pátek 1. března 2013

Glamour Eye Shadow - Dermacol.

Pěkný páteční podvečer!

Dnes se podíváme na zoubek stínům Glamour Eye Shadow - Očním stínům s hedvábným leskem od značky Dermacol, které jsem nedávno obdržela k vyzkoušení v odstínu 02 a které mi doslova a do písmene učarovaly.
  
Popis výrobce: Trojbarevné stíny s hedvábně hladkým povrchem dodají očím intenzivní třpyt. Jedinečná kombinace různobarevných „perliček“ s jemnými třpytivými částicemi vytvoří na očním víčku oslnivou hru světla a neobyčejných barev. Jemná textura je perfektně přilnavá a dlouhotrvající. Obsahují vitamin E známý svými antioxidačními vlastnostmi.


Učarovat - to tedy tyto stíny umí! Když jsem je poprvé viděla, nemohla jsem z nich spustit oči, krásný zlatý obal a ještě krásnější mramorový design! Obal je umělohmotný a má zajímavé otevírání. Stíny se otevírají vysunutím víčka. Chvíli mi trvalo, než jsem na to přišla a jak si můžete všimnout, hned napoprvé jsem je otevřela pěkně nešikovně.. :-/ Ale i tak je na fotkách dobře vidět jejich krásný mramorový design. Stíny mají zlato-žlutý základ, který je doplněn růžovými a bronzovými "flíčky". Ve výsledku mají stíny kovový odlesk a díky mramoru se může stát, že budete mít každý den trochu jiný odstín, protože záleží na tom, jak se vám povede stíny namíchat. Jednou mám stíny hodně do zlatova, podruhé hází odlesk do růžova.. :) Na sluníčku se stíny doslova rozzáří a je to opravdu radost pohledět!



Pigmentace stínů je vážně dobrá, jsou jemně namleté a mají pudrovou až trochu máslovou konzistenci. Trochu sice práší, ale rozhodně to není nic strašného. Intenzitu stínů lze dobře korigovat, v jedné vrstvě jsou celkem nenápadné, ve více vrstvách můžete dosáhnout krásně intenzivního odstínu. A jak jsou na tom stíny s výdrží? Zkoušela jsem je s bází i bez báze. S bází jsem neměla problém, aby mi stíny vydržely krásně intenzivní po celý den. Bez báze už na tom byly o něco hůře - ráno jsem je nanesla a k večeru byly o poznání méně intenzivní a mírně slité. Přesto si myslím, že výdrž stínů není nijak špatná a jelikož jsem zvyklá používat bázi, nemám s výdrží nejmenší problém. 


A tady na očích.. Tohle líčení už znáte, ale ty stíny tu jsou krásně vidět :)
 
Já jsem si stíny opravdu moc oblíbila a využívám je velmi často. Povětšinou po nich sáhnu když se mi nechce vymýšlet žádné složité líčení, protože stíny jsou samy o sobě hodně zajímavé. Stačí k nim dokreslit linku a máte jednoduchý a přesto nepřehlédnutelný look (jistě si pamatujete na tohle líčení). K sehnání jsou na e-shopu Dermacol s cenou 99 Kč a sehnat jej můžete ve třech různých odstínech.

Tak co, máte někdo s těmito stíny zkušenosti? Také jste si je oblíbili?

Děkuji týmu Dermacol za poskytnutí produktu k vyzkoušení.

18 komentářů:

  1. ty linky ti moc sluší, tvá líčení se mi líbí čim dál tim víc :)

    OdpovědětVymazat
  2. Teda, ty jsou krásné! A děláš si precizní linky, mně to ještě pořád nejde tak dokonale, ach jo :D

    OdpovědětVymazat
  3. Dermacol stíny jsou podle mě jedny z nejlepších z drogerie! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadají moc pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  5. Téda, vypadají super a moc ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné :) Úplně je vidím na léto

    OdpovědětVymazat
  7. páni, už vím kam jít na studenou zlatou, kdyby mi přestali dělat oblíbený odstín od essence dance all night:))

    OdpovědětVymazat
  8. vypadají dost dobře, teď trochu lituju, že jsem si koupila něco podobného od Lancome, ale ospravedlňuju to tím, že ty byly limitka :D
    Blondies z BlondiesBOOK

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuji za všechny vaše příspěvky! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jsou moc hezké, asi si je dřív ebo později pořídím :DDD

    OdpovědětVymazat
  11. Tak popravdě tvůj příspěvek mi napomohl k jejich koupi:) Rozhodla jsem se využít té jejich bomba akce a k přemýšlela jsem, co přihodím k fixačnímu pudru. Začala jsem sjíždět blogy a hele... Nejen, že jsem se rozhodla pro tyto stíny, ještě jsem si našla nové, super počteníčko ;)
    http://navysokenoze.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)