neděle 24. února 2013

SenzaBox - edice únor 2013.


Pěkný nedělní podvečer!

Dneska si dáme článek o další edici SenzaBoxu, která se dostala minulý týden do oběhu. Hned poté, co mi byl balíček doručen, jsem se vrhla na video, abych ho společně s vámi otevřela. Takže o kousek níže můžete mrknout na video :) Ale protože ne všichni na videa koukáte, něco málo vám ke krabičce i napíši.


Únorové vydání přišlo ve žluté krabičce, která je ze stran a zevnitř ozdobena srdíčky. Je opět vidět, že si na designu krabičky dal tým SB záležet. Srdíčka mi nevadí, ale žlutou barvou nejsem nijak ohromená, nějak tu barvu moc nemusím, navíc boxík má jiné rozměry než ty předešlé a tak se mi v té sbírce nějak ztrácí. Ale to je čistě můj problém, neznamená, že když se krabička nelíbí mně, nemůže se líbit někomu jinému.. Jinak došlo i k inovaci uvnitř krabičky, tentokrát jsme krabičku našli vystlanou krepovým papírem v syté růžové barvě (takovou barvu krabičky bych brala!) a produkty byly navíc ještě zabaleny ve zlatém pytlíčku. Můj pytlíček nevydržel cestu a z boku se celý roztrhl, ale jinak to vypadalo moc hezky, to musím pochválit!



Průvodní dopis/letáček je též ve žluté barvě, aby ladil s krabičkou, tentokrát je ještě doplněn o růžové andělíčky. Má to jistě evokovat Valentýna, ale někomu se to může zdát kýčovité. Já nemůžu říci, že by mi to nějak vadilo, ale ani mne to nijak neohromilo. Jedná se o průvodní dopis a o ten mi přece jenom tolik nejde :) Jdeme tedy k produktům. V krabičce jste tentokrát mohli najít:

Lush, kde každý mohl najít jiný produkt a to buď:
Lemony Flutter krém na nehtovou kůžičku,
Each Peach tuhý masážní olej (30 g vzorek) (ten jsem našla já),Sugar Scrub cukrový scrub na tělo.
Make Up For Ever Smoky Lash Mascara (3 ml vzorek),
NIP + FAB Tělové máslo Coconut Latte nebo Mango Smoothie (plné balení 50 ml),
 Ryor Ryamar denní krém s amarantovým olejem (30 ml vzorek),
Dove sprchový gel Purely Pampering (30 ml vzorek),
 Crabtree&Evelyn krém na ruce Avocado (25 ml vzorek).

Jako bonus jste v krabičce mohli najít Bitters energetickou žvýkačku a u prospektů byl ještě přiložen pytlíkový vzoreček krému/séra značky NIP+FAB (není na fotce).


Toto balení bylo plné vzorečků, to nepopírám. Možná by se mi také líbil alespoň jeden produkt ve velkém balení. Klidně i ten sprchový gel, protože hodnota vzorečku tohoto sprchového gelu je opravdu nízká a přeci jenom ani plné balení není nijak závratně drahé. Ale nemám s tím až takový problém, chápu, že ne všechny firmy se hrnou do darování plných produktů. Jinak se mi zdá boxík celkem vyvážený, najdete v něm jak exkluzivní, tak drogérkovou kosmetiku. Líbí se mi také vyváženost produktů, co se jejich způsobu použití týče, najdete v krabičce od každého něco – produkt na tělo, produkt na ruce, produkt na pleť, ale i dekorativní kousek.

Takže jak to nějak celkově zhodnotit. Možná se mi zdá toto vydání o maličko slabší než ty předešlé. Není úplně špatné, to ne, ale jsem nadšená trochu méně než u minulého vydání. Ale víte co? Věřím, že příště už to bude zase pecka! Příští vydání nás totiž čeká mnoho změn. Dočkáme se několika inovací, od změny loga, po změnu designu krabičky až po změny v obsahu. Bohužel se změnami souvisí také mírné zvýšení ceny, ale věřím, že to bude ku prospěchu věci. Takže nevím jak vy, ale já se už teď nemůžu dalšího vydání dočkat!

Co vy a SenzaBox? Máte nebo nemáte? Líbí se vám toto vydání?

Děkuji za poskytnutí krabičky za účelem zrecenzování týmu SB.

