úterý 11. června 2013

Oblíbenci za květen - video.

Pěkný úterní podvečer!

Po pořádné dávce učiva, které mne dnes potkalo, vám přináším video a pár fotek týkající se oblíbenců za minulý měsíc. Původně mělo jít opět jenom o klasicky psaný článek s fotkami, ale když jsem viděla, kolik těch oblíbenců bylo, rozhodla jsem se to shrnout ve videu.. :) 


Vše důležité je v něm snad řečeno, takže dodám jenom pár fotek, včetně odkazů na recenze.


 Laky na nehty Etude House - recenze
Rtěnka Color Riche 308 Crimson Carpet - recenze
Ostatní recenze jsou v přípravách.


Sprchový gel ve spreji Balea - recenze
Krém na nohy s ureou - recenze
Ostatní recenze se připravují.

A co jste si v posledním měsíci oblíbili vy?

29 komentářů:

  1. Ten gel Balea budu muset vyzkoušet! Stejně jako CHI, na to se chystám už nějakej ten pátek :)
    A ty zmrzlinový laky vypadaj skvěle! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli se ti líbí láčky, tak se tu zastav během příštího týdne :)

      Vymazat
  2. Takisto som si povedala, že musím už skúsiť ten krém s Ureou, keďže ho tak dlho sopevuješ... a mám krém od essence, s ktorým som nadmieru spokojná naozaj mi vyhovuje a myslím si, že naozaj dobre hydratuje :-)Inak video, skvelé ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krém Essence vůbec není špatný, škoda že je nemají v prodeji po celý rok :( Jinak Baleu s ureou zkus, za těch pár korun je super ;)

      Vymazat
  3. lak colorama 150 mám doma taky a hrozně jsi mě navnadila, že si ho snad půjdu hned nalakovat.. snad budu taky slavit úspěch :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si ho plánuji znovu nalakovat, ta barva je skvělá :)

      Vymazat
  4. tyjo asi fakt budu muset vyzkoušet ten deodorant, strašně jsi mě na něj nalákala :D
    CHI mám taky a mám ho hrozně ráda! určitě si pořídím velký balení, protože ho teď používám snad každý den. a podle mě je o 100% lepší jak Biosilk, protože po tom se mi vlasy nelíbily - já jak je mám husté, lesklé a mám jich hodně, tak najednou jsem ty konečky měla jako klouzačku, strašně ale strašně jemné, no hrůza. CHI sice taky zjemní, dodá lesk atd, ale jiným a pro mě lepším způsobem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se zdají ve vlastnostech hodně podobné, ale je fakt, že CHI se mi prostě zamlouvá více.. nejen svojí vůni, ale mám z něho takový lepší pocit :D

      Vymazat
  5. wau tie laky! už len tá flaštička vyzerá lákavo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli se ti laky líbí, tak se tu zastav příští týden ;)

      Vymazat
  6. Já jsem stínová...a říkala jsem si:nebudeš utrácet. A stejně jsem si ty růžový color tattoo maybeline koupila, jsou nádhrerný, nedám bez nich ani ránu. Podle mě budou slušet každýmu. Ještě čekám až mi dojde stín od macu, který jsem koupila za docela dobrou cenu na blogsale a myslím že pink gold (:-/)nahradí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou opravdu úžasné, plánuji svoji sbírku CT rozšířit, protože je to fakt skvost ve sbírce :) i když chápu, že Mac je asi jiná :)

      Vymazat
  7. někde na netu jsem (náhodně) našla tvoje fotky, kde jsi jako blondýna s mikádem. Hrozně moc ti to seklo. Mnohem lepší než tenhle účes. nešla bys do toho znova? K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tý jo, někde kolují mé fotky? Sakra :D Už je to dávno, co jsem měla mikádo, zatím o něm znovu nepřemýšlím, ale kdoví.. třeba mě časem dlouhé vlasy omrzí :)

      Vymazat
  8. Ty laky na nehty jsou úžasný! :) Na krém na nohy s ureou nedám dopustit.

    OdpovědětVymazat
  9. Ten krém na nohy musím konečně vyzkoušet. Slyším na ně nej jen chválu. Zítra asi razím do Dmka.... Colorama laky jsou jedny z nej , které mám! Miluju je ♥ Na rimmel 60 seconds se chystám v pátek, mají na ně v Tetě 25% slevu ( a nejen na ně, ale jak to vypadá tak na celou dekorativní kosmetiku Rimmel). A z tohoto seznamu ještě mám také vyzkoušenou rexonu a jsem moc moc spokojená!

    OdpovědětVymazat
  10. hmm už by asi fakt bolo na čase color tattoo vyskúšať :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ty stíny od Essence jsem taky ulovila a ač jsem zvažovala, co si vybrat, rozhodně nelituju. Fakt krásně oči rozzáří :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Ty laky, jak vypadají jako zmrzlina, jsou krásný :)

    OdpovědětVymazat
  13. ahoj, chcem sa opýtať, či aj tebe ten túž color riche L´P tak "smrdí"... a pekný deň prajem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, no ta rtěnka má takovou hodně zvláštní intenzivní sladkou parfemaci, která mne poprvé taky uhodila do nosu.. ale zvykla jsem si na ni a nijak extra mi nevadí :)

      Vymazat
    2. no ja si snáď ani nezvyknem :D
      jo a vlastne, dnes som bola u nás v DM a celkom som sa pousmiala nad tým, že tu tebou spomínané limitované krémy od Essence majú ešte v dosť hojnom počte...ak by si mala záujem vyskúšať zvyšné dva (karamel a latte), napíš mi kontakt...rada ti ich pošlem (bezodplatne, samozrejme..). Osobne mi najviac voňal ten, ktorý máš ty, ale ak by si ich chcela vyskúšať, nemám problém :)

      Vymazat
    3. Tak to je špatný... :D Ale jinak je odstínem krásná, tak jí dej šanci ;)
      Děkuji moc moc moc za nabídku, jsi opravdu moc milá, ale momentálně tu mám takových krémů (a další na cestě ke mně), že netuším, kdy to zvládnu spotřebovat.. :) Nerada bych Tě obtěžovala a nechci aby mi tu zbytečně ležely, protože než bych se k nim dostala, tak tu bude další zimní limitka.. :D Ale opravdu moc děkuji za ochotu, vážím si toho! :)

      Vymazat
  14. S tou Rexonou to máme rovnako, tiež si to odmietam dávať na noc, ale cez deň to funguje úplne v pohode (aj keď na priamom Slnku som sa pri polhodinovej rýchlej ceste do mesta spotila), určite zatiaľ najlepší antiperspirant, čo som vyskúšala (okrem Dricloru).

    OdpovědětVymazat
  15. Ahojky:) chtěla bych se zeptat, kde jsi sehnala ten krém na ruce od Essence:))Díky za odpověd:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od své čtenářky, v prodeji nejsou, byla to zimní limitka :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)