sobota 26. ledna 2013

Make Up For Ever?

Pěkný sobotní den!

Dneska bych ráda nakousla téma rtěnek. Pár se mi jich tu na fotkách směje a rády by se dostaly na blog :) Dneska se tedy na jednu z nich podíváme a to na slavnou Make Up For Ever, rtěnku Rouge Artist Natural, kterou jste mohly najít v  prosincovém boxu. Já musím říci, že jsem se ze rtěnky opravdu těšila, protože nejen že je to kosmetika pro mě naprosto neznámá, ale navíc přišla v úžasném odstínu. Tvůrci se opravdu strefili, tento odstín je super a na zimu jako dělaný :)



Odstín rtěnky je N15 - Pink Brick, což je tmavší cihlová s nádechem do červena (tu pink tam nikde nevidím). Ač se zdá rtěnka na první pohled hodně tmavá, na rtech ve skutečnosti není nijak extra výrazná, rtům dodá jen o kapku tmavší odstín, který vypadá velmi přirozeně. Nanáší se úžasně, rtěnka je opravdu hodně krémová, po rtech klouže sama, navíc zanechává lesklý finiš. Má skvělou pigmentaci a nezalézá do vrásek. Nepotřebujete dopředu nanášet žádný balzám, rtěnka vůbec nevysušuje, ba naopak je to velice hydratační kousek. Pro zimní měsíce je to vážně skvělá volba. Na druhou stranu krémová rtěnka s sebou přináší i jednu nevýhodu a tou není nic jiného než horší výdrž. Výdrž u této rtěnky opravdu nečekejte nijak velkou. Je tak strašně krémová, že za chvíli ze rtů prostě "sklouzne". A opravdu nemusím jíst ani pít, aby sklouzla.. Stačí třeba i jen chvíli mluvit a za chvíli máte rtěnku pryč.. Mě třeba nevydrží ani cestu na vlak. Výdrží je to tedy docela chabá záležitost a troufnu si ji přirovnat k Essence rtěnkám. Ovšem mezi těmi dvěma je jeden obrovský rozdíl, že. Essence rtěnka stojí 50 Kč, zatímco MUFE rtěnku si koupíte za cca 550 Kč.. :) Takže tolik asi k té výdrži.



Ještě zmíním obal, protože to je něco, co mě uchvátilo. Obal miniaturky je kopií té klasické velikosti! To se mi zdá strašně rozkošný :) Materiál obalu tedy není žádné terno, je umělohmotný, ale vypadá hezky. Rtěnka se bohužel nedá úplně zastrčit, takže vám hrozí, že vám jednoho dne upadne, proto s ní manipuluji s větší opatrností. Ale stejně se mi obal líbí. Ač se zdá miniaturka opravdu mini, nějakou tu chvíli vydrží. Já ji používám skoro pořád a úbytek je minimální, přeci jenom rtěnky neubývají tak rychle.

Přiznávám tedy, že ač výdrží je to trochu mizérie, rtěnku jsem si dost oblíbila. Skvělý odstín, výborná hydratace - na zimu je to to pravé ořechové. Zároveň však musím podotknout, že bych do ní těch 550 Kč neinvestovala, proto jsem moc ráda, že jsem měla možnost si ji vyzkoušet.

Co vy a tato rtěnka? Máte? Jste s ní spokojené?

21 komentářů:

  1. skoda tej vydrze...som necakala, ze takyto ruz bude tak rychlo miznut z pier.. odtien sa mi paci, ale obavam sa, ze mne by nepristal :)
    Ja tento ruz nemam ani som neskusala nic Make up Forever.. mna na tejto znacke najviac zaujal HD make-up..skoda, ze sa tu neda zohnat :/

    Dievcata chcela som vas vsetky pozvat na GIVEAWAY o dekorativnku kozmetku znaciek Gosh, MUA atd: TU

    Ďakujem velmi pekne.:)

    OdpovědětVymazat
  2. Opravdu moc krásný odstín. Mně se rtěnky strašně líbí, ale prostě je nenosím...s mou frekvencí smrkání mi nevydrží ani cestu na autobus.

    OdpovědětVymazat
  3. Já nevím proč, ale vůbec mi tahle značka není sympatická :( Na doporučení Plum jsem si šla pro vzoreček toho jejich make-upu a nic tak hrozného jsem na obličeji dlouho neměla. Já vím, že každému sedí něco jiného, ale tohle mě fakt zklamalo maximálně :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem s touhle rtěnkou strašně spokojená, dokonce přemýšlím, že bych si koupila plnou velikost ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný odstín :) včera jsem zveřejnila článek Essence versus Rimmel, tak se můžeš podívat :)

    OdpovědětVymazat
  6. Odstín vypadá pěkně, ale za tu cenu by mi rtěnka nestála.

    allthatgems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jí mám a jsem s ní moc spokojená!:) Odstín je to krásný!:)

    OdpovědětVymazat
  8. Taky mi moc nevydrží, ale odstín je to pěkný... :)

    OdpovědětVymazat
  9. řekla bych o té rtěnce do puntíku to samé. barva je moc pěkná, na rtech příjemná, ale ta výdrž naprosto tristní. Taky bych za ni ty peníze nikdy nedala.

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem s ní naopak spokojená a nevím, čím to je, ale mě vydrží naopak strašně dlouho :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mám a jsem spokojená. Krémové rtěnky a ideálně, co ještě hydratují, to je moje. A přidávám se k Andy, také mi vydrží docela dlouho...

    OdpovědětVymazat
  12. Docela pěkný odstín, působí přirozeně :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  13. pěkný odstín:)
    http://never-got-enough.tumblr.com/

    OdpovědětVymazat
  14. moc hezka barva
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  15. Odstín je skvělý, ale ta výdrž je opravdu mizerná.. Essence rtěnky jsem zatím nezkoušela, ale za tu cenu je vyzkoušet hodlám, tak jsem zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  16. Mě vydrží taky docela dlouho..samozřejmě se ze rtů časem vytrácí, ale k Essence bych ji teda nepřirovnávala. Essence mi není vůbec příjemná na rtech, navíc se šíleně rozmazává a nevydrží vůbec nic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale pozor, k Essence ji přirovnávám pouze tou výdrží! ;) V ostatních ohledech je MUFE o mnoho lepší, to nepopírám. :)

      Vymazat
  17. Úžasná barva! Moc ti sluší! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)