středa 23. ledna 2013

Jarní update Essence.

Pěkný středeční den!

Update Catrice už jsme tu měli a tak nám nezbývá než se podívat i na update značky Essence :) Musím říci, že u Essence se mi zalíbilo věcí trochu víc a určitě plánuji alespoň něco vyzkoušet.Více info o produktech z updatu už najdete na stránkách Essence.eu.

Řasenky

Essence přichází s celou řadou nových řasenek - ve stojanech budete moci najít voděodolné řasenky (Stays no matter what, All eyes on me), řasenku pro maximální délku (Maximum lenght) či řasenku pro větší objem (I love extreme). Přiznám se, že Essence řasenky patří mezi mé stálice, vždy mám nějakou po ruce. Sice to není žádný extra hit, ale za tu cenu je mám ráda :)


Nalepovací řasy a lepidlo

Tak tohle se mi obzvlášť zalíbilo. Nějaký čas už po umělých řasách pokukuji, ale dosud jsem si nebyla schopná nějaké pořídit. Třeba je tohle ten správný implus.. Až budou v prodeji tak je skočím určitě omrknout. Samostatně prodejné lepidlo také uvítám, pokud teda bude alespoň trochu lepit.



Nalepovací linky

Tohle mne naopak nijak neoslnilo, ale určitě to patří mezi nepřehlédnutelné novinky. Já si teda raději nakreslím linky sama, ale pro někoho, kdo je nosí jenom svátečně a neumí je třeba vykreslit, by to mohlo být zajímavé.


Oční stíny

Kromě klasické obnovy barev Mono a Quattro očních stínů přicházejí také novinky v podobě paletek stínů Nigh club a 3D oční stíny, které teda vypadají opravdu lákavě.



BB Cream

A je to tady zase! Se svým BB přichází také Essence. No jsem upřímně zvědavá, zda to bude mít s BB vůbec něco společného.


Korektor

Dva odstíny korektoru v jednom a navíc by snad měl být korektor i matný. No, nevypadá tak špatně!


Pudry

Essence představuje hned dva matující pudry! Jeden transparentní sypký a druhý kompaktní. Na ten dosavadní transparentní, co Essence má, jsem slyšela samou chválu a tak o tomhle asi opravdu zauvažuji. Navíc se mi prostě líbí to jednoduché, ale roztomilé balení.


Houbičky na make-up

Další věc, která mne zaujala jsou tyhle houbičky. Napodobenina slavného Beauty Blenderu je tady. Na vyzkoušení mi určitě tenhle za pár korun postačí :)


 Rty

Co mě zaujalo asi nejvíc z celé nabídky, jsou produkty na rty. Tímhle u mě Essence vážně boduje :) Gelové barvy na rty vypadají úžasně už na tom obrázku, navíc to vypadá na velmi zajímavé odstíny, takže se opravdu třesu až je uvidím ve skutečnosti! A  určitě na zkoušku nejméně jednu pořídím. Druhým favoritem jsou lesky (krémy) na rty s matujícím efektem. Už od pohledu se mi líbí jemné jarní barvičky, myšlenka matného lesku je také zajímavá!




 Kromě těchto novinek se obměňují odstíny už zaběhlých produktů - rtěnek, tužek na oči, očních stínů, laků  na nehty, lesků na rty.. Ukazuji vám opravdu jenom produkty, které mne něčím zaujaly! :)

Co na novinky říkáte vy? Zaujalo něco vás?

Zdroj obrázků: KosmetikaAddicted

12 komentářů:

  1. Ááá vypadá to krásně, nevíš kdy to příjde ? Jako datum?.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesné datum známo není (záleží asi na každé drogérii), ale mělo by to být na přelomu únor/březen.. :)

      Vymazat
  2. Na novinky jsem zvědavá. Zaujaly mě barvy 3D stínů, ale stínů mám teď tolik...:D

    OdpovědětVymazat
  3. Na novinky jsem moc zvědavá:)

    OdpovědětVymazat
  4. Já se těším na ty 3D oční stíny a BB krémy. Snad se k nám nedostanou až v létě :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechny tyto novinky by měly být nasazeny již teď v únoru (nejdéle v březnu).. Alespoň teda určitě v drogériích Rossmann a DM ;)

      Vymazat
  5. Ty gel tinty vypadají skvěle, už se na ně těším. :-)

    allthatgems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. mě zaujal ten aplikátor na make-up, 3D oční stíny a lip-tint :-)) po těch se určitě kouknu :-))

    OdpovědětVymazat
  7. Většina vypadá lákavě, nejpíš vyzkouším ten gelovej lesk na rty :)
    Moninka

    OdpovědětVymazat
  8. Wow, to vypadá všechno lákavě! Už se nemůžu dočkat, až se vydám na lov :))
    Moc hezky udělaný článek =)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  9. téééda ty lesky.... nevim, nevim....já chtěla šetřit, ale jak tak koukám, nepůjde to. ani ty laky, co avizují na jejich webu, v obchodě nemůžu nechat! :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)