úterý 12. února 2013

Jak jsem k dobrým linkám přišla...

Pěkný úterní den!

Dnes vám chci ukázat něco u mne zcela neobvyklého. Ráda bych vám totiž ukázala linky ve fixe, značky neznámé, které jsem si koupila u vietnamců. Ano, čtete dobře. Obvykle u těchto obchodníků kosmetiku nenakupuji a obloukem se jí výhýbám, tak nějak mám vždy obavy o své zdraví a straší mne při pomyšlení na tu kosmetiku oteklé oči, rty či tváře, a podobné problémy.. Ale při jedné předvánoční návštěvě takového obchodu, mi kamarádka doporučila tyto oční linky za 30 Kč. Nejdříve jsem se na ni udiveně podívala, ale když mi řekla, že jsou super a vydrží celý den, rozhodla jsem se do toho těch třicet kaček investovat a vyzkoušet to. 


No a světe div se, oči mám pořád obě a bohudík ani žádné otoky či podobné trable se nekonaly! Naopak jsem si linky oblíbila a jsem ráda, že jsem do nich těch třicet korun dala. Zrovna jsem totiž žádné linky ve fixe doma neměla a tak se náramně hodily. 



Linky mají opravdu tenoučký hrot, kterým je možné nakreslit opravdu tenkou linku (mě to teda zatím moc nejde). Barva je krásně černočerná, trochu má takový ten lesklý efekt (ale to má každá linka ve fixe). Není na ni třeba nijak tlačit, kreslí opravdu skoro sama. Linka navíc ihned zasychá, takže žádné obtisknutí se nekoná a jako bonus je celodenní výdrž. Linka se za celý den ani nehne a drží na svém místě. Dokáže s ní zamávat až odličovač. Řeknu vám tedy, že to byl opravdu celkem dobrý kauf a za to mohu poděkovat Janče :) 

Nemyslete si, pořád ve mě kosmetika prodávaná u vietnamců nebudí nijak velkou důvěru, ale za tyto linky jsem tedy opravdu ráda. Snad mi budou tak skvěle sloužit i nadále. No a pokud byste je rádi viděli v akci, tak stačí mrknout na tento post, kde jsou linky touto tužkou namalovány.

Co a vy takováto neznámá kosmetika?

25 komentářů:

  1. Téééda, to je překvapení :) Já mám od vietnamců jedny stíny a musím říct, že jsem spokojená, pigmentace se s nějakými drogérkovými stíny srovnat prostě nedá a kupodivu, oči mi taky nevypadly :) Hold předsudky se někdy prostě nevyplatí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já se takové kosmetiky vždycky bála, ale tyhle linky mě dost lákají :)

    http://anesagill.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. jednou jsem si koupila rtěnku od vietnamců a celkem dobrý:D

    OdpovědětVymazat
  4. Kdysi jsem si kupovala stíny u vietnamců a taky mě mile překvapily, jsou máslové a pěkně pigmentované. Koukala jsem na složení a porovnávala a myslím, že se nijak neliší od jiných stínů z drogerie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si totiž myslím, že se většina té kosmetiky bude dělat v jedné fabrice a pak to akorát dávají do jiných krabiček.. :D

      Vymazat
  5. Klárko, já si je taky nemůžu vynachválit, tudle jsem je zase viděla a říkala si, že jedny se doma ještě budou hodit!
    To víš, já dávám samé dobré rady ;o)
    Janča

    OdpovědětVymazat
  6. taky stíny od vietnamců jsou mnohem lepší i než ty drogerkové za několik stovek :-)

    OdpovědětVymazat
  7. ešte som ju neskušala :) ale môže byť fajn

    OdpovědětVymazat
  8. Mám úplně stejné, škoda že už mi nekreslí:/ Byly fakt super za tu cenu (mě stály 35Kč) :))

    OdpovědětVymazat
  9. Od Vietnamců jsem si žádnou kosmetiku nekoupila, maximálně bezbarvý laky na nehty, které používám na zafixování stužek, aby se potom netřepily, ale myslím, že se to přeceňuje, že kosmetika od vietnamců může ublížit. Se tam vyrábí skoro všechno, tak v tom asi tak velký rozdíl nebude :D

    OdpovědětVymazat
  10. To mě tam taky někdy musíš vzít, Klárinko :-)))) Tvoje linky už se mi právě moc líbily na fotkách s tím posledním líčením :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Mám tvářenku za 10 korun, ostře růžová, barví jak blázen. Musí se na ní opatrně, ale drží celý den :) Jinak asi nic.

    OdpovědětVymazat
  12. Wow, tak tu bych hned brala :D Já si tenkrát u ťongů koupila make up a hned šel do koše :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zrovna make-up bych si asi nekoupila :) ale fakt věřím, že některé věci nebudou špatné..

      Vymazat
  13. Páni, takovéhle tipy na levné zázraky přímo miluju. :-)

    allthatgems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Tak o tomhle určitě zapřemýšlím, vypadá moc pěkně a článek je super!:)

    OdpovědětVymazat
  15. Jestli na ně u nás narazím, tak je teda beru hned, díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  16. Díky za tip! Já u vietnamců hrozně ráda kupuji laky na nehty.
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  17. Teda! Já na tohle moc nedám, ale posledně jsem si podle tvé recenze koupila bázi pod make-up od Dermacolu a jsem moc spokojená. Trochu mě lákaly paletky od vietnamců, protože si nejsem jstá, jak bych paletku moc využila a nechce se mi proto investovat do nějaké dražší. Asi tedy tu jejich kosmetiku vyzkouším... Díky za tip.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad to oči vydrží, hlavně mi pak nenadávej! :) Ale za zkoušku to asi stojí. Já si pamatuji, že když jsem byla malá a chtěla jsem se malovat, tak jsem si kupovala malovátka jedině u vietnamců.. :D a nikdy mi nic nebylo :)

      Vymazat
  18. looks like a really nice eyeliner pen!
    would you like to follow each other?
    A
    xx
    http://epiquemoi.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. Mám tvářenku a je skvělá,broskvička,drží....Taky stíny...a spokojenost.....jsou lepší než od essence třeba....asi bych si nekoupila řasenku ...make-up....ale pár konturek mám,i linky..a stejná kvalita jako u některých z drogerky...a taky si myslím,že některé se opravdu vyrábějí na stejných místech a jen mají jiný prodejní obal....:)

    OdpovědětVymazat
  20. Děkuju ta tip !! Já mám teda od vietnamců jedny stíny a musím říct že jsou skvělé jak pigmentace tak i výdrž :))

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)