čtvrtek 24. ledna 2013

Javorový džus a višňový koláč.

Pěkný čtvrteční den!

Nedávno jsem si říkala, že tenhle blog už nemá s původní myšlenkou při zakládání téměř nic společného. Když jsem si ho kdysi zakládala, byl pro mne blog něco jako vykecávací deníček s pravidelnými zápisky se zážitky.. Toto téma bylo z blogu téměř vymýceno a vznikl z toho ryze kosmetický blog. Občas mi to přijde líto a chybí mi to. Sice si chci chránit své soukromí a vím, že mé fotky nikoho nezajímají, ale s touto myšlenkou jsem si blog prostě zakládala. Ne že bych nebyla ráda že je blog tam kde je, to vůbec! Ale občas jsou chvíle, které bych si ráda zaznamenala a zapamatovala a protože klasický deníček si nevedu, vždy se vracím k tomuto prostoru. Tak doufám, že dnešních pár fotek a můj výlev přežijete. Koho to nezajímá nechť pro dnešek opustí prostor tohoto blogu. Včerejší den si chci totiž uchovat v "paměti". Po dlouhé době to byl den něčím zajímavý a výjimečný. Byl totiž strávený s NÍ a s ní je každá chvíle výjimečná.

Naskytla se totiž příležitost po dlouhé době strávit nějaký čas s mojí Ivetkou. Tyto situace jsou velmi vzácné, protože každá jsme jinde. Po střední škole se naše cesty rozdělily a my pro sebe máme jenom pár vzácných chvil v roce. A zrovna včerejší den byl jeden z těch, které jsme mohly strávit spolu. Víte, ona je skutečný přítel. I když spolu nejsme dnes a denně a nemáme moc času spolu něco dohromady podniknout, vím že ji tam venku někde mám. A za to jsem vděčná! Ale zpět ke včerejšímu dni. Byl vážně fajn a jenom škoda, že to tak rychle uteklo. Pusy se nám za celý den nezastavily (fakt bychom dokázaly prokecat i týden!) a mimo jiné jsme navštívily i jednu útulnou restauraci v zámeckém komplexu v Letohradě. Pošmákly jsme si na dezertech a zahřály se teplým javorovým džusem.


 
 Ivetka byla navíc tak hodná, že se na chvíli chopila foťáku a nafotila pár fotek. Jen pro představu, abyste viděli, jak v těchto mrazech chodím oblečená. Kabátu jsem se nechtěla vzdát, ale nakonec jsem chvíli ve svetru vydržela. Co bych pro blog neudělala, že :D




 A jedna společná vzpomínková na závěr.


Děkuji tomu mýmu zlatíčku za skvělý den! A prosím, více takových! :)

 Máte svého nejlepšího přítele? Vydrželo vám přátelství ze střední školy?

17 komentářů:

  1. Krásné holky :) Já byla včera ze svými kamadárkami ze základky, taky se vidíme jednou za pár měsíců, ale víme, že tam jsme a večery s nimi jsou vždycky balzám na duši :)

    OdpovědětVymazat
  2. Se třídou ze střední se pořád scházíme skoro všichni, děláme slučáky a opravdu si myslím, že s některými je to přátelství na celý život :) Jinak článek moc hezký, klidně víc takových. A ten dezert vypadá výýborně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Udělalas mi strašný chutě s těma prvníma fotkama! A to jsem teď doma a s vytrhnutou osmičkou :D
    Jsem ráda, žes napsala zase něco trochu jiného (i když tvoje recenze mám moc ráda) :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych osobnější články naopak ocenila :) Lil (PS: Moje nejlepší kamarádka ze střední už není mezi námi - to je život - takže si té svojí važ a vídejte se, pište si, volejte si...jak jen to je možné - protože nejlepší přítel je vzácnost).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je mi líto! :( Ale děkuji za sdílení, ono to totiž člověka nakopne, aby si vážil toho, co má!

      Vymazat
  5. nevím, jestli mám přímo nejlepšího přítele.. ale toho opravdýho mám, a jsem za to neskutečně ráda:) chodíme spolu do třídy, jsme ve čtvrťáku.. tak jsem zvědavá, kam nás cesty zavedou a jak to vlastně bude.. ale nechtěla bych, aby to bylo minimálně tak jako u vás:)

    OdpovědětVymazat
  6. Moje nejlepší kamarádka není ze střední školy... na střední jsme chodily každá jinam a podle mě proto nám přátelství stále tak dlouho drží :) protože když vidím jak se scházím s kamarádkami ze střední tak je mi to až líto, protože se vidíme třeba jednou za rok. Prostě malinko. Chápu že není čas ale na blbiny čas je tak proč se nemůžeme sejít a pokecat? :) ... Jinak s ou nejlepší kamarádkou teď chodíme na stejnou vejšku, ale je nám to celkem naprd protože jsme každá na jiném oboru a tedy i na jiné budově :D ...

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, chci se zeptat kamarádka má svoje řasy nebo umělé?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, Ivetčiny řasy jsou přírodní! :)

      Vymazat
    2. Tak to je to tedy šťastná žena :-)

      Vymazat
    3. To teda, taky bych se za takové nezlobila :)

      Vymazat
  8. Dobrůtky vypadají skvěle, vy dvě taky :) Taky mám "tam venku" svoji Verunku, vidíme se jednou max dvakrát do roka, ale je to ta pravá přítelkyně.

    OdpovědětVymazat
  9. Mě takové články vůbec nevadí, navíc je to tvůj lbog a můžeš se mdávat, co ty chceš. :) Slušelo ti ti, líbí se mi náhrdelník sa košilí a botky. Ta společná fotka je super!

    Já nedokážu říct jen jednu pravou přítelkyni, mám prostě 4 a všechny jsou postavené na stejné úrovni a vím, že kdykoliv potřebuji, tak tu jsou pro mě. S tou jednou se znám ale od 3 let, takže je to srdcová záležitost. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mě se bohužel nedávno rozpadlo skoro 17ti leté 'přátelství'. Docela to zamrzí, ale život jede dál :) Přeju Tobě a Ivetce, aby Vám to dlouho vydrželo. Moc Vám to holky sluší a daly jste si pěkně do nosu! :) A podobných článků může být klidně více! :)


    http://fashion-is-myobsession.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Obě děkujeme za vaše milé komentáře! :) A když se vám takové články líbí, pokusím se je psát častěji..

    OdpovědětVymazat
  12. Moc krásný článek! Já mám taky takovou kamarádku. Chodily jsme spolu na gympl, ale ona se pak bohužel od nás z Moravy odstěhovala až do jižních Čech, takže se vidíme kvůli školám jen jednou ročně. Ale vím, že ji mám a že si budeme vždycky skvěle rozumět, i když se nevidíme každý den :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Moc ti to sluší. :) Třeba ten kabát se mi strašně líbí. Si tak říkám, že bych se už pomalu měla začít po nějakém dívat. Mám doma jeden podobný hnědý, ale už toho má hodně za sebou a chtělo by to nový. Pamatuji si, že ten svůj jsem sehnala v sekáči snad za 150 korun, takže se možná po novém budu dívat zase tam. :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)