středa 22. května 2013

Slunná broskev - Balea.

Pěkný středeční podvečer!

Počasí se nám nějak pokazilo a tak si dneska dáme alespoň slunnou recenzi na mého oblíbence. Určitě jste si tohoto kousku všimli už v mých oblíbencích za duben.. No a protože jsem úplně na dně balení, je čas vám o něm blíže poreferovat, takže se dnes podíváme na Sunny Peach tělový krém od privátní značky DM drogérie Balea. Určitě to všichni znáte...

Kdo mě sledujete déle, tak určitě víte, že už jsem dříve měla těchto tělových krémů více - zkoušela jsem limitovanou Afriku a poté jsem se hýčkala modrým kokosákem. No a další v pořadí přišel tenhle oranžový kluk..


Co na těch krémech tak miluju?
  • jednoduché balení, ze kterého dostanete i tu poslední kapičku krému. Žádné složité dolování nebo rozřezávání tuby a obalů.. Prostě šroubovací víčko, které dostanete dolů a vyhrábnete z pixly úplně vše...
  • nízkou cenu. Ano, ta cena je opravdu ve velkém nepoměru ke kvalitě těchto krémů. Za 500 ml krému s takovými vlastnostmi, jaké tyto krémy mají, je těch 60 Kč úplně směšných.
  • krásné vůně - ať už šlo o to s bambuckým máslem, kokosáka nebo tento broskvový, ty vůně jsou k pomilování!
  • dobrou hydrataci - tu jim může leckterý dražší krém závidět.
 


No, takže zpět přímo k tomuto broskvovému zázraku. Jde o oranžový krém řidší konzistence, který se krásně roztírá, do pokožky se velmi rychle vstřebává a zanechává pokožku krásně jemnou a provoněnou. Máte-li rádi broskve, tak tohle je určitě něco pro vás! Vůně je sladká, ale celkem věrohodná, broskve z něho jsou opravdu cítit. Mně se vůně líbí, ale musím přiznat, že postupem času mi občas trochu vadila, je hodně nasládlá a dost intenzivní, tak ne vždy mi to bylo po chuti.. Ze všech které jsem měla mi tahle jediná parfemace občas trochu vadila. Ale jako negativum to brát nemůžu, vůně je velmi individuální záležitostí :) Jak jsem psala výše, hydratace je opravdu super, pokožku mám zhydratovanou na celý den a provoněnou na dlouhou dobu. Vůně vydrží i pár hodinek po namazání, postupně slábne, až se zcela vytratí (cca po třech hodinkách).


Nemám mu naprosto co vytknout, tyhle krémy jsou prostě moje závislost. V tomto případě prostě kvalita předčí jeho cenu. Doufám, že nám krémy v drogériích nechají a nerozhodnou se je stáhnout z prodeje, to by mne fakt mrzelo! Určitě se k nim plánuji zase vrátit, jenom co se zbavím těch nasyslených zásob, které tu na mě čekají.. :)

Co vy a Balea tělové krémy? Máte s tímto zkušenosti?

28 komentářů:

  1. Taky jsem ho chtěla koupit, ale ještě mám skoro celý kokosový a ten s bambuckým máslem, nějak mi neubývají :D Ale na léto asi stejně neodolám a koupím i tento broskvový :)

    OdpovědětVymazat
  2. Už čtu několikátou pochvalnou recenzi, musím vyzkoušet! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě vadí dimethicone ve složení, ale jinak vypadá celkem lákavě.Já mám ráda másla od Alverde, která nejsou taky za špatnou cenu, ačkoliv teda vychází dráž než-li tyhle od Baley...
    somethingnewbyhelen.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na másla od Alverde se taky chystám kouknout, ale ještě jsem se k tomu nedostala.. :D Achjo :-/

      Vymazat
  4. Vypadá úžasně :) ;)
    Vyzkouším :)
    Děkuji za doporučení :))

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj :) hned jak sem ho u tebe v nákupech u tebe viděla, musela jsem pro nej letět a je naprosto boží :)
    Nikkiroses.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám Balea tělové krémy taky ráda, ale loni jsem si koupila grepový a občas mi taky vadila ta vůně, někdy mi přišla moc intenzivní, takže jsem ho nepoužívala moc často a ještě ho mám skoro plný :-/

    OdpovědětVymazat
  7. V tomhle kelímku jsem ještě žádný neměla... od Baley jsem měla jen tuby...a to s mandlovým olejem, který je super... a teď ten mangový (nový) který mě zklamal...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se některé ty tuby zdají horší.. :-/ tenkrát jsem taky už nějaké měla a ty nebyly tak dobře hydratující a celkově to nebylo nic moc.. tyhle kelímky jsou podle mě lepší! :)

      Vymazat
  8. Balea ma tak levne veci, ze se prave bojim zkouset, ale tohle vypada super!!asi do toho jdu:))
    rada bych se te ke mne na blog pozvala na giveaway o kozenou kabelku z Italie:)
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Některým věcem také moc nevěřím, ale mají pár pokladů, které za vyzkoušení určitě stojí ;) A děkuji za pozvání do giveaway!

      Vymazat
    2. Prosim tě u toho se nemáš čeho bát, maximálně ty produkty nebudou fungovat jak člověk čeká (neodličují, nekryjí atd.) ale určitě ti nehrozí nic čeho by ses bála (žádná alergie nebo osypání apod.) to jsem ještě u nikoho nečetla, že by se stalo a to Baleu u blogerek sleduju fakt hodně protože já sama na ní neskutečně ujíždím. Takže se určitě neboj, cena je na tom to úžasný a nemůžeš čekat zázraky spíš ve většině případů budeš příjemně překvapená a nebude ti líto těch "pár kaček" =)

      Vymazat
  9. Váhám, váhám... mazátek mám dost, ale tohle vypadá úžasně ! :) A hodně mě přesvědčuje ta hydratace ! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mám ten kokosový a jak si psala, tak je skvělý. Až ho doplácám a budou mít ještě tenhle tak si ho vezmu. Jsem zvědavá na tu vůni.

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám Grapefruit, vybírala jsem mezi tím a bambuckým máslem s arganovým olejem, nakonec jsem zvolila svěží ovocnou vůni, i když grepy bytostně nesnáším. Voní vážně krásně a mám pocit, že to snad nikdy nespotřebuju! Na namazání stačí opravdu trocha, hydratuje skvěle a ta cena! Sice jsem četla hodně názorů na to, že vůně na kůži nevydrží dlouho ale žíly se mi kvůli tomu opravdu nezkrátí. =))

    OdpovědětVymazat
  12. Mám doma kokosák a jediné co, tak asi hezky voní.. vždycky, když si tím namažu nohy tak mě pak svědí. A ani moc hydratační mi nepřijde teda.. prostě jsme si s kokosákem nesedli. Mým favoritem je NibFab máslo a tělová máslíčka z Bodyshopu! to už je o něčem jiném :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doporučuji už krém raději nepoužívat, můžeš mít alergickou reakci na nějakou složku.. ;) Nip+Fab jsou dobré, ale zase mi moc nevoněly :D

      Vymazat
  13. Já mám nějaké to mléko v tubě s různými oleji. Voní úžasně do orientální vůně. A fakt skvěle hydratuje, nelepí atd. Za těch pár korun je super :)

    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. vůbec nevypadá špatně. já bych se akorát koukla po jiné vůni. sice mám radši pumpičková nebo vymačkávací balení, ale za tu cenu... :)

    OdpovědětVymazat
  15. Já mám tenhle s bambuckým máslem a taky se divím, že má Balea takovou hydrataci :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Zrovna dneska jsem taky psala článek o tělovém mléku Balea, ale o limitované edici s makrónkama. Ani jsem moc tělových mlék nevyzkoušela, ale už teď mám Baleu ráda, hlavně kvůli ceny a vůni všech těch sprcháčů, krémů atd. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Měla jsem grapefruit, bohužel jeho vůně mi zhruba po týdnu začala strašně lízt na nervy, takže jsem si řekla, že velká balení od Baley už raději ne :D. Ale po tomhle jsem zrovna včera koukala, že bych to mohla ještě jednou zkusit, tak uvidím, jestli nakonec neodolám takovému kyblíku za opravdu nízkou cenu :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se u tak velkého balení může snadno stát, že přestane vonět.. :) U kokosu mi parfemace nevadila, tady u toho jsem byla trochu ráda, že se blížím na dno :D

      Vymazat
  18. Já tyhle kelímkový úplně miluju už jsem měla snad všechny Grepový, Kokosový, Broskvový a i ten Afrika a ten mi dokonce moje maminka kradla a to tělový "natírátka" úplně nesnáší, takže to je už co říct :)

    OdpovědětVymazat
  19. To tělové mléko voní skvěle! :)
    Jsem zvědavá jestli k nám do čr přijde i to borůvkové tělové máslo které má být také jako limitka...
    Neviděli jste ho někdo v dm? :)

    http://bobunka3liska.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eliško, dneska jsem másla okukovala a u nás měli jenom kokosové a tohle broskvové.. :) ale teda borůvka vůbec nezní špatně! Takže budu doufat.. :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)