čtvrtek 7. března 2013

Oblíbenci za únor.

Pěkný čtvrteční podvečer!

Tak jsem si tak dneska uvědomila, že jsem vám ještě ani neukázala své únorové oblíbence. Sice jsem tuto rubriku původně neplánovala tvořit, ale jelikož se v únoru našlo hned několik věcí, které jsem si opravdu oblíbila, tak vám je prostě musím ukázat.. :) Jedná se tedy jen o dekorativku, tam bylo tentokrát těch objevů a oblíbenců opravdu dost. V pleťovce/tělovce jsem si oblíbila snad jenom Kokosovou Baleu a Pistáciový sprcháč a o těch jste už slyšeli/četli několikrát, takže se nebudu zbytečně opakovat.

Ale pojďme tedy k těm dekorativním oblíbencům, mezi které tentokrát patří:


Ultra Colour Rich rtěnka od Avonu - krásná červená rtěnka (odstín Country rose) s celkem dobrými vlastnostmi. Skvěle se doplňuje s neutrálním líčením, které běžně nosím. Recenzi najdete tady.

Ultimate Colour rtěnka od Catrice - odstín č. 160 - vínová barva, která je prostě nepřehlédnutelná a sama o sobě velmi výrazná a zajímavá. Recenze tu byla před pár dny a najdete ji tady.

F&F Nails lak na nehty - o tomto laku se dočtete v nejbližších dnech. Po dlouhé době jsem si pořídila nový lak a to nečekaně opět ve vínové barvě (ano, jsem do té barvy opravdu blázen!). V posledních několika týdnech jsem ho nevyměnila, lakuju ho stále dokola a pořád mne ještě neomrzel. Jeho vlastnosti sice nejsou žádným zázrakem, ale ta dokonalá barva to dožene! :)

Báze pod oční stíny Avon - další povedený kousek od Avonu, který nedám z ruky. Povedená věcička za pár korun. Recenze byla nedávno a je k přečtení zde.

MUA tvářenka - Shade 1 je skvělá růžovoučká jemná barva, která dodá pleti krásný svěží vzhled. Brzy vám o ní taky napíši, zařadila se mezi mé hodně velké oblíbence!

DUO tvářenka Dermacol - další tvářenka, kterou jsem si doslova zamilovala. Článek o ní se též chystá. Tady máte výhodu, že máte po ruce hned dvě barvy. V případě nutnosti můžete využít tmavší hnědý odstín i jako bronzer. Krásné barvy, skvělá pigmentace a jako bonus krásně voní! 

GreatLash Mascara Maybelline - do této řasenky jsem se zamilovala hned po prvním použití. S postupem času sice přišlo trochu prozření, ale přesto je dle mého za tu cenu vážně dobrá. Též je článek v přípravě a brzy se o ní dozvíte více.

MUA paletky Undressed a Glamour Days - o tom že jsem si je zamilovala už víte, básním o nich od té doby, co se ke mně dostaly. Nyní se nacházím v pokročilé fázi testování, jednu už mám vyzkoušenou téměř celou a druhou z půlky. Takže až všechny barvičky důkladně prubnu, sepíšu pořádný hodnotící článek. Prozatím můžu říci, že za tu cenu je to fakt bomba! Neříkám, že by byly paletky úplně dokonalé, ale i tak tady dle mého platí "za málo peněz, hodně muziky".

A co jste si v posledním měsíci oblíbili vy? Shodneme se v něčem?

15 komentářů:

  1. ty paletky Mua jsou naprosto úžasné :))
    jinak na tu řasenku si dělám zálusk už delší dobu

    OdpovědětVymazat
  2. MUA paletky miluju..:))tak by me zajimalo jestli je i ta tvareka tak dobra..ale vypada tak:))

    OdpovědětVymazat
  3. Ta Catrice rtěnka ti fakt sedne, hezky tě zvýrazňuje. Dermacol tvářence asi nakonec neodolám, těším se na tvou recenzi.

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mám Undressed, musím říct, že i když stíny trošku práší, tak tu paletku zbožňuju a líčím se s ní strašně často :) Za tu cenu je asi nepřekonatelná

    OdpovědětVymazat
  5. Ten lak nevypadá zrovna vínově, spíš bronzově :D Ale těším se na jeho recenzi, s F&F laky mám jen jednu zkušenost a ne moc dlouhotrvající (jo, ted mluvím o zkušenosti i o výdrži laku :D).

    OdpovědětVymazat
  6. Tu řasenku mám taky a je moc pěkná, jen mi přijde, že se strašně blbě odličuje :/ teda já vždycky nejdřív umyji obličej teplou vodou a pak až použiji odličovač, proto mi přijde, že tahle řasenka drží až moc.. jinak jsem kdysi slyšela, že tato řasenka je nejprodávanější na světě a každých asi deset vteřin(nebo minutu? ted si nejsem bohužel jistá) si ji na světě koupí jedna žena. Což je vážně hodně :-) měj se krásně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně při odličování problémy nedělá :) spíš naopak se mi roztejká i když nemá :( ale jinak je fajn! O tom že je nejprodávanější jsem už někde četla, ale že se jich prodá až tolik, fíííha, to jsem netušila :) Zajímavá informace, děkuji :)

      Vymazat
  7. Na Dermacol tvářence se shodneme. V únoru ji sice zastupovala nová Hervana, ale na tu Dermacol taky nedám dopustit. A Undressed mám taky a až na to, že docela práší, tak za tu cenu je taky super.

    OdpovědětVymazat
  8. Já zbožňuju Great Lash. Už asi dva roky je mojí největší oblíbenkyní. A když ještě vylepšili kartáček.... No, sedmé nebe. :o)

    OdpovědětVymazat
  9. Přeji hezký den, měla bych dotaz, kde se dá sehnat paletka MUA? Děkuji. Eva :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojda, kosmetika MUA je dostupná na e-shopu tady: http://www.muastore.co.uk/index.php/. Pokud nechcete nakupovat ze zahraničí tak doporučuji mrknout tady: http://kosmeticky-svet.cz/ocni-stiny-paletky-ocnich-stinu-sady-na-oboci/mua/. Madalenka tam ještě nějaké paletky má :) Dále paletky nabízela Petralovelyhair a něco myslím i Plum, ale co jsem četla, tak byly teď u všech slečen, které paletky v e-shopech nabízejí problémy s dodávkami.. tak nevím nakolik MUA zboží bude ještě k sehnání.. ;)

      Vymazat
  10. Tak MUA tvářenku č.1 mám taky a nemůžu uvěřit jak je skvělá! Tak nádherná baby pink barvička se zlatym odleskem..prostě jsem z ní totálně na větvi

    OdpovědětVymazat
  11. Ty paletky vypadají fakt super ;) A řasenky od Maybelline bývají dobré, taky jsem je dlouho používala, ale pak jsem přešla na hnědé. Pěkný pátek ;)

    OdpovědětVymazat
  12. nice palettes and i love natural colours too xo
    would you like to follow each other?
    A
    xx
    http://epiquemoi.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)