čtvrtek 23. května 2013

Ladybox - květen 2013 - video.

Pěkný čtvrteční podvečer!

K dnešnímu dni dorazila krabička krásy Ladybox a tak ani u mne na blogu se tomuto tématu nevyhneme.. Doufám, že ti co krabičky nemají rádi, tento článek přežijí, kdyžtak křížek v pravém rohu to jistí! :D

Jako obvykle jsem natáčela rozbalování boxíku, takže baví-li vás videa, tak můžete mrknout (klikněte na obrázek):


Všechno je ukázáno a řečeno ve videu, ale raději ještě své dojmy sepíšu a přidám fotky.

Krabička je stejná tvarem i barvou jako v minulém měsíci. Já ji v růžové barvě ještě neměla, takže další krabička do sbírky. Za chvíli se tu v krabičkách ztratím :D Dopis je stejný jako vždy, černý a zapečetěný.



Obsah je tentokrát hodně různorodý, najdete v krabičce od všeho něco - přes pečující, pleťovou, vlasovou až po dekorativní kosmetiku. Takhle se mi to vážně líbí, každý si najde to svoje. Největší radost mám určitě z tekutých očních stínů značky Lambre. Po této kosmetice pokukuji už hodně dlouho, naprosto mne fascinují jejich obaly a co všude čtu a slyším chválu i na samotný obsah, láká mě to ještě více. Konečně tak můžu něco od této značky vyzkoušet. V tomto případě se jedná o personalizovaný produkt, odstín jste si mohli vybrat už při objednání. Já jsem se rozhodla nechat to náhodě a nechala jsem se od tvůrců překvapit. A že mne překvapili opravdu moc mile! Vybrali tu nejkrásnější barvu. Určitě se můžete těšit na recenzi a stopro i na nějaké líčení. Další produkt, co mi udělal radost je produkt od Lee Stafford. Hodně profláklá vlasová kosmetika, takže moc ráda vyzkouším. Trochu mě mrzí, že ke mně došel lesk na vlasy, za suchý šampon bych byla raději.. Ale nevadí, i tak mám radost. Ve videu se raduji i z výživné tvarohové masky s medem od značky Le Chaton. No, tady přišlo po důkladném prozkoumání trochu procitnutí, protože ta parfemace je pro mne opravdu příšerná :-/ Po nanešení mi přijde vůně celkem příjemná, ale jak se to rozleží, tak je ta kozina příšerně cítit.. No uvidím, jestli se s tím na obličeji popasuju.. kdyžtak ji pošlu dál. Pochválit ale musím za skvělou personalizaci - maska vám dorazila podle vašeho typu pleti! Tentokrát mám radost i ze značky Palmer's. Předchozí produkt na strie mne neoslovil, vůbec mi nevoněl a přišel mi nijaký. Tady je parfemace o mnoho lepší a vypadá to zajímavě, takže se těším, až mléko prubnu. Co mne nenadchlo je Collagen Speciál s Elastinem od značky Iven Cosmetics, který už doma mám. Sice krásně voní, ale není to nic, po čem by mé srdce prahlo. Ale vyzkouším a uvidím. Sprchový gel/pěnu do koupele Duck Island vítám, je to pro mne zcela neznámá značka, ale opět mi moc nesedí vůně, WC čistič hadr. Ale já se s tím popasuju, kdyžtak to nechám příteli :D No a na závěr pěkná miniaturní pasta na zuby Marvis. Tak na tu se těším, vážení! Pasta je pěkně profláklá, tak jsem zvědavá, co mi se zuby udělá. Ještě zbývá zmínit pytlíkový vzoreček tělového másla Palmer's a jsme na dně krabičky.. A teď už nám nezbývá nic jiného, než zase čekat a těšit se na červnové vydání. :)


 Celkově bych tedy hodnotila kladně. Líbí se mi, že krabička obsahuje samé neznámé a těžce dostupné značky. Takhle má člověk příležitost vyzkoušet něco, k čemu by se jinak těžce dostával. Chválím také za povedenou personalizaci. V mém případě proběhla na jedničku. Velikost produktů je také velmi ucházející, na chvíli testování vám to určitě dá. Celkově mi nesedly dva produkty svojí parfemací, ale to je opravdu čistě můj problém, co nevoní mně, může vonět jiným.. Pak jeden produkt už doma mám, takže z toho se prostě radovat nedokážu.. ale zbytek velmi ráda vyzkouším.

