sobota 23. února 2013

Kokosové pomazlení s Baleou.

Pěkný sobotní podvečer!

Dneska si ukážeme další z produktů, který odpovídá přísloví "za málo peněz, hodně muziky". Mrkneme se totiž na Baleu, která nabízí skvělý Kokosový tělový krém.

Pamatujete si na Afriku? Tak tohle je její mladší bráška, který se dostal do stálého sortimentu po jejím velkém úspěchu. A není o nic méně boží, než právě limitovaná Afrika.


Oficiální popis: Balea tělový krém s vůní kokosu je určen pro suchou pokožku. Tělový krém daruje pokožce to, co právě potřebuje - čistou hydrataci. Tělový krém obsahuje vitamín E, kokosový olej a hydratující bambucké máslo, které zabraňují vysoušení pokožky a slouží k efektivní hydrataci. Cenný avokádový olej dodává pokožce pružnost a hebkost.

Začneme balením: krém je v obrovské 500 ml pixle, takže aplikace není nejpraktičtější, protože vám spousta krému zaleze na nehty. Na druhou stranu máte možnost jej  pořádně vyprázdnit. Záleží tedy opravdu na každém, co komu více vyhovuje. Já jsem s pixlou spokojená, alespoň vidím kolik mi ho zbývá a nemusím krém nijak složitě dolovat. Vůně krému je opravdu neodolatelná. Pro milovníky kokosu je tohle opravdu pecka! Voní opravdu po kokosu, nic víc, nic míň. Žádná chemická úprava. Prostě je cítit kokos! Ježiš jak já tu vůni miluju! Když jsem pixlu otevřela poprvé, tak jsem z té krásně vůně skoro padla :D Jedním slovem N-Á-D-H-E-R-A! Vůně navíc opravdu dlouho vydrží, cítím ji na sobě ještě ráno a to se mi teda stává málokdy. Krém se dobře roztírá, konzistencí je to něco mezi máslem a mlékem (takže krém). Přijde vám takový hutnější (jako máslo), ale na druhou stranu se perfektně roztírá a dobře vstřebává a má takový vodnatější základ (jako mléko). Krém vůbec není mastný, ale je výživnější, než byste čekali. Těžko se to vysvětluje :) Mastný prostě není, nezanechává žádnou mastnou vrstvu, ale není to ani jako některá mléka, která se vsáknou a vy o nich nevíte. O tomto krému víte.. Je takový těžší a prostě ho cítíte. Je hutnější a výživnější a přesto není mastný.. prostě skvělé. Vstřebává se rychle, chvíli po namazání mírně lepí, ale po pár minutách se vstřebá úplně. Zůstane jenom takový "namazaný" pocit, kdy prostě víte (a cítite), že jste se krémem mazali. A teď ještě k hydrataci. U  mě je hydratace skvělá, za celou dobu používání jsem neměla nejmenší problém se šupinkama a vysušenou pokožkou. Moje pokožka si vrní blahem. Ale nejsem si jistá, že by byl účinný na opravdu suchou pokožku, tam se obávám, že by to stačit nemuselo. Za mě ale jednička s hvězdičkou.



Třešničkou na dortu je jeho supernízká cena, která za takový obrovský pakl činí pouhých 60 Kč! Takže za mne opravdu palec nahoru a já jen doufám, že nám ho jen tak nestáhnou z prodeje, jako tomu u této značky bývá zvykem. Jinak k dostání je ještě jedna verze tohoto krému a to s bambuckým máslem. Spoustu chvály jsem četla i na další produkty z kokosové řady - kondiconér, šampon na vlasy,.. takže při příští návštěvě DMka to budu muset omrknout.

Někdo mi ještě psal, jak je možné, že má tuto kokosovou verzi v hnědém obalu. Jak je to možné vám nepovím, ale mám pocit, že obal prošel inovací a myslím, že modrá verze obalu nahradila tu hnědou (hnědý obal má totiž i ta druhá vůně).. Takže pokud ho seženete v hnědém obalu, nebojte se, mělo by jít o jeden a ten samý krém.

Co vy? Máte s tímto krémem zkušenosti?

27 komentářů:

  1. právě ho taky používám a souhlasím, jsem s ním naprosto spokojená! já všeobecně tělovou kosmetiku od Baley mám hrozně ráda a zatím mě nikdy nezklamala! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto souhlasim! Pouzivala jsem ho v lete a byla jsem maximalne spokojena. Zato Afrika mi nevyhovovala vubec=(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě vyhovovala i Afrika, ale tenhle se mi zdá ještě o chlup lepší :)

      Vymazat
  3. Skoda, ze jsem o nevedela driv, nez jsem odjela z Cech, vypada fakt dobre a ta vune musi byt uzasna!
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  4. Do kokosových přípravků na vlasy jsem s zamilovala, tak po tomhle se musím podívat :)

    OdpovědětVymazat
  5. Když jsem byla v DMku, tak jsem přemýšlela nad kokosem nebo vůní s bambuckého másla, nakonec vyhrálo bambucké máslo, které v nejbližší době vyzkouším, protože mi dochází tělové máslo. A pak zkusím tenhle kokos :-)

