pondělí 24. června 2013

Haul video + MUA u nás.

Pěkný pondělní podvečer!

Nějak spontánně jsem včera natočila video o novinkách v mé sbírce. K několika věcem jsem měla potřebu se vyjádřit a takhle to bylo nejlepší. Takže kdo chce, může se podívat, na co všechno vás v budoucnu čekají recenze :)



A dál tu pro vás mám jednu skvělou zprávu. Všichni, kteří by rádi vyzkoušeli kosmetiku MakeUp Academy - MUA, (a jsou na tom s objednáváním ze zahraničí stejně jako já) budou mít brzy příležitost ji vyzkoušet. V září se u nás totiž rozjede oficiální e-shop této značky! Je to vážně skvělá zpráva a už se opravdu těším, až se to rozjede. Prozatím můžete sledovat jejich FB stránky a nebo se přihlásit k odběru novinek na jejich stránkách. Přihlásíte-li se k odběru novinek a nasdílíte odkaz, zapojíte se do soutěže o MUA nákup zdarma! A to už se vyplatí! :)

Toť pro dnešek vše, přeji hezký zbytek dne!

Máte s některým z produktů ve videu zkušenosti? Těšíte se na MUA shop u nás?

15 komentářů:

  1. Značka Natura Siberica mě hodně zaujala, asi si taky něco objednám :)

    OdpovědětVymazat
  2. o Natura Siberica už jsem na pár blozích četla a chystám se na ni, za měsíc jedeme do Moskvy, tak udělám nájezd na jejich obchod, tam toho budou mít asi ještě i víc a všechno očichám a vyzkouším :)

    Little Gem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé no tak to bude ráj, to se máš :) Určo se tam zastav, ono to tam navíc bude asi i o něco levnější ;)

      Vymazat
  3. Jé, tak aspoň, že máš z Famous radost, i když to zvorali :)

    Já se svoje "špatné" stíny rozhodla věnovat do soutěže: http://svetpodles.blogspot.cz/2013/06/giveaway-mua-famous.html ;)

    P.S. Ten konec je nejlepší! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš že mám, bez tebe bych se k Famous asi ještě dlouho nedostala :) ještě jednou děkuji!

      Vymazat
  4. Famous jsem taky měla chuť objednat, když měli nějakou tu akci za 1/2 ceny, lákaly mě hlavně tvářenky, ale nakonec jsem to nechala plavat. Nejsi jediná, u koho vidím, že výrobky přicestovaly na padrť, to by mě teda hodně zklamalo, zvlášť když říkáš, že eshop ignoruje reklamace :-(

    Natura Siberica určitě časem taky vyzkouším, celkem tuto značku všichni chválí, tak jsem taky zvědavá.

    Závěr videa je sympatický, já bych na to fakt neměla :-D Člověk si uvědomí, že natočit takové video není jen tak. Tvoje videa jsou mi příjemná a poslouchám Tě ráda, jsi šikovná :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo taky už jsem právě viděla i u jiných to rozbité zboží.. nechápu co s tím dělají :-/ Jinak jo no, videa nejsou jen tak, jak si každý myslí.. :D teď když mám program na úpravy tak u toho můžu dělat blbosti :D předtím jsem se musela hooodně snažit, protože jedna blbá chyba = přetočení celého (třeba půlhodinového) videa :D A děkuji, jsi milá! :)

      Vymazat
    2. A jak to vlastně přišlo zabalený? Já co jsem třeba objednávala MUA, tak to sice přišlo v obyčejné bublinkové obálce, ale každý jednotlivý kousek byl pořádně obalený snad ve 2 vrstvách bublinek navíc a vše v pořádku.

      Vymazat
    3. Jo tak to nevím, přišlo to k Sabče domů, která mi to pak přeposílala.. ale myslím, že psala, že to bylo jen nějak v krabici nebo v obálce poházené.. nechci teda kecat, ale myslím že tak nějak mi to psala.. :-/

      Vymazat
    4. Tak jestli to jen tak naházeli do krabice/obálky, ve které se to cestou tlouklo o sebe, pak není divu, že to všem chodí rozmlácené. No, tak to myslím, že objednávku radši riskovat nebudu, škoda.

      Vymazat
  5. v tomhle videu ti to neuvěřitelně sekne!! Máš vážně super vlasy a nehty!:)
    to rozsypané zrcátko muselo vážně zamrzet, ale střepy nosí štěstí!:D :)


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si to se střepama řekla.. :) Děkuji, jsi milá!

      Vymazat
  6. moc pěkné video, tvoje "hauly" mě nejvíc baví :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zas jich moc nedělám, tohle je tuším teprve druhý :) ale včera jsem si zas nakoupila, že bych klidně mohla udělat další :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)