pondělí 8. dubna 2013

Duo tvářenka - Dermacol.

Pěkný pondělní podvečer!

Moc se omlouvám za včerejší pauzu, ale už jsem včera nějak neměla na článek sílu. Nemoc se mě ještě úplně nepustila, i když dnes už to bylo podstatně lepší a ve škole jsem to přežila. Tak snad už bude jenom lépe.

Dnes bych vám ráda konečně popovídala o dalším skvělém objevu od značky Dermacol a to o Duo tvářence, kterou jste už několikrát mohli vidět, jak v oblíbencích, tak v některých videích. Stala se totiž doslova mým miláčkem a v poslední době téměř nepoužívám jinou.


Oficiální popis: Elegantní dvoubarevná pudrová tvářenka s vitaminem E, dodá vašim tvářím přirozené zabarvení a zdravý nádech. Významně působí proti stárnutí pokožky a udržuje její vlhkost. Chytrá kombinace matových a projasňujících odstínů báječně vymodeluje tvář k dokonalosti. Oceníte ji zejména, když máte mastnou a lesklou pleť, protože má matující efekt a zároveň neucpává póry. Vaše tváře budou naprosto perfektní.Velmi snadno se nanáší a dokonale splyne s vaší pletí.

Tvářenku mám v barevné verzi 1 (na výběr jsou čtyři) a jak je jasné z názvu, skládá se ze dvou barevných částí. V mém případě se jedná o krásnou růžovou a o něco tmavší oranžovohnědou.



Růžová část je velmi jemně namletá a obsahuje stříbrný shimmer. Ve výsledku pod umělým světlem se tváře opravdu slušně třpytí a proti sluníčku nebo při důkladném průzkumu to také uvidíte, ale jinak, pokud se na to někdo vyloženě nezaměří, vidět to není. Samozřejmě to nevypadá nijak zle, naopak mně se to opravdu líbí, je to takové jemné a dodává to tvářím šťávu. 

Oranžovohnědá část se mi zdá namletá trochu více nahrubo, je to způsobeno asi těma většíma třpytkama, které obsahuje. Najdete v ní velké množství zlatých třpytek. V tomto případě je třpyt viditelný i na denním světle, tvářenka má takový lesklý finiš, což se alespoň dle mého nehodí ke všem typům líčení a není tak zcela využitelný. Přiznám se, že hnědá část se mým favoritem nestala a dovedu si ji představit spíše jako bronzer než-li tvářenku. No a jelikož já se s bronzery moc nepřátelím, nemám pro ni prozatím moc velké uplatnění. Využívám ji pouze někdy, když se rozhodnu barvy smíchat. V takovém případě z toho vzniká hezký starorůžový odstín s nádechem do lososova. Ovšem s dost nápadným shimmerem (to je tak když se spojí stříbrný shimmer z růžové a zlatý z oranžovohnědé), takže také to nevyužívám denně. Ale semtam pro osvěžení to není vůbec špatné :)


Jinak co se týče pigmentace, tak v obou případech je opravdu skvělá. Stačí štětcem do tvářenky trošku "ťupnout" a efekt přirozeného a zdravého nádechu je zajištěn. Prášivost tvářenky je též minimální, tady bych možná řekla, že ta oranžová část práší trochu více (dozajista díky třpytkám), ale pořád je to v normě a není to nic hrozného. Na přetřes přichází její výdrž, kde nemohu opět dělat nic jiného než chválit. Nemám k výdrži žádnou výtku, bez problémů mi na tvářích vydrží od rána až do večera. Stále stejně intenzivní, až mne to občas samotnou překvapuje. Ještě nesmím zapomenout přidat bod za krásný krajkový design tvářenky. Až mi bylo líto ji začít používat, jak krásně to vypadalo! :) Obal je jinak umělohmotný, víčko normálně sundavací. Nápis na vrchu víčka se mi už odrbal, ale jinak všechno drží jak má. 

Růžový odstín v akci.

Sečteno podtrženo: Za mě má tahle tvářenka palec nahoru. Růžový odstín používám dnes a denně a nemohu si ji vynachválit. Všechno co od tvářenky vyžaduju, tak bez problémů splňuje. V mém případě je škoda, že neumím doteď pořádně využít oba odstíny, ale víte co - já se to časem naučím a využití pro něj najdu! Ale pro někoho, komu tmavší odstíny tvářenek nevadí, by to mohl být dobrý nákup. Já tvářenku za sebe určitě doporučuji a plánuji se podívat i na další její odstíny.

Množství 8,5 g za 129 Kč. K sehnání buď na e-shopu Dermacol nebo běžně v drogériích ve stojanech zn. Dermacol.

Co vy a tvářenky? Máte s touto zkušenosti?


Děkuji zastoupení značky Dermacol za poskytnutí produktu k vyzkoušení.

14 komentářů:

  1. S touto zkušenosti nemám, ale je hodně chválená...
    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  2. ta vypadá hezky a sluší ti!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám přesně tento odstín, kupovala jsem ji asi 2 roky nazpátky a je to nejuniverzálnější tvářenka :) Skvělá pigmentace, výdrž tedy slabší, ale vydrží aspoň chvíli. osobně bych tu bronzovou část na konturování nepoužívala, protože obsahuje dost třpytek a na mé světlé pleti dožluta by nevypadala ani dobře. Takže používám tu část růžovou (už jsem na dně) a občas míchám i s třpytivou bronzovou.
    Jen škoda, že ten krásný vzor nezůstane napořád :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ta tvářenka vypadá moc pěkně a tobě sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, tak tuhle tvářenku mám rok a půl a používám ji každej den. Vůbec neubývá.

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám jen ten pudr od Dermacolu a strašně se mi líbí ten krajkový reliéf. Ale asi si k němu pořídím i tvářenku :-)

    OdpovědětVymazat
  7. ta vypadá skvěle, buď co nejdřív fit venku začíná být krásně ! :)))

    nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá moc hezký - ten krajkokový povrch je líbivý a barevně ti skvěle sedne.

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám odstín 3, ale tento světlejší by mi určitě sedl lépe. Na tvojí tváři se mi moc líbí. :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Vypada moc pekne, i ta barva ti slusi! x

    OdpovědětVymazat
  11. zítra jdu do drogérky takže si ji asi koupím :))

    OdpovědětVymazat
  12. Hodně mně láká si ji pořídit :-) diky za fjan recenzi!
    Mimochodem... na mém blogu je GIWEAWAY tak kdyby jsi měla zájem... :-)
    http://like-universe.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Děkuji za komentáře! Koukám, že nejsem jediná, kdo je s ní spokojen. Tvářenka je prostě vážně fajn, takže plánujete-li nějakou novou, mrkněte se na ní :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)