    OdpovědětVymazat
  6. příště kupuji taky Baleu, ty od Oriflamu jsou na dvě věci a už mi lezou krkem:-D

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tenhle krém mě láká už moc dlouho, teď si trochu nadávám, protože jsem minulý týden koupila místo tohohle krasavce v DM ...asi v nějakém "pomatení smyslů či co" v Rossmannovi tělové mléko od Freemana (růžový obal 400ml, příměs kokosu) - chyba!
    Zlatý kelímek od Balea, ten Freeman je dost hutný (to snad ani není mlíko) a z láhve se doslova doluje a to jakože dost blbě....no a zatím "jedu" prvních 50ml z těch 400 celkových :( Jak dostanu ven ten zbytek netuším...
    Od Balea jsem měla tak rok z5 kokosové tělové mléko, hnědý obal, klasická tuba, jak je u nich zvykem, tuším 250ml. Bylo skvělé, jen takové hodně tekuté, proto mě tenhle krém dost lákal. Vlastnosti mělo to kokos.mléko stejné jako popisuješ krém. Navíc když jsem se jím mazala každý večer po sprše - vydrželo mi opálení podstatně víc a celkově jsem se líp opalovala, což byl takový bonus a jiné mléko tak výrazny efekt už nemělo :( (Nevím, jak je to možné, ale opravdu si toho všimlo i okolí a změna byla pouze v používání toho mléka.)
    Asi se vykašlu na dolování Freemana a půjdu si pro tu Baleu, tenhle článek mě definitivně nalákal! ;)
    Iwi Sluníčko B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Iwinko, takže říkáš že po Freemanovi nemám sahat, jo? Tenhle krém určitě zkus, za ty peníze je to bomba! :)

      Vymazat
    2. Jako mléko samotné není špatné (ikdyž nevoní tak čistě kokosově a výrazně jako balea), problém je hlavně fakt to balení - opravdu ho asi člověk horko těžko vypotřebuje. Já to právě nemám ráda, když v balení zůstane ještě hodně produktu a už to nejde ven - to asi znají všichni.
      U některých věcí mě to tak štve, že nakonec rozstřihnu - rozříznu obal a vyplácám zbytek - někdy tam je to opravdu hodně.
      Jenže u toho Freemana bych spiš musela rozřezat zrovna a pořídit mu jinou krabičku... což je dost na hlavu :)
      Koupím Baleu a bude ;)
      Iwi Sluníčko B.

      Vymazat
    3. Tak to chce koupit Baleu v kelímku, tu dodělat a pak kelímek použít na Freemana.. :) :D Mě se taky příčí vyhazovat tubu ještě s obsahem, taky to většinou rozříznu a ještě dodělám (tedy až po natočení videa! :D) :)

      Vymazat
  8. S těmihle krémy zkušenosti nemám, mám od Balei(Young)tělové mléko smoothie s vůní vanilky a manga, hezky voní a rychle se vstřebává, nezenechává mastný film a jako hlavní výhodu vidím pumpičku (jako u mýdla) takže odpadá ta část s dolováním krému a krémem za nehty :).
    Určitě tenhle krém vyzkouším!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pumpička také není k zahození :) mrknu se po něm, děkuji za tip! ;)

      Vymazat
  9. Afrika je ten druhý s bambuckým máslem ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo koukala jsem, že by to mělo být to samé, jenom se to už nejmenuje Afrika :) Udělali dobře, že ho vrátili na trh!

      Vymazat
  10. Mě tento krém voní spíš jako karamelový pudink.

    OdpovědětVymazat
  11. Mám ho a jsem s ním moc spokojená:)

    OdpovědětVymazat
  12. Afrika mi zrovna dochází . Sice mám načaté ještě nějaké Balea krémy ale taky se na ten kokos chystám. Když já ty jejich vůně miluju :)

    OdpovědětVymazat
  13. Já bych ho mohla čmuchat od rána do večera a co teprve ta grepová verze ♥ a navíc tak velká piksla za hubičku :)

    OdpovědětVymazat
  14. Mám ho ještě v tom hnědém obalu, ale ta vůně mi už někdy leze na nervy:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? :D Tak to mě se to taky s některými krémy stává, že mi začne vůně vadit. Ale u tohoto teda vůůůbec.. už mi dochází a pořád jsem z ní stejně unešená! :)

      Vymazat
  15. Já mám ten s mandlovým olejem, je taky úúúžasnýýý :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  16. z tejto kokosovej rady mám momentálne sprchový a ten úplne krásne vonia, vždy ho mám chuť zjesť lebo som milovníčka kokosu, u tohoto krému si myslím že by to bolo podobne :)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  17. mám ho taky ale zatím jsem ho ještě nepoužila je v zásobě :))

    OdpovědětVymazat
  18. Já mám ten s bambuckým máslem a je to pecka za super cenu. Moje pokožka si taky vrní blahem, takže až spotřebuju bambucké máslo, jdu do kokosu. :)

    OdpovědětVymazat
  19. Já se na tenhle krém chystám už dlouho dlouho dlouho, ale jsem tak moc zásobená různými mazadly, že prostě musím ještě počkat :D

    OdpovědětVymazat
  20. Sakra, další recenze na kokosový produkt, příště vykoupím DMko, i se šamponem a kondicionérem ♥

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)