středa 6. března 2013

Kosmetické akce na březen.

Pěkný středeční podvečer!

Dnes si dáme takový informační článek, protože mne zaujalo hned několik nabídek o které bych se s vámi ráda podělila. Myslím, že některé z vás by mohly akce také zajímat :) 

Tak jdeme na to!

Jako první tu mám velmi zajímavou akci od e-shopu Dermacol.cz, který v rámci svého nového motivačního programu nabízí výhodné bonusy na nákup! Řeknu vám, že tady se musím opravdu hodně držet, abych hned neobjednala! Už dlouho pokukuji po jejich Lip Seduction rtěnkách a tak toho asi vážně využiji a objednám. Přihodím k tomu nejvoňavější sprcháč a tělové mléko a bude to. Přeci jenom kredit 200 Kč na nákup pro všechny zákazníky, pro nově registrované zákazníky navíc dalších 100 Kč na jejich první nákup, to už se vyplatí! Jako příjemnou třešničkou na dortu je dárek ke každému nákupu! Tomu říkám lákavá nabídka! :)

Zdroj: http://www.facebook.com/pages/Dermacol-as-E-SHOP-CZ/217067508331307

Další nabídka přichází od Kosmetiky E.l.f. Od 7.3. do 11.3. máte možnost objednat bez placení poštovného. Akce je jako dárek k Mezinárodnímu dni žen a platí pro objednávky nad 400 Kč, což je sice dost, ale tak co se třeba domluvit s kamarádkami, maminkou, sestrou.. a objednat dohromady? :)

Zdroj: http://www.facebook.com/elfkosmetika?ref=ts&fref=ts

A poslední zajímavá nabídka přichází z drogérie Rossmann, kde můžete v období od 4.3. do 31.3. sehnat produkty Gabriella Salvete s 25% slevou. Přiznám se, že obvykle moc stojany GS neprohlížím, ale tato nabídka mne celkem zaujala a přemýšlím, že se určitě porozhlédnu přinejmenším po lacích na nehty, které má tato značka opravdu skvělé. Tak neváhejte a pokud vás něco zaujalo, využijte nabídky! 

Zdroj: http://www.facebook.com/gabriellasalvete?fref=ts

Tak a já si jdu asi sepsat svůj wishlist. Budu muset hodně začít škudlit, abych si mohla pořídit vše co mám v plánu.. :D

A co vy? Zaujalo vás něco? Plánujete některé akce využít?

12 komentářů:

  1. Dermacol možná využiji, skvělá akce :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dermacol jsem objednala už o víkendu na sebe i mamku a lak od Gabrielly salvete mám už taky doma.Pořád nějaký lákadla.Počkám co bude v krabičkách krásy a kdyžtak objednám.

    OdpovědětVymazat
  3. Na stojany GS se chystám zajít podívat buď zítra před školou, nebo až po návratu do Prahy v pondělí... A moc dobře vím, že jen u pokukování nezůstane :-) A nalákala jsi mě akcí u Dermacolu, bude mě stát hodně přemáhání nekliknout na odkaz :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Díky ti za ten Dermacol :)) nevěděla jsem co mám koupit mamce ke čtyřicátinám, ale teď už mám vybráno:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač :) Je fakt, že pro maminku se tam dá pěkně vybrat, asi také potěším tu svojí :)

      Vymazat
  5. Já jsem objednala Dermacol, dnes jsem si vše vyzvedla a jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jéje, to mi nedělej. :) Každopádně díky za info, frčím si objednat pár věcí od Dermacolu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač Veru :) taky asi fakt objednám, vážně se to vyplatí :)

      Vymazat
  7. Nevíte, proč se mi u objednávky z Dermacolu započítalo nějaké DPH?:O když ceny výrobků jsou uvedeny s DPH..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to vážně netuším :-/ Ještě jsem neobjednávala.. A není to jakoby souhrn DPH za celou tu objednávku? Že by to měli rozpočítané zvlášť?

      Vymazat
  8. Koukala jsem do kupní smlouvy a tam píšou, že všechny ceny jsou uvedeny už s DPH, tak tomu nerozumím..ale 63 kč DPH mě docela štve:D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)