středa 10. dubna 2013

Sprchová pěna Fujiyama - Rituals.

Pěkný středeční podvečer!

Jsem zase tady, dneska s voňavým článkem o Sprchové pěně Fujiyama od značky Rituals. Jak mnozí víte, v minulosti se objevila v SenzaBoxu (tuším edice leden 2013) a tak jsem díky tomu mohla vyzkoušet další pro mne zcela neznámou značku.



Sprchová pěna Fujiyama je s vůní mandarinek a máty, což je velmi zajímavé spojení.

Přikládám popis dvou hlavních složek:

Po tisíciletí Japonci oslavují život skrze každodenní vodní rituály, které hrají dvojí roli: očisty těla i ducha. Jedním z těchto obřadů, který patří mezi nejvýznamější, je celková očistná koupel před výstupem na horu Fuji a její zasněžené vrcholky. Výstup se stává nebeskou stezkou k bohům, povznášející duši a zbystřující smysly. Rituals navazují na tyto tradice a vyvinuli nový výrobek – sprchová pěna Fujiyama. Kombinuje silné tonizující a svěží účinky mandarinky, jejíž slupka je užívána v čínské medicíně na bolesti na hrudi a při překrvení, s účinky máty, celosvětovým symbolem svěžesti, ceněné pro její chladivé a energizující účinky, tradičně také používané jako lék proti nachlazení a bolestem hlavy. Dýchejte zhluboka a dovolte povznášejícím silám Fujiyamy aby se ujaly vaší duše i těla.




Celkově mi sprchová pěna učarovala. Už jsem se myla gely, mýdly, krémy, mléky... ale pěnou? Nikoliv. Až teď. A musím říct, že je to vážně bomba. Prvně se mi líbí její vůně. Ve vůni se opravdu doslova půlí o slovo máta s mandarinkou. Nic víc, nic míň. Vůně polechtá vaše smysly a sprchu si budete náležitě užívat. V každém případě je vůně opravdu velmi příjemná a k té pěně se prostě náramně hodí. Navíc je údajně unisex, takže mohou používat i pánové. Mně se tedy zdá spíše pro ženy, ale je fakt, že ta máta tomu dodává trochu takový ten mužský princip :) Pěna se začne tvořit po nastříkání do dlaně, mění se z průhledného gelu na bílou hustou pěnu (vždycky mě baví tu změnu sledovat). Stačí nastříkat opravdu trochu, pěna se krásně roztírá, je to opravdu takové pomazlení. Sprchu si užívám mnohem více než s gelem, je to takové ťuťu ňuňu, jak je to úžasně jemné a.. je to prostě skvělé, co víc říct :) Pěna se mi zdá prostě taková více relaxační, vždycky se ve sprše krásně uvolním a po sprše se cítím skvěle. Navíc jsem hezky provoněná (a nejen já, i celá koupelna). Je to opravdu takový příjemný relaxační zážitek :) Snad jen škoda, že je pěny omezené množství a tak přijde časem procitnutí :D Bohužel u mne už se konec blíží, protože 50ml balení je prostě málo :( Navíc při prvním použití (ano, hned při focení) jsem si s ní omylem postříkala půlku pokoje a spoustu toho vyplýtvala, sakra! Tomu říkám nespravedlnost :D




Musím se přiznat, že je mi značka Rituals velmi sympatická. Snad pro mě jen škoda, že jsem mimopražská a dostupnost je akorát přes e-shop. Jelikož se jedná o trochu dražší produkty, tak si bez vyzkoušení a přivonění netroufnu objednat. I když věřím, že bude všechno tak krásně vonět.

Jinak tohle 50 ml balení je běžně neprodejné, plné balení 200 ml stojí 199 Kč a seženete buď v kamenných obchodech v Praze nebo tady.

Co vy a sprchová pěna? Máte se značkou Rituals zkušenosti?

8 komentářů:

  1. Ahoj, zvu tě na svojí první GA http://nikol-kach.blogspot.cz/2013/04/prvni-giveaway-pro-vas.html
    Byla bych ráda za tvoji účast. :)

    Výrobek vypadá zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky ji mám a ta vůně je prostě ááááách :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě ta pěna dostala, tisíckrát lepší než vysušující mýdla z LUSHe...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně teda mýdla Lush nevadí, ale tohle je lepší, to ano :)

      Vymazat
  4. Měla jsem ji v plném balení a je skvělá. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Sprchové pěny dělají i jiné značky, třeba balea v limitkách, kdysi dělala i nivea...jsou příjemné.

    OdpovědětVymazat
  6. Taky ji mám a jsem z ní fakt unešená. A to tak, že jsem si byla koupit i další dvě vůně, které mají. Hlavně pozor, teď v dubnu mají na prodejnách vybrané sprchové pěny za 99 Kč ve velkém balení!! :-) Minimálně v OC na Černém mostě v Praze je mají. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Mě tahle pěna taky učarovala a právě v OC na Černém mostě, když jsem náhodou objevila tu akci 99,- za velké balení, tak jsem si hned koupila plnou verzi a také další varianty, růžová je naprosto dokonalá a přijemná je i oranžová a pro přítele jsem pořídila i pánskou a jemu ta pěna taky učarovala.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)