviem či by som ho skusila :)

    OdpovědětVymazat
  4. já z něj byla naopak nadšená a to hlavně a především z té pumpičky (a z té boží vůně)...ale možná, že až se budu blížit na dno a budu řešit to stejné, změním názor :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidíš, třeba ti to půjde.. ale zatím co jsem všude četla, tak ke konci je pumpička na nic.. :D

      Vymazat
  5. Mám masku na vlasy, kterou používám jako kondicioner v kelímku a u něj bych naopak ocenila cokoliv jiného kromě kelímku. Rozšroubovat ho v koupelne a zase zavřít je docela náročný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je fakt, že kelímky ve sprše nejsou nic dobrého.. ale zase mám ráda, že to z toho dostanu do posledního zbytku, takže to vždycky přežiju :)

      Vymazat
  6. S tímto zkušenosti nemám, ale pumpička se mi velmi zamlouvá (ačkoliv je pravda, že je nepraktická). :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)