čtvrtek 28. února 2013

Odlakování nehtů: alobalová metoda - video.

Pěkný čtvrteční podvečer!

Dnes si dáme zase video. Páni, s těmi videi jsem se poslední dobou vážně rozšoupla.. A to ještě nevíte, že mám v záloze další dvě.. :D Ale fakt se přiznám, že mě to poslední dobou celkem baví, tak doufám, že vás to baví taky a nebo to alespoň nějak přetrpíte.. :)

Tentokrát je video o odlakování nehtů, zaměřeno především na alobalovou metodu odlakování, kterou ne všichni znají. Několikrát jsem ji v předešlých videích zmiňovala a stále na ní chodily dotazy, tak doufám, že teď už budou všichni vědět o co se jedná. Sama jsem dříve této metodě moc nedůvěřovala, ale když jsem ji zkusila, tak jsem podlehla.. Vážně užasná pomůcka pro ošklivé, třpytkaté laky, co nejdou normálně odlakovat! Pokud to ještě neznáte, tak vyzkoušejte a dejte mi vědět, jak vám to vyhovuje a jestli vás to také tak nadchlo.


Co vy a alobalová metoda? Znáte/neznáte? Používáte? Vyzkoušíte?

11 komentářů:

  1. ja si nehty kousu, takze nemam na cem vyzkouset..:(

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem kdysi natáčela video o alobalové metodě :) Takže rozhodně používám, na třpytkaté laky nic jiného nefunguje :D

    OdpovědětVymazat
  3. waw tak toto som ani nevedela :) určite to vyskusam

    OdpovědětVymazat
  4. šikovné. To si zapamatuji a vyzkouším.

    Bublinka

    OdpovědětVymazat
  5. Určitě vyzkouším,děkuju za návod:)

    OdpovědětVymazat
  6. WOW! To je super, to rozhodně vyzkouším! :) Budu to používat u všech laků, alespoň to bude ušetřená práce ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Teď jsem to byla zkusit a musím říct, že to skutečně funguje! Nepřijde mi to nijak zdlouhavé - oproti tomu, že jsem vždycky drhla třpytky a nic. Teď to jde fakt samo! Odlakovávala jsem poctivé tři vrstvy Bourjois Rainbow Appariation a to je fakt třpytka na třpytce. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. taky jsem tomu nejdřív nechtěla věřit, že by to fungovala.. ale je to skvělý, hrozně to ušetřuje práci! :) ale vždy, když si nehty takto odlakuju a někdo mě při tom vidí, tak se ptá, jestli jsem se nezblíznila nebo něco takový :D vypadá to komicky, ale fakt to funguje!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo vypadá to hodně divně.. Já vždy odlakovávám čistě v soukromí, protože by si jinak ostatní ťukali na čelo :D už tak si ťukají na čelo, když jsem zavřená v pokoji a mluvím tam sama pro sebe na kameru.. :D

      Vymazat
  9. O alobalovej metóde odlakovania som už počula viac krát, ale nikdy som nevyskúšala :-)
    Je to šikovný nápad, iste to vyskúšam! ;-)

    http://lucy-beauty-blog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Určitě to vyzkoušejte, na třpytkové laky je to bomba a hodně to ušetří (nejen) práci! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)