středa 20. února 2013

Moje sbírka bižuterie - video.

Pěkný středeční podvečer!

Tak jsem si naivně myslela, že bude po zkouškovém více času na blog.. Bohužel, zatím to tak moc nevypadá. Dnes jsem strávila ve škole třetí (a tento týden poslední den, díkybohu!) a jsem úplně vyflusaná. Nebaví mě to tam, unavuje mě to tam. Usla jsem skoro na všech přednáškách.. Prostě se to nedá :D Takže se opravdu omlouvám za neaktivitu, budu se do budoucna snažit, aby se to moc často nestávalo.

Dnes přináším zase video. Chápu, že někteří z toho už musí být otrávení, ale teďka se mi ty předtočená videa opravdu hodí a navíc mě jejich natáčení opravdu i začalo bavit! Toto video je další z těch na přání, takže doufám, že ti, kteří mne o něj žádali, budou aspoň trochu spokojeni :)



Tak to by bylo dnes asi vše. Jdu pomalu přemýšlet o zítřejší recenzi a vy se prozatím mějte hezky!
Přeji pěkný večer!

Co vy a bižuterie? Jaký doplněk máte nejraději?

12 komentářů:

  1. fíha ty toho máš! :) ja tiež svoju zbierku neustále rozširujem, najradšej a najviac mám náušnic, tie nosim každý deň...

    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  2. Já na bižu moc nejsem, ale ty toho máš požehnaně :D

    OdpovědětVymazat
  3. Taková sbírka :D Já toho mám taky požehnaně, ale většinu jsem sama vyráběla. Jde to docela do peněz :D

    http://anesagill.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná sbírka a moc ti to ve videu sluší :), hlavně máš hezky nalíčené oči.
    Já bych měla bižuterie taky dost, ale dost toho postupně ztrácím tím, že pořád cestuju z místa na místo a taky jsem na to lajdák.

    OdpovědětVymazat
  5. Miluju Tvá videa - tohle je snad nejlepší :) Bižuterie - ááá - to je moje láska.
    Sbírku máš krásnou!!!

    A já jsem pro videa, videa, videa :)

    Lil

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tomu říkám mega sbírka. Proti tobě jsem na šmuky chudá příbuzná, ale ty masivní náhrdelníky jsou fakt skvělé. Ten zlatý se mi na tobě moc líbí ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Naprosto miluju bižuterii ! :) Mám snad 200 pátů náušnic, kvanta náramků a náhrdelník a taky ujíždím na masivních prstenech, už nějak nevím, kam to dávat :D

    OdpovědětVymazat
  8. Vždycky mě potěší vidět, že nejsem jediný "cvok" :-)) a mám stejné náušnice - ty "hadí", ale zatím jsem je snad měla jen jednou, spíš si potrpím na výrazné :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Uff :D Je to dlhe video a musim povedat,ze mas toho naozaj vela ;) Hlavne vela krasnych naramkov ...

    OdpovědětVymazat
  10. Krásná sbírka :-D kolik času ti zabere to zpracování videa? Jestli ujížídíš na náramcích a řetízcích za vcelku lidovku, tak bych s dovolením hodila skromný tip, co jsme včera našla na jiném blogu :-)
    www.sperky-pfleger.cz/retizky co zkouškové, jak dopadlo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nahrávání tak hodinu a pak zpracování na YT (videa většinou nijak neupravuju) nejméně 5 hodin.. ale u takto dlouhých to bývá 10 hodin a více :D Děkuji za tip, na stránku se mrknu :) A zkouškové nakonec dopadlo lépe, než jsem čekala! ;)

      Vymazat
  11. Bižuterii zbožňuju, byly časy, kdy jsem si kupovala každý týden aspoň jeden kousek - mám asi 400 párů náušnic, poslední dobou jsem si oblíbila taky řetízky -kratší a delší. Ale prstýnky a náramky nenosím vůbec - mám hrozně úzkou ruku. Moc ráda nakupuju ve slevě - posledně jsem koupila spoustu náušnic a náhrdelníků za 30 Kč.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)