pátek 8. března 2013

Krém na nohy Foot Works - Avon.

Pěkný páteční podvečer!

Pomalu koukám na dno kelímku, tak je nejspíš načase napsat pár slov o mým pomocníkovi na nohy. Lehký krém na nohy a chodidla s bambuckým máslem od Avonu jsem našla se spoustou další kosmetiky pod stromečkem a společnost mi dělá někdy od půlky ledna. Za tu dobu jsem se s ním celkem sžila a tak vám napíši, jací jsme kamarádi.



Krém je ve 150 ml kelímku s klasicky šroubovacím víčkem. Pěkně jej doděláte až do poslední trošky. Krém je bílé perleťové barvy, konzistence je lehká krémová, krém vypadá jako by byl našlehaný. Vůně už tak okouzlující není, bambucké máslo není cítit vůbec, zato je parádně cítit tea tree. Je to taková ta vůně, co vám pěkně protáhne nosní dutiny, když si k ní přičichnete. Ale jako u krému na nohy, proč ne, nemám s tím absolutně žádný problém. Krém je texturou lehký, krásně se roztírá a ihned se vstřebává. A to opravdu ihned, vsakuje se daleko lépe než většina krémů, které jsem kdy zkoušela. Navíc nelepí a kůži zanechá jemnou a provoněnou. A teď tedy k hydrataci. Řeknu vám, že mi chvíli trvalo, než jsem se s ním sžila. V prvních asi dvou týdnech, kdy jsem jím nahradila Baleu s ureou, jsem s ním měla problém. Paty jsem začala mít zase suché a tvrdší. To mě naštvalo a tak jsem zkusila dávat na paty dvě vrstvy krému a ejhle, ono to zabralo! Krémem tedy nejdříve namažu celá chodidla a poté ještě jednou přetřu paty. Problém vyřešen, od té doby mne ztvrdlé paty netrápí. Mám je jemné a hladké, i když neříkám, že by to nemohlo být ještě o chlup lepší. 



Shrnutí: Nakonec jsem se s krémem sžila a teď jsme dobří kamarádi. Svojí funkci plní dobře a rozhodně není k zahození. Velmi na něm oceňuji tu skvělou vstřebatelnost, to se u krému na nohy jen tak nevidí (u většiny krémů se mi nohy po namazání hrozně kloužou). Pořád u mne vítězí Balea s ureou, ale tenhle je hned v závěsu. K sehnání za 89 Kč (ale určitě se dá sehnat i ve výhodnějších akcích) u vaší Avon Lady.

Máte s ním někdo zkušenosti? Jaký je váš oblíbenec na nohy?

12 komentářů:

  1. Avonu nějak nedůvěřuju... nemam s ním dobré zkušenosti :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  2. Já tenhle krém miluju :-) Až mi dojdou zásoby ostatních krémů, určitě si ho ještě jednou pořídím.

    OdpovědětVymazat
  3. Od Avonu jsem měla už hodně krémů na nohy (sestra je Avonlady :)) a všechny mi vyhovovaly (nejradši mám Planet Spa s bambuckým máslem), ale přece jen dávám přednost Balee. Je levnější a za ty peníze má i lepší složení. I když u krémů na nohy to zase tak nehrotím. ;o)

    OdpovědětVymazat
  4. Vážně vypadá jak našlehaný, to je drsné :)

    OdpovědětVymazat
  5. krém se mi líbí hlavně že je ho hodně 150ml je opravdu na krém na nohy hodně;)

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. ja nepouzivam kremy na nohy..ale asi je zkusim, celkem me to laka..a navic..ted bych chtela mit pekny nozky na leto, ze?.-D:*

    OdpovědětVymazat
  8. já mám nejraději od Avonu na nohy Planet spa african shea butter foot and elbow cream with AHA (snad napsané celé a dobře :-)), který mi pomalu dochází, tak možná zkusím změnu :-)

    OdpovědětVymazat
  9. přesně tohle mám doma a jsem moc spokojená :) ráno po namazání mám nožky jako miminko :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ta vůně by mi vůbec nevadila, naopak u krémů na nohy ji preferuji.

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám nejradši od Avonu levandulový krém na nohy. Je ze stejné řady a je skvělý. Určitě ho zkus nebo na něj alespoň koukni. Krásně zjemní pokožku na nohou, s tvrdýma patama si také poradí, má hezkou fialovou barvu a docela hezky voní :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám nejradši od Avonu levandulový krém na nohy. Je ze stejné řady a je skvělý. Určitě ho zkus nebo na něj alespoň koukni. Krásně zjemní pokožku na nohou, s tvrdýma patama si také poradí, má hezkou fialovou barvu a docela hezky voní :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)