středa 26. června 2013

2 years.

Včera to byly přesně dva roky. Dva roky od prvního článku na tomto blogu.

Od té doby se mnohé změnilo. Ty dva roky byly dlouhé a přesto krátké. Byly šílené, ale přesto úžasné. Přestože mi občas hlavou proletí myšlenka na konec a občas blog proklínám, nedokázala bych přestat, protože jeho tvorba mě baví a naplňuje stejně jako na začátku, ne-li více. :)

Jsem ráda, že tu se mnou jste, čtete mé výlevy, reagujete na mé články, sledujete má videa.. Věnujete mi svůj drahocenný čas a toho si nesmírně vážím! Blog mne baví díky vám, protože vy tomu dodáváte šťávu! :) 


Děkuji za všechno! Je to pro mne splněný sen, opravdu. Když jsem blog zakládala, ani jsem na to nepomyslela. Sledovala jsem se zájmem blogerskou scénu a každý, kdo měl více než 100 čtenářů, byl pro mne bůh :) Nenapadlo mě, že sama přesáhnu hranici stovky, poté pětistovky a 900? No ty jo, vůbec to nechápu. Pořád mám pocit, že si to nezasloužím a je dle mého spousta holek, které si to zaslouží více než-li já. I když se snažím vydat ze sebe maximum a ty dva roky mne stály mnoho sil a času, pořád to není ono. Plánuji pár změn, tak snad budou k lepšímu :)


Sfoukávám svíčku na pomyslném dortu a do dalšího roku přeji svému blogu následující: aby sem nadále chodili tak fajn lidé jako nyní, aby vás to tu bavilo, abych vás nenudila a ze sebe vyždímala maximum.

A teď končím nebo se dojetím rozbrečím :)

37 komentářů:

  1. Ty si všech 900 zaslužíš ! Přejhi blogu ať se těší takovému "zdraví" jako doposud ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, to to letí :3... Blogu i tobě přeju vše nejlepší a doufám, že příští blogovací rok proběhne přesně tak, jak si přeješ ;)

    OdpovědětVymazat
  3. jeeej všetko najlepšie :)) tvoj blog mááám veľmi rada a dufam, že nás ešte čaká veľa uspešných rokov s tvojim blogom

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji! Tvůj blog je skvělý a každého jednoho čtenáře si plně zasloužíš:-) Do dalších blogovacích let přeji jen to nej!!

    Ms. Blogger Eva

    OdpovědětVymazat
  5. gratuluji, dva roky už je dost dlouhá doba :) tak snad tu vydržíš ještě další roky! :3

    OdpovědětVymazat
  6. Velká gratulace a jen tak dál!! Strašně mě tvůj blog baví, tak pokračuj, protože stojí za to! :)

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
  7. to jsou pěkná čísla, posílám velkou gratulaci :)

    OdpovědětVymazat
  8. moc gratuluji :) já před pár dny oslavila teprve půl roku :) ten tak dál, hlavně hodně spokojených čtenářů a skvělých nápadů na články :)

    OdpovědětVymazat
  9. Myslím, že si to zasloušíš! Gratuluji!:))

    A jinak u nás na blogu stále probíhá giveway!:)

    OdpovědětVymazat
  10. Gratuluji a jen tak dál! Tvůj blog jsem začala sledovat nedávno a skoro každý den se tu potloukám abych si přečetla nějaké starší články a videa...moc se mi tu líbí!

    OdpovědětVymazat
  11. Skodulko, gratuluju a myslím, že si ten počet čtenářů naprosto zasloužíš :) Tvůj blog je jeden z mála, který sleduju denně, a tak nejen tobě, ale i sobě :)) přeju, aby se blogu i nadále takhle dařilo a tebe to nepřestalo nikdy bavit :) Byla by to pořádná škoda ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Jen to nejlepší blogu i Tobě, Klári! Zasloužíš si to a já můžu být jen pyšná, že mám tak úspěšnou kamarádku :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Klárko, moc gratluji a doufám, že tu společně budeme "sfoukávat" mnoho dalších svíček:)

    OdpovědětVymazat
  14. <3 Krásné blogovýročí přeji!

    OdpovědětVymazat
  15. Jééva :) Tak tedy hodně štěstí v dalších blogerských letech, těším se na další články :)

    OdpovědětVymazat
  16. Gratuluju k výročí a musím říct, že ti to na fotkách moc sluší, jsi krásně opálená a máš už pěkně dlouhé vlasy ;)

    OdpovědětVymazat
  17. Jsi moc milá blogerka, proto tě máme rádi.

    OdpovědětVymazat
  18. A teď už skutečně brečím :) Děkuju vám všem za tak krásná slova a doufám, že se tu budeme nadále setkávat! Děkuju, jste opravdu zlaté! :*

    OdpovědětVymazat
  19. Přidávám se ke gratulacím, blogu přeju všechno nejlepší k narozeninám :-) A Tobě spoustu inspirace a chuti do budoucna. Já Tvůj blog objevila celkem nedávno a moc se mi líbí, jsi sympatická, tak určitě při volných chvilkách budu projíždět i starší články a videa :-) A na těchto narozeninových fotkách Ti to moc sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Gratuluji k výročí! Myslím, že si tolik skvělých čtenářů určitě zasloužíš :)

    OdpovědětVymazat
  21. To je super, určitě si to zasloužíš né že ne :) Mám tě hrozně ráda, vždycky si třeba vzpomenu na to, když jsi začínala s videama a byla jsi tam taková nervozní a tak a kde jsi teď! takový pokrok :) Moc se líbí, že si na nic nehraješ a jsi svá a sympatická :)

    OdpovědětVymazat
  22. Gratulujem, máš úžasný blog, jeden z najlepších :)

    OdpovědětVymazat
  23. Gratuluji Tobě i blogu. :)
    Tím, že tě sleduji od naprostého začátku, tak vidím, jak se blog postupně měnil a od svělého ještě ke skvělejšímu. :) Jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  24. Gratulujem :) Do budúcna blogu a aj tebe želám len to naj :)

    OdpovědětVymazat
  25. Gratuluju. Těším se hlavně na další videa :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Kdyby si nepořádala každý měsíc sponzorovanou giveaway, tak to u 100 čtenářů zůstane, velkej nose :) A doporučuji míň oranžády na obličej ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sklapni,ty máš určitě místo xichtu prdel proto tu ani nemáš fotku...já sice taky ne,ale na facu jo :D Sabriella.

      Vymazat
    2. Čoveče, nechci ti vyvracet tvé super názory, ale než příště budeš blbě žvanit, ověř si fakta a zkus přemýšlet ;) oranžáda je možná tím, že světelné podmínky nejsou ideální, nikoliv make-upem (stejný make-up používám měsíc a na všech ostatních fotkách je úplně normální) a sponzorované giveaway tu byly doteď dvě, v době kdy už jsem čtenářskou základnu měla, jinak by mi nikdo nic do giveaway neposkytl.. takže mi tu debilně nežvaň a radši přemýšlej, uděláš líp! :)

      Vymazat
    3. Laky Etude House, Colorama, krémy Garnier, Schwarzkopf. Nauč se počítat ;)

      Vymazat
    4. To je tak ubohý útočit na vzhled, za to ty budeš asi dokonalá, že hvězdo??!! Závist a nepřejícnost nejsou hezké vlastnosti, to tě rodiče nevedli ke slušnosti? Určitě jsou hodně pyšní, fujtajxl:-!

      Vymazat
  27. moc ti gratuluju Klárko! :) doufám, že tu budeš s námi ještě hodně dlouho a přeju ti, ať se brzy dočkáš té 1000! :) mimochodem máme blog téměř stejně dlouho, já budu slavit v polovině července :)

    OdpovědětVymazat
  28. Gratuluju Klárko :) Je vidět, že se blog líbí. Neříkám, že úplně u každého článku nebo videa skáču našením dva metry do vzduchu, ale vlastně mám Tvůj blog ráda, líbí se mi, že jsi přirozená a fajn, Tvoje články mají obvykle hlavu a patu a nejsou jak přes kopírák, jako to někdy člověk vidí na jiných slavných blozích (jo, nebála bych se ten Tvůj označit za jeden z těch "slavnějších" :)). Držím palce, ať Ti to jde a baví Tě to jako do teď. Jo a ty fotky jsou prima, jsi na nich hrozně roztomilá :)
    Príma den přeju!
    x

    OdpovědětVymazat
  29. Milá Klárko, přeju tobě i blogu všechno dobré, hodně nových čtenářů a hodně milých komentářů od těch stávajících. :) Jsi výborná blogerka, tak věřím, že si úroveň nadále nejen udržíš ale půjdeš ještě nahoru ;) A omlouvám se za svoji absenci v komentování, měla jsem toho teď hodně.

    OdpovědětVymazat
  30. Jsi úžasná, pořád tě sleduju, moc ti to přeju!! :) Hodně úspěchů i nadále. :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)