22 komentářů:

  1. Tento Senzabox se mi líbí, ale bohužel ho nemám.. :))

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Přišel mi od Senzaboxu e-mail, že chystají úplně novou krabičku, dražší, v novém balení......to už je ona? Podle mě nic moc. Jinak jak píšeš, že ne všechny firmy se hrnou do DAROVÁNÍ plných balení, tak mám pocit, že jak byla ta "aféra" kolem odstínu Makeupu od Dermacolu, tak jsem četla nějaký komentář přímo od tvůrkyně Senzaboxu, že si výrobky musí Senzabox kupovat, že je nemají úplně zadarmo. Asi určitě za nějakou super cenu, ale ne úplně zdarma.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, nedočetla jsem tvůj článek až do konce, takže nové balení bude od příště.

      Vymazat
    2. Jojo ten komentář o tom že si to kupují jsem četla též :) kdoví jak to mají.. každopádně i když to kupují, tak určitě nějak výhodněji a tak do toho musí trochu "investovat" i ta kosmetická firma.. a ne každému se do toho asi chce :(

      Vymazat
  3. To mýdlo mi vykouzlilo velký úsměv na tváři ! :))

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme dvě! :) To je myslím na kameře docela vidět, že se mi to líbí! :D

      Vymazat
  4. Myslím, že všechno bych tentokrát využila! :))
    Katelin.

    OdpovědětVymazat
  5. pořád váhám jestli krabičku objednat nebo ne...c bys mi poradila?:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem pro krabičky! :D Tak zkusit se má všechno! Ale nesmíš od toho mít přehnaná očekávání, abys pak nebyla zklamaná.. :) já ty krabičky chápu tak, že si člověk platí za to překvapení, ne za ty produkty uvnitř.. pak mě to nemůže rozházet! :D

      Vymazat
  6. Měla jsem ho objednaný, ale nakonec jsem to zrušila a jsem za to ráda nijak mě tohle vydání nezaujalo:)

    OdpovědětVymazat
  7. je ta krabicka vyzera uzasne :)
    aj produkty vyzeraju lakavo!

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem objednávala jen ten prosincový, ale možná ten březnový vyzkouším. :) Já bych tentokrát využila nejspíš vše, což o tom prosincovém tvrdit nemůžu. :(

    OdpovědětVymazat
  9. Moc Ti to tady sluší. Jsi taková celá rozzářená a krásně nalíčená. :o) Párkrát jsem se přistihla, že moc neposlouchám a fascinovaně koukám na tvoje nalíčené oči. :D

    OdpovědětVymazat
  10. Přimlouvám se za tutorial na tohle líčení, neskutečně ti to sluší!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! :) Mám natočený tutoriál na hodně hodně hodně podobné líčení, takže už ho jen nahrát! ;)

      Vymazat
  11. Ahoj:) Taky se k slečnám přidávám. Moc, moc Ti to tady v tom videu sluší:))!!A ten nahrdelník je bombovej:)

    OdpovědětVymazat
  12. Opravdu ti to v tomhle videu moc sluší :), krásně nalíčené oči.

    OdpovědětVymazat
  13. tady vypadáš fakt úplně jinak! supr, supr, supr:) a podle mě je tohle jedna z těch lepších krabiček:)

    OdpovědětVymazat
  14. Super! :) Úžasný článek i video :)
    Jsem tvá nová čtenářka :*

    OdpovědětVymazat
  15. Senzabox mě osobně potěšil. Nejvíc se mi zamlouvá Lush tuhý masážní olej s překrásnou vůní citrónů a krém na ruce, který je zkrátka luxusní. Chápu, že někdo může být zklamaný, že se tam neobjevil žádný plný produkt ( kam pak se poděla jejich garance plného balení?! ), ale já jsem spokojená. Osobně mi vyhovuje pár dražších vzorků než plné balení sprchového gelu, o který bych v drogerii ani nezavadila. Víc si užívám malých ale dražších věciček, které bych si nekoupila. Nekoupila bych si určitě ten krém na ruce, protože znám lepší způsob, jak naložit s 500,-Kč. Lush je určitě fajn, ale na české poměry je to zkrátka předražené, přesto neříkám, že je to nekvalitní kosmetika a ráda bych si ji nakoupila ( ještěže mají prodejnu jen v Praze :) ). Krém od Ryoru je celkem fajn, 100x lepší než ten mastný olivový krém, co se hodí tak na paty... a řasenka, no nic moc, znám lepší za pár korun.

    Stejně jako tebe mě nemile překvapil jiný formát krabičky, snad ty změny budou jen k lepšímu.... :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)