Se vším všudy tedy u mne Ladybox pochodil tak na 80%, není to úplně ono, ale rozhodně nemůžu nadávat.

A co vy a Ladybox? Máte? Nemáte? Líbí se vám obsah? Co byste z toho brali?

Děkuji zastoupení Ladyboxu za poskytnutí krabičky k vyzkoušení.

12 komentářů:

  1. Pre mňa bol tento Ladybox prvým a nesklamal ma :) síce som sa nestotožnila úplne so všetkými produktmi ale väčšina potešila. Som veľmi spokojná s telovým mliekom od Palmer´s, ktoré mi úžasne vonia. Očné tiene mám v tom istom odtieni ako ty a veľmi sa mi tá farba páči :) Celkovo som s touto krabičkou celkom spokojná a súhlasím s tebou, ten sprchový gel smrdí ako wc osviežovač :)

    OdpovědětVymazat
  2. A teď jsem oficiálně nas****, že jsem si ho neobjednala :D
    Hezký video :)))
    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
  3. Tento měsíc mě bohužel LB nijak neohromil. :(

    http://miraculousstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Mně byse líbilo to tělové mléko. :) Jinak v něm není vyloženě něco, po čem bych prahla...

    OdpovědětVymazat
  5. A zrovna tenhle jsem si neobjednala!!! A tolik dobrých věcí :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Obsah vypadá více než dobře ;))
    Hlavně bych toužila vyzkoušet Marvis, je strašně chválená od jedné mé oblíbené kosmetické redaktorky :))

    OdpovědětVymazat
  7. celkem mě mrzí, že jsem si tento LB neobjednala :) Je mnohem lepší než SB :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahojky,

    pěkný článek, mrkla jsem i na videjko k SB. Objednala jsem tentokrát jen LB a musím říct, ze spokojenost maximální - výběr značek potěšil, výběr produktů jako takových taky.
    Prakticky se trefili do toho, co chci zkusit, nebo co by se mi teď hodilo apd. :D
    Všechno mi celkem voní, krom masky, tam to zatím nějak nepozoruju ani tak ani tak, ale na obličeji jsem ji zatím neměla, takže uvidím.
    Překvapily mě stíny od Lambré svou výdrží a pěknou barvičkou. Krém na obličej mi sedl bezvadně. A Marviska potěší vždycky - jsem blázen do zubní hygieny, mám doma všechny možné kartáčky, pasty, ústní vody atd. takže cestovní Marviska je příjemný objev v boxu.
    Ostatní produkty mě taky potěšily, zatím nemám co vytknout LB, tentokrát kupodivu není v LB nic, co by zůstalo nevyzkoušené... ;)
    Iwi Sluníčko B.

    OdpovědětVymazat
  9. já jsem z Ladyboxu nadšená. nejvíc z té masky - zatím mi celkem voní, ale i kdyby ne a bude jinak skvělá, budu ochotná to překousnout :D a potom ze suchého šamponu, ten jsem chtěla už dlouho vyzkoušet a i onu značku. stíny ani kolagen nevyužiju, takže jsem je darovala mamce, sprchový gel & pěna do koupele mi smrdí příšerně, takže to pravděpodobně poletí a se zbytkem jsem spokojená!

    OdpovědětVymazat
  10. Tá maska môže byť dobrá.

    http://dream-with-patty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)