úterý 5. února 2013

Oblíbenci za leden 2013.

Pěkný úterní den!

Než vyrazím do školy, ráda bych vám ukázala své oblíbence za leden. Tuto rubriku nevytvářím pravidelně a když už, tak formou videa, ale jelikož videa momentálně nestíhám, rozhodla jsem se vám pár svých favoritů za minulý měsíc alespoň nafotit. Objevilo se jich totiž víc, než bych vůbec čekala. Navíc to můžete brát jako takové namlsání na recenze, protože většina produktů tu ještě nebyla.. Aspoň víte, co vás v nejbližší době čeká :)

A co že je pro mě tento měsíc jedničkou?


Sprchový gel s vůní pistácií od Dermacolu jsem vám ukazovala před pár dny. Dlouho mi žádný sprchový gel takhle nevoněl, při každé sprše mám chuť ho ochutnat :) Více se o něm dočtete zde.

Kokosový tělový krém od značky Balea mne opět nezklamal. V následujících dnech vám o něm podám delší hlášení. Prozatím prozradím, že ta vůně je naprosto božská! :)

Hedvábí Biosilk se mezi mými oblíbenci objevuje už nějakou tu chvíli. A co jsem tak četla, tak je to velký oblíbenec i většiny z vás, takže asi nemá se nějak rozepisovat. S mými vlasy umí divy, to by člověk nevěřil. O hedvábí jsem více napsala zde.

Micerální voda Lirene je můj nejnovější objev mezi pleťovou kosmetikou. Z počátku jsem k ní chovala nedůvěru, ale poté co jsem dodělala Hydrabio od Biodermy, chtěla jsem je porovnat a tak jsem se vrhla na zkoušení. A výsledek? Jsem z ní nadšená, skvělé Biodermě se podle mě bez problémů vyrovná a navíc její cena je asi tak pětinová. Trefa do černého. 

Noční sérum na řasy od Dermacolu jsem začala testovat před nedávnem, takže na soudy je brzo a na recenzi si budete muset ještě chvíli počkat, ale první výsledky jsou podle mě patrné. Uvidíme, jak budou mé řasy vypadat za pár týdnů. Zatím jsem s ním opravdu spokojená.

Matující tužka na rty E.L.F. - dámy a pánové tohle je můj nejlepší objev tohoto měsíce. Hned po prvním vyzkoušení jsem si tuto tužku oblíbila. Brzy čekejte nadšenou recenzi, protože jsem z této rtěnky opravdu odvařená. Matující a skvěle držící rtěnka v zajímavém odstínu. Oblíbenec nejen pro tento měsíc!


A co patří mezi vaše oblíbence? Našli jste v lednu něco zajímavého?

18 komentářů:

  1. S tou micelárkou souhlasím, objevila jsem ji někdy v září a už mám asi třetí balení a naprostá spokojenost :) Zaujala mě ta rtěnka, těším se na recenzi.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to jsem zvědavá na tu rtěnku, strašně se mi líbí matné rty :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle micelárku používám už asi od léta. Koupila jsem si ji náhodou v den, kdy jsem si pak o ní přečetla recenzi, že strašně lepí. Můžu to potvrdit, ta první lahvička fakt trochu lepila, ale protože se mi s ní dobře odličovalo a hlavně mě nepálila v očích, koupila jsem si další. No a ta už nelepila vůbec. Tak nevím, jestli to byla vadná várka, nebo pozměnili složení. Každopádně už mám asi čtvrtou v pořadí.

    OdpovědětVymazat
  4. Linerine som mala a bola som s nim spokojna

    OdpovědětVymazat
  5. to sérum používám už strašně dlouho a asi ho pro dobrý pocit budu používat pořád :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ta matující tužka na rty mě zaujala. :-) Nevysušuje?

    allthatgems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Na ten Dermacol som zvedavá, aj Dorotka ho vychvalovala. Ja som už dávnejšie na zahraničných blogoch niečo také videla (samozrejme, že nie Dermacol, len keď to prestaneš používať tak mihálnice také už nebudú). I keď ani nič iné neočakávam =D

    OdpovědětVymazat
  8. Nalákala jsi mě na tu micerálku. Sice tu teď mám ještě nenačatou Biodermu, ale asi ji půjdu omrknout :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Mně uchvátila rtěnka od Essence All about cupcake. Sice je mastná, ale nehydratuje. Ovšem ta barva! Překrásná přirozená růžová bez shimmeru či třpytek. Skvěle se hodí k výraznějším očím i přirozenému líčení :)
    Tu matnou rtěnku od elfu mám v odstínu Tea Rose a Rich Red a souhlasím, vážně povedená věc :) Dlouho vydrží, krásní barvy a manipulace s ní je jedna báseň :) A nevysušuje :)

    OdpovědětVymazat
  10. mně maximálně vyhovuje BAELA tělové kokosové máslo. Nádherně voní a hlavně hydratuje.
    http://mezidevcaty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. kokosák je pro mě jasnou jedničkou už dýl!:)

    OdpovědětVymazat
  12. Na ten kokosák se chystám , ale až doberu dvě otevřena másla taky od B. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Jaktože ten kokosový krém je v modré piksle? Já ho mám v hnědé :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ten grepový, to je teprve vůně. Jak rozkrojený čerstvý grep hmm ♥

      Vymazat
  14. Jo, to tekuté hedvábí je zázrak! Já už se bála, že si budu muset zkrátit hodně vlasy, ale tohle je vážně zachránilo :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ten kokosový telový krém milujem :) Má dokonalú vôňu ♥

    OdpovědětVymazat
  16. Kokosový tělový krém od Baley je i můj oblíbenec. Leden jsem věnovala zkoušení kosmetiky, kterou jsem dostala na Vánoce, naprosto mě dostaly paletky očních stínů od Sleeku. :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)