sobota 4. května 2013

Lak na nehty č. 123 - Gabriella Salvete.

Pěkný sobotní podvečer!

Ráda bych vám dnes ukázala další lak na nehty, který se v mé sbírce ocitl. Už jste ho mohli vidět v oblíbencích za březen, od té doby se vlastně téměř nic nezměnilo, stále je mým oblíbencem a tak vám ho dnes představím.

Jedná se o odstín č. 123 od Gabrielly Salvete. Je to krásná perleťová béžovo-hnědo-oranžová barva, která je vhodná snad pro každou příležitost. Na nehtech působí velmi přirozeně a je opravdu celkem nenápadná. Přesto má své kouzlo a já si ji oblíbila. Sáhnu po ní vždy, když nemám chuť na výrazné barvy a nechce se mi nic vymýšlet nebo ve chvíli, kdy potřebuju mít trochu nenápadné, ale přesto pěstěné nehty. Líbí se mi, že ve stínu a na slunci vypadá odstín jinak.



Lak má řidší konzistenci, štěteček je úzký a delší, jde s ním lakovat celkem přesně. Lak plně kryje ve dvou silnějších vrstvách. Schne velmi rychle, po pár minutách je plně zaschlý, což mi maximálně vyhovuje. Problém je akorát v pruhování, které je trochu vidět, ale nejedná se o tak závažný problém (alespoň pro mě ne). Za co ho ale opravdu miluju je jeho výdrž. Ani tento lak GS nezklamal a vydržel mi bez velkých vad skoro celý týden. Odlakovala jsem ho asi po šesti dnech a to ještě nevypadal nijak extra špatně, měla jsem pouze ošoupané špičky.. Opravdu klobouk dolů, jestli je GS v něčem jednička, tak jsou to určitě laky na nehty. Čeká tu na mě ještě jeden, tak jsem zvědavá, jestli bude také tak úžasný :)


Pokud vás láká značka GS, určitě se skočte podívat do drogérií Rossmann, kde momentálně probíhají po celý květen akce na tuto značku. Koukala jsem, že tyto laky teď stojí kolem 50 Kč, kolekce Stars je k sehnání za 62 Kč.

Co vy a laky Gabriella Salvete?

11 komentářů:

  1. GS patří mezi mé stálice už spoustu let. Tenhle má moc fajn barvu ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Má moc pěknou barvu, která se k tobě hodí. :)

    OdpovědětVymazat
  3. GS jsem si poprvé koupila tento týden, nalakovala jsem si nehty, jenže jsem ještě ten den prala ručně hromadu prádla a myla nádobí... takže bohužel toto nevydržel, ale to se ani nedivím... ale jinak jsem jej měla přes den ve škole a krásně držel... hlavně jsem měla krásně pevné nehty, to mě překvapilo... :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jo, také mám jejich laky ráda. Navíc na maloměstě je to v drogérii skoro jediný schopný lak k sehnání.:)) Má opravdu slušnou výdrž a dobře se s ním lakuje.

    OdpovědětVymazat
  5. moc pěkný a vyzkouším ho (budu se snažit ho sehnat co nejrychleji) jsem ráda, že říkáš že vydrží tak dlouho ;)

    OdpovědětVymazat
  6. laků mám doma od GS asi 10 a všechny jsou super :))